lijn

KETI’S

 
 

September

 

3 september:
Dag allerliefste leden, Vandaag is een grootse dag, namelijk de eerste chirozondag van het chirojaar. Vandaag komen er een aantal nieuwe leden bij de groep, maar zullen er ook een aantal leden de groep verlaten. Zoals jullie weten gebeurt dat allemaal niet zomaar. Vooraleer je naar je nieuwe groep mag moet je een aantal opdrachten uitvoeren. Zo kunnen wij uitmaken wie er geschikt is voor onze groep. Wees gerust jullie nieuwe leiding hebben deze proeven ook tot een goed einde kunnen brengen. Maar goed, vandaag draait niet alleen om de nieuwe groepen, ook om jullie nieuwe leiding. Deze zondag leren jullie jullie mega-funky-keitoffe-knettergekke leiding kennen. Wij hebben er echt al gek veel zin in om jullie te leren kennen en om samen met jullie op avontuur te gaan. Zijn jullie even nieuwsgierig als ons? Kom dan zeker deze zondag af, want dit jaar wordt echt één groot feest! Tot snel, kusjes jullie nieuwe leiding.
 

10 september:
Ooooeeeeeh spanneeeeennndddd, de eerste zondag dat we echt samen spelletjes kunnen spelen! 🙂 Nu dat jullie eindelijk weten wie we zijn, (alsof jullie dat voor 3 september nog niet wisten) is het vandaag tijd om elkaar al wat beter te leren kennen. Een beetje chillen, een lang vieruur, maar ook de armen uit de mouwen steken voor wat fysieke arbeid. Starten doen we dus in shtijl met al eens een heerlijke klassieke Chirozondag. Jaja, ge leest het goed. Vandaag op het program: Klassiek & Hevig. Komdaf! Het wordt gezellig. En ik had trouwens ergens van horen zeggen dat een paar van jullie al heel goed hebben leren honkballen vorig jaar.. 😉
 

17 september
Het internet. Een uitputbare bron van informatie. Recepten voor uw favoriete gerecht, filmpjes van de schattigste katjes, forums om over uw meest vage hobby’s en interesses te discussiëren. We vragen tegenwoordig alles aan het internet maar soms vraagt het internet dingen terug aan ons. Ze daagt ons uit om dingen te doen waar we zelf nooit opgekomen waren. Deze zijn soms heel domme dingen of soms zelfs levensgevaarlijk maar altijd lachen gegarandeerd.
Chiro van 2 tot 6
 

24 september:
Liefste keti’s,
Ons FEESTWEEKEND sluiten we dit jaar in stijl af. Dat doen we met een heuse FAMILIEZONDAG! We organiseren een groot honkbaltoernooi en iedereen kan meedoen! Vrienden, familie, kennissen, oudleiding, de kookploeg, … Maar uiteraard kan er maar één winnaar zijn; één team dat zichzelf tot beste honkbalteam van heel Lier én omstreken mag kronen. Dat klinkt heel spannend, maar dat is het echt niet. Want wij weten al, liefste keti’s, dat wij dat team zullen zijn! Dus kam je haren, strijk je chiro-uniform glad en poets al het geel van je tanden. Dan zijn wij helemaal klaar om onze gouden beker in ontvangst te nemen!
 

Oktober

 
1 oktober:
Friturentocht is een Chiro traditie die al te lang niet meer is voldaan daarom dus zullen wij deze zondag de Chiro goden gerust stellen. Neem allemaal een centje mee (hoeft niet veel te zijn) en skip het middageten gerust want deze zondag is het onze taak om het kaf van het koren te scheiden en te zien welke frituur in de omstreek echt de beste is.
Chiro van 2 tot 6 met de fiets en een centje op zak
 

8 oktober:
Hey dag lieverds allemaal,
Aangezien 2/3 van jullie leiding (Arthur en Eva) dit jaar een opleiding volgen tot kok is het hoog tijd dat jullie ons eens tonen hoeveel jullie afweten van al dat kokerellen.
Proeven jullie weleens iets nieuws, iets wat jullie nog nooit eerder hebben gegeten? Dat kan namelijk vandaag wel eens heel goed van pas komen.
Staan jullie weleens in de keuken, of testen jullie weleens wat nieuwe recepten uit? Of gooien jullie soms een hoop ingrediënten bij elkaar in de hoop dat het iets lekkers wordt?
Kijken jullie weleens naar bake-off? Want ja ook dat kan vandaag van pas komen.
Wel keti’s, vandaag gaan wij nieuwe smaken creëren. Dus kijk nog maar eens goed naar wat uw mama of papa klaarmaakt vanavond of neem de keuken over en ga zelf aan de slag. Wij willen dingen zien en vooral dingen proeven die we nog nooit eerder geproefd hebben.
Hoe gekker, hoe liever. Maar het moet natuurlijk wel nog smaken.
Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie kookkunsten!
Chiro van 14u-18u, kom met de fiets.
Groetjes, de kookies.
 

15 oktober:
Processie
 

22 oktober:
Uit ‘Het absurdistisch universum’

Holt achter de grote waan van de horde
aan in de overtuiging van het warme gelijk
vertrapt alles wat hen de weg niet plaveit
met alleen de angst als de drift van orde.

Tolt in de spiraal van de wij tegen de zij
om de opgerichte galg heen het feest
om de verslagene de vuige de ondermijner
hang hangen zal het helse, de boze, het beest.

Hoort, steeds, steeds, steeds, maar aan
steeds, de zij, de zij, pas op, het viel ons aan
draait wat na, het afgewende doodsgevaar
rond, het lijk, het offer gebracht voor elkaar.
Chiro van 14u-18u
 

27-29 oktober:
Dag lieverds,
Dit weekend zullen we ons verplaatsen naar een andere locatie, niet de gewone en gekende chirolokalen. En niet enkel zonodagnammidag, maar een vrijdagavond, een volle zaterdag en een zondag. Drie dagen vol chiro. Drie dagen vol plezier staan ons te wachten. We kennen elkaar nu al een beetje, maar er is nog veel te ontdekken en veel te leren. Nog veel te beleven.
Oke het is dus wel duidelijk. We gaan op weekend! Met zen allen trekken we erop uit. Een hele hoop avontuur, plezier, spel, kampvuurtjes, stadsspellen, lang opblijven, …
Meer info volgt.
Gaan jullie mee? Schrijf je dan nog eventjes in.
Groetjes jullie leiding.
 

De Keti-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 
WhatsApp groep:
De Keti’s hebben een WhatsApp groep. Daar kan je via hier inkomen.
 

Belangrijke data!

22 t.e.m. 24 september: Feestweekend! 🍾🥂
27 t.e.m. 29 oktober: Ketiweekend 1 💙
15 oktober: Processie 🚶‍♂️
20 oktober: DVDJB! 🤪
26 november: Christus Koning 🍩
3 december: Sinterklaas
21 januari: Schaatsen ⛸
18 februari: Spaghettidag 🍲
19 t.e.m. 21 april: Ketiweekend 2 💙
30 juni: Eindactiviteit
21 t.e.m. 31 juli: Kamp! 😃

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring