lijn

SPEELCLUB

 
 

April

 

2 april:
De paashaas is voor ons al langs geweest… Je weet wat dat betekent!
Chocolade eitjes zoeken! JOEPIEEEEE
Dus neem zeker een vergrootglas en stevige schoenen mee want we gaan werk hebben!
Naar het schijnt hebben de paasklokken dit jaar extra hun best gedaan en liggen alle eieren verspreid over heel de stad…
Tot dan !!!!!
Chiro van 14:00-18:00
 

9 april:
Geen chiro… Mààr wel een zalige pasen!!!
 

16 april:
Liefste Speelclubbertjes, hopelijk spelen jullie graag gezelschapsspelletjes want vandaag spelen we met z’n allen ganzenbord! We horen jullie al denken:”Gewoon ganzenbord spelen, normaal heeft onze knettergekke leiding van die zotte programma’s?”. We kunnen jullie geruststellen, dit is niet zomaar ganzenbord hoor! Jullie knettergekke leiding zorgt voor de tofste/zotste ganzenbord ddie jullie ooit gaan spelen! Iets als dat kunnen jullie toch niet missen?! Kom dus allemaal naar de Chiro van 14u tot 18u.
 

23 april:
Vandaag gaan wij op tocht! Zoals bedevaartgangers naar Santiago De Compostella, zoals Aalstenaars in een carnavalsstoet, zoals Afrikaanse olifanten met hun kudde of zoals de speelclubbers tijdens de Sint-Gummarus processie… Zo trekken wij er vandaag ook opuit; weg van ons chiroheem. We verlaten het mooie speelclublokaal en de rustige Boomlaarstraat met lichte heimwee. Vandaag zullen we een stapje in de wereld zetten, uit onze comfortzone. We gaan op zoek naar daar, waar het gras het groenst is en waar de zon altijd schijnt. Waar we kunnen spelen en ravotten en zot zijn zonder pijn. We gaan op SPEEL-PLEINEN-TOCHT en zullen van het beste plein ons club-huis maken… ONS SPEEL-CLUB-PLEIN! Chiro van 14 tot 18 uur.
 

30 april:
Dag lieve speelclubbertjes, Vandaag trekken we met onze vrienden van de pallieters en de rakwis naar de Vredeberg. Dat is een bijzondere plek in Lier. Want in verschillende plekken in België wordt er in de maand april MOOOV georganiseerd. MOOOV is een filmfestival. Jullie weten waarschijnlijk wel wat een festival is en een film kennen jullie zeker en vast ook wel. Wel, combineer die twee en je hebt een filmfestival. Klinkt toch fantastisch? Vandaag gaan we dus samen lekker achteruit leunen in de gezellige zeteltjes van de Vredeberg. Ben jij ook zo benieuwd welke film we gaan kijken, kom dan zeker af. Wij hebben er alvast heel veel zin in! De exacte uren worden nog gecommuniceerd. Groetjes, de speelclubleiding. Floris, Daan, Kobe en Eva.
 

De Speelclub-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

12 februari: Spaghettidag
24-31 juli: Bivak

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring