lijn

SPEELCLUB

 
 

September

 

3 september:
Dag jongens en meisjes van de speelclub,

September staat voor het begin van een nieuw schooljaar, voor het begin van de herfst en ook voor het begin van een onvergetelijk nieuw Chiro-jaar!!

Eerst moeten jullie een grondig onderzoek doen om te weten wie jullie leiding zal zijn het komende Chiro-jaar. Dus werk goed samen, overleg en denk goed na over wie wij zijn…

Dan gaan jullie met jullie nieuwe, toffe leiding leuke kennismakingsspelletjes spelen.

Het belooft dus een fantastische start te worden van een nieuw Chiro-jaar!

Graag geven we aan de ouders van nieuwe leden, die na de derde zondag welkom zijn, even mee om elke zondag een stukje fruit of een koekje mee te geven want samen gezellig vieruren doen we graag!

Groetjes,
Jullie leiding 
 

10 september

Beste spelers van de club

Vandaag gaan we alles uit de kast halen om nog eens goed actief te doen, we gaan alle klassiekers spelen en voor sommige zullen er ook 1 of 2 nieuwe spelletjes tussen zitten. Maar denk maar niet dat het makkelijk gaat zijn. De speelclubber die zich vandaag kan prijzen als koningKlassiek heeft een edge over de rest voor de rest van het jaar. Dat wil niet zeggen dat de koning niet van de troon gestoten kan worden door een keike. Want samen zijn de koning en het kieke 2 belangrijkste personen deze zondag maar daar kom je wel achter.

Chiro van 14u tot 18u
 

17 september

Tofste speelclubbers, 
Meestal stappen of lopen wij op een Chiro zondag tijdens een spel of als we ons moeten verplaatsen. Vandaag doen we het even anders we gaan ons verplaatste op wieltjes en spelen spelletjes op wieltjes 🙂 je mag dus je fiets, step, spacescooter, rolschaatsten, of wat dan ook meenemen 🙂
Liefs,
 

24 september
Liefste Speelclubbers,
Ons FEESTWEEKEND sluiten we dit jaar in stijl af. Dat doen we met een heuse FAMILIEZONDAG! We organiseren een groot honkbaltoernooi en iedereen kan meedoen! Vrienden, familie, kennissen, oudleiding, de kookploeg, … Maar uiteraard kan er maar één winnaar zijn; één team dat zichzelf tot beste honkbalteam van heel Lier én omstreken mag kronen. Dat klinkt heel spannend, maar dat is het echt niet. Want wij weten al, liefste Speelclubbers, dat wij dat team zullen zijn! Dus kam je haren, strijk je chiro-uniform glad en poets al het geel van je tanden. Dan zijn wij helemaal klaar om onze gouden beker in ontvangst te nemen!
 

Oktober

 
1 oktober
Vandaag is een dag vol verrassingen, onverwachte dingen en omgekeerd gedrag. Wat ridders op hun queeste kunnen tegenkomen, een viking op zijn ontdekkingsreis of een Romeinse soldaat in zijn badhuis. Vandaag zien we zowat alles en niets, niemand weet eigenlijk wat we vandaag gaan doen en al zeker je leiding niet. Het pad is al uitgelegd we moeten het alleen nog bewandelen’
*Om 17u35 volgt er een korte infoavond om eens contact te hebben met de leiding aan wie je je kind elke zondag meegeeft, om extra info te krijgen van onze werking en wat er dit jaar te wachten staat. Altijd welkom dus langs te komen.
 
Chiro van 14u tot 17u30, want er volgt nog een korte infoavond tot 18u
 

8 oktober
Lieve speelclubers,
Vandaag gaat het er weer stevig aan toe gaan. Het heeft te maken met allerlei beestjes, niet de beestjes van in huis waar je lekker mee kunt knuffelen, maar het zijn de beestjes die een beetje vergeten worden…
Het is daarom de bedoeling dat wij deze vandaag extra aandacht geven!! En hoe gaat dit beter dan uw verkleden!!
Duuuuusssss het thema is : kom als een diertje dat je terug vind in het bos.🐸🐰🐻🦋🐞
(Sttt klein geheimpje : degene die zich extra goed verkleed hebben krijgen een voordeel in het spel!! Niet verklappen!!)
 
15 oktober
 
Lieve Speelclubbers

Vandaag is hoogdag! Vandaag is de dag dat we trots door de straten van Lier wandelen. Trots dat wij lid zijn van Chiro Lier! Jaja, vandaag is het de dag van de Processie. We verwachten jullie stipt om 9:30 op de Chiro . S’middags zullen jullie verwend worden met heerlijke soep! Maar vergeet zeker ook uw bokes niet! Na de processie is het nog niet gedaan hoor! Wij hebben namelijk nog een super leuk programma voorzien. Voor de nieuwsgierige onder jullie is hier alvast een tipje van de sluier:

In een wereld waar rivaliteit en competitie hoogtij vieren, ontstaat er een opwindend spel dat deelnemers meesleept in een spiraal van uitdagingen en prestaties. Het begint met slechts een paar mensen die de strijd aangaan, elk met de droom om hogerop te komen, om te stijgen naar het hoogste niveau van glorie.

Het is een ongeschreven traditie waarbij de deelnemers elkaar uitdagen, en degenen die slagen, klimmen gestaag omhoog naar het volgende niveau van excellentie. Als een stille kracht wordt het verlangen naar vooruitgang en succes de drijvende kracht achter elke stap die ze zetten.

Maar er zijn valkuilen en obstakels die op de loer liggen. Voor sommigen lijken de treden naar succes eindeloos, en ze moeten met moed en vastberadenheid elke stap nemen, wetende dat een enkele misstap hen weer naar beneden kan sturen. Anderen zijn gehaaid en sluw, en ze proberen hun medespelers te slim af te zijn om zo de top te bereiken.

Elke keer dat de zon ondergaat, komen nieuwe uitdagingen aan het licht. De concurrentie wordt intenser naarmate de deelnemers proberen de top te bereiken. Er is geen vast schema, alleen de onverzettelijke drang om hogerop te komen en te schitteren in het licht van succes.

Sommigen zullen falen, hun dromen verpletterd onder het gewicht van de strijd. Anderen zullen triomferen en hun plaats innemen aan de top van deze onzichtbare hiërarchie. Het is een eindeloos proces van vallen en opstaan, van competitie en overwinning, en het drijft de mensheid voort, gedreven door de drang om te stijgen, om te excelleren, en om uiteindelijk te heersen.
Chiro van 14u tot 18u

 

22 oktober

Lieve Speelclubbers
Jullie hebben vrijdag kunnen genieten van een geweldig ontbijt op de dag van de jeugdbeweging. Vandaag zetten we dat heuse feestje verder! We gaan ons namelijk amuseren met alle andere jeugdbewegingen van Lier! Vandaag is dé dag om te tonen dat Chiro Sint Gummarus en Chiro Heilig Hart de sterkste, dapperste en coolste jeugdbeweging is!!

Chiro van 14u tot 18u
 
29 oktober

Lieve Speelclubbers
Binnenkort is het weer zover! De tijd van het jaar waarin de bladeren vallen en de lucht een mysterieuze, koude bries met zich meebrengt. We hebben iets bijzonders gepland voor jullie, een avond die jullie gegarandeerd op het puntje van jullie stoelen zal houden.

Op een geheime locatie, ver weg van de dagelijkse wereld, willen we jullie uitnodigen om deel te nemen aan een avontuur vol verrassingen en spanning. Trek je meest betoverende en mysterieuze kostuum aan, want we gaan op een reis naar het onbekende.

We hebben een avond vol griezelige verhalen, raadselachtige activiteiten, en een feestmaal waar zelfs de dapperste zielen van zullen genieten. Bereid je voor op een avond vol magie, mysterie en misschien zelfs een vleugje angst.

We hopen dat jullie bereid zijn om je angsten te trotseren en samen met ons een onvergetelijke avond te beleven.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in deze mysterieuze wereld, waar niets is wat het lijkt!

Verdere info volgt nog.

De Speelclub-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring