lijn

SPEELCLUB

 
 

Januari

 

15 januari
Lieve Speelcubbers,
Het is weer de tijd van het jaar dat jullie leiding heel druk bezig is. Wij hebben namelijk examens waarvoor we ons heel goed moeten voorbereiden. Spijtig genoeg kunnen we er dan een beetje minder voor jullie zijn. Maar GEEN NOOD! De fantastische aspiranten gaan ons vandaag helpen met dit probleem. Zij zullen er namelijk voor zorgen dat jullie een top zondag zullen hebben. We weten dat jullie ons nog steeds zullen missen (en wij jullie natuurlijk ook), maar de aspiranten hebben ons beloofd om alles uit de kast te halen om het gemis te beperken! Chiro van 14u tot 18u.
Vele kussen van jullie leiding.
 

22 januari
Leg allemaal jullie warmste outfit klaar want vandaag gaan we de leukste winteractiviteit van heel het jaar doen: schaatsen!! We verwachten jullie om 12u45u aan het station met volgende dingen in jullie rugzak:

  • €10,00 gepast. 💶
  • Handschoenen. 🧤 (Deze zijn verplicht tijdens het schaatsen!)
  • Eventueel een extra paar sokken. 🧦
  • Een koekje en een drankje. 🍪

Rond 18u zullen wij moe geschaatst terug aan het station zijn.
 

29 januari
Vandaag is wederom een speciale dag. Nee het is niet zomaar een dag. Vandaag leven we op rolletjes. Nee geen deegroller of speelgoedauto. We zullen onszelf even verduidelijken. We verwachten dat jullie op deze dag net zoals ons jullie leukste rolletjes aantrekken en zo naar de chiro komen. Dit kan zijn: die mooie roze rolschaatsen, een cool skateboard, een grave step of een eenwieler. Wees creatief. Vandaag verplaatsen we ons niet alleen op rolletjes, maar gaan we ook tegen elkaar duelleren. Zorg maar dat je die skills van jouw rollend voorwerp al goed onder de knie hebt.
Opgepast: misschien is het handig om extra bescherming te voorzien (denk aan een helm, kniebeschermers, polsbeschermers, …), zo hebben we toch geen grote problemen als iemand zijn evenwicht zou verliezen. 🙂
Holder de bolder. Rol rol.
We zien jullie graag verschijnen vanaf 14u en om 18u kunnen jullie terug opgepikt worden door jullie lieftallige ouders.
Groetjes de leiding.
Daan, Floris, Kobe en Eva.
 
 

Februari

 

5 februari:
In het bos daar staat een huisje
‘k keek eens door het vensterraam
kwam een haasje aangelopen,
klopte aan de deur
HELP MIJ, HELP MIJ UIT DE NOOD
en de rest is aan jullie…
We trekken vandaag het bos in. En we gaan op reddingsactie! Dus kom allemaal naar de Chiro van 14u tot 18u, want alle handjes helpen…
 

12 februari:
Vandaag 12 februari 2023 is het FEEST! Want vandaag is de welbefaamde SPAGHETTIDAG van Chiro Lier!! Dat betekent een hele dag feest! ’s Avonds kunnen jullie genieten van de ongelooflijk goede kookkunsten van jullie leiding! Maar eerst mogen jullie jullie komen amuseren op de Chiro! En omdat het vandaag geen zondag is zoals alle andere zondagen maar een echte feestdag, doen we het vandaag een beetje anders. Want feest vieren we niet alleen! Wij zeggen altijd: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus vandaag gaan wij er een fantastische dag van maken en dit doen we niet met één, niet met twee, maar met drie groepen!! Wij kijken er al naar uit om een ongelofelijke tijd te beleven met de Pallieters, de Speelcubbers en de Rawki’s tezamen! Wat we gaan doen, houden we nog even geheim. Maar dat het leuk wordt, is gegarandeerd. Het wordt een zondag om nooit meer te vergeten! Chiro van 14u tot 17u.
 

19 februari:
Lieve Speelcubbertjes,
Het is weer zo ver het moment dat iedereen even mag zijn wie of wat hij wil. Of het nu een prinses, een politieagent of een superheld is je kan het allemaal zijn. De enige beperking is je verbeelding. Het is carnaval! Dat laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Zoals jullie ondertussen al weten verkleed de leiding zich wel eens graag dus doen we dat nu al zeker. Duik dus maar eens diep in je verkleedkoffer om je zotste verkleedkleren boven te halen.
Jullie worden verkleed verwacht op de chiro van 14u-18u.
Groetjes van jullie fantastische leiding.
 

26 februari:
Dag allemaal, dag lieve speelclubbertjes,

Vandaag is het de laatste dag van de krokusvakantie, morgen begint het school terug. Terug een hele dag op een stoel achter een bureau zitten. Aandachtig luisteren. Gehoorzamen aan wat de juf of meester je oplegt. Daarom gaan we vandaag nog eens goed ravotten. En wie weet misschien wat kattenkwaad uitsteken. Vandaag doen we een spel waarbij jullie zowel opdrachtjes alleen als in teams kunnen doen. Gemakkelijke en moeilijke opdrachten. Kleine en grote opdrachten. Creatieve en wiskundige opdrachten. Actieve en rustige opdrachten. Maar wees er maar zeker van dat het héél veel opdrachtjes zijn. Als jullie dit spel tot een goed einde brengen zijn wij als leiding natuurlijk ontzettend trots op jullie. En wie weet hangt er wel een verrassing aan vast… Wij kijken er in ieder geval al naar uit.

Groetjes de Speelclubleiding

Daan, Floris, Kobe en Eva.
 
 

De Speelclub-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

12 februari: Spaghettidag
24-31 juli: Bivak

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring