lijn

SPEELCLUB

 
 

Februari

 

18 februari
Liefste leden
Maak jullie klaar voor een zondag vol plezier! Vandaag zullen we een beetje een andere zondag hebben dan anders, het is namelijk onze jaarlijkse spaghettidag.
Uitzonderlijk Chiro van 14h tot 17h
Zodat jullie daarna met jullie gezin, oma, opa, vrienden, familie,… onze heerlijke spaghetti kunnen komen eten op het volgende adres Kanunnik Davidlaan 15�2500 Lier
Vergeet jullie niet in te schrijven, dit kan tot 5 februari
Hopelijk tot dan!
 

25 februari
Lieve vrienden,

Het is tijd voor een betoverende zondag vol plezier en spelletjes! We nodigen jullie uit voor een magische spelletjeszondag waarin lachen, gieren en brullen centraal staan. Vergeet even de tablets en telefoons, want we gaan samen op ontdekkingsreis in de wereld van gezelschapsspelletjes.

Verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes, want deze zondag wordt gevuld met spelletjes die jullie lachspieren laten werken en de hersenen laten kraken. Van bordspellen tot kaartspellen, we hebben voor elk wat wils.

Liefs, de speelclubleiding.
 

Maart

 

3 maart
Hey speurneusjes!
Welkom bij het grote avontuur van het Super Speurders Team! Jullie zijn nu officiële leden van het team en krijgen de belangrijke taak om mysteries op te lossen, net als de stoere rechercheurs van de politie.
Vandaag hebben we een mysterie dat opgelost moet worden ! meer uitleg krijgen jullie zondag 4/11/2024 tijdens de briefing.
ps vergeet niet om in stoere burgerkledij te komen.
veel liefs de speelclub leiding 😊
 

10 maart
Lieve speelclubbers,
We hebben een bijzonder en inspirerend programma gepland: Gehandicapte Spelen! We gaan samen de uitdaging aan om te ervaren hoe het is om bepaalde activiteiten te doen met verschillende soorten handicaps. Dit zal ons helpen om meer begrip te krijgen voor anderen en te leren hoe we inclusief kunnen zijn in alles wat we doen.

Laten we onze creativiteit, empathie en teamwork inzetten terwijl we deze speciale ervaring aangaan. Samen zullen we ontdekken dat er geen grenzen zijn aan wat we kunnen bereiken, zolang we maar samenwerken en elkaar ondersteunen.

Zet je klaar voor een onvergetelijke en leerzame zondag!
Chiro van 14u-18u
 

17 maart
Lieve speelclubbers,
Vandaag gaan we het beest in ons naar buiten laten. We maken gebruik van touwen, onze spierballen, onze uithouding, teamwork, en nog veel meer. Aan de hand van leuke spelletjes komen wij te weten wie de sterkste speelcluber onder ons is.
Chiro van 14u tot 18u.
 

24 maart
HET IS VANDAAG SPIJTIG GENOEG GEEN CHIRO
 

30 maart
Op de herreisenis van de Here Jesus, zitten we hier samen als speelclub om samen lekker een laatste maal te eten. Dus in Zijn naam zullen wij vandaag een lekkere brunch verorberen. Voor iedereen wat wilt en natuurlijk volgen er wat spelletjes.

Chiro van 11u tot 14u
 

De Speelclub-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

10 november tot 12 november: Weekend!
hier inschrijven

2017 - 2024 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring