lijn

speelclub 

Het worden koudere dagen, dus kleed jullie lekker warm aan! ⛄🧤🧣🥶

 

Maandprogramma November

Zondag 24 november:
Deze zondag, 24 november, vieren we Christus Koning!
Zoals de traditie voorschrijft gaat zo’n viering gepaard met een zalig middagmaal. De menu bestaat uit smeuïge koffiekoeken en ne warme choco!
Zo’n feest kan niet vroeg genoeg beginnen! Daarom verwachten we jullie om 10u op de Chiro!
Jullie krijgen binnenkort een brief met daarop een strookje om koffiekoeken te bestellen. Dit kan nog tot 17 november! Vergeet dit zeker niet!
Na het middageten zorgt jullie leiding voor spelletjes binnen de afdeling:
Dag vriendjes en vriendinnetjes vandaag gaan we ons is helemaal aftrainen tot echte bodybuilders.
Wat houdt dit nu eigenlijk in? Dit houdt in dat we heel veel gaan sporten en sporten en nog wa sporten. En veel water drinken ook natuurlijk dit is zeer belangrijk bij een sporter. Heb jij er al zin in dan is de boodschap om zeker te komen van 14u-18u tot zondag sporter en hou je maar klaar.
Chiro van 10u tot 18u
Christus Koning in’t kort:
– om 10u op de chiro
– €1 per koffiekoekske ’s middags
– bestellen kan tem 17 november
 

Maandprogramma December

Zondag 1 december:
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Jaja het is weer zover de goedheiligman komt weer naar de chiro met zijn grote boek met alle namen van alle leden in. Wie ook niet te vergeten zijn, zijn zijn trouwe helpers de zwarte pieten. Ben jij braaf geweest en moet je niet worden meegenomen in een zak van de pieten dan moet je zeker naar de chiro komen voor een handje vol lekkers. Chiro van 14u – 18u!!
 

Zondag 8 december:
Deze zondag gaan jullie jullie moeten bewijzen in de epische Winterspelen.
Jullie moeten al jullie sportieve en competitieve kwaliteiten naar boven halen om te schitteren in de verschillende wintersporten. Zo zullen verschillende van jullie shinen op het podium en pronken met een medaille om jullie nek . Bereid jullie mentaal en fysiek maar goed voor om deze epische Winterspelen door te komen. Laat jullie sportieve kant en het verlangen om te winnen zeker doorschijnen deze zondag!! Hopelijk zullen jullie allemaal aanwezig zijn om deze memorabele dag mee te maken.
We verwachten jullie om 14u tot 18u op de Chiro!
Jullie speelclubleiding

 

Zondag 15 december:
Heb je altijd al een willen weten waar de stadmus zijn nest ligt? Heb je wel eens nagedacht of er ook konijnenleven op de vest? Wil je ontdekken waar in Lier jij je goed kan verstoppen? Altijd al eens willen weten of er ook echt gevangene zitten in de gevangenepoort?

Op al deze vragen en mysteries zal jij deze zondag een antwoord krijgen want wij trekken de stad in! Wij gaan de Da Vinci-code van Lier kraken. Wij worden heuse speurneuzen in onze eigen stad! Na vandaag zal jij je thuisoord van binnen en van buiten kennen. Je zal je vrienden kunnen verbazen met bijzondere weetje. Jij zal onvindbaar worden tijdens verstoppertje…
Nieuwsgierig? Kom dan naar de Chiro van 14h-18h.

 

Zondag 22 december:
Ho-Ho-Ho De kerstman is bijna in het land. JOEPIEEEEEEE!!! Cadeautjes zullen onder de kerstboom te vinden zijn, helaas nu nog niet. Daarom heeft jullie liefste leiding een speciale cadeautje voor jullie. Hmm, wat zou het zijn? Kom eens langs en ontdek wat we in petto hebben. Winterknuffels, jullie leiding Chiro can 14u – 18u
 

Zondag 29 december:
Hey hey de mooiste tijd van het jaar is daar!
Geen school, massa’s cadeautjes, een leuk versierde boom, warme drankjes, gezellige avondjes in de zetel,…
Een tijd die je het beste doorbrengt samen met je familie en geliefden. Daarom is het deze zondag geen Chiro!
Tot volgend jaar!

 

De Speelclub-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!