lijn

+12 jaar is verplicht om altijd en overal een mondmasker te dragen!n

keti 

GROEPSVERDELING / ZONDAG

Beste ouders & leden,
Hieronder vinden jullie nogmaals de groepsverdeling die we zullen hanteren tijdens code oranje. In het overzicht kunnen jullie zien wanneer jullie al dan niet naar de Chiro mogen komen en met wie. Wij willen jullie vragen jullie aan deze verdeling te houden. Dat is voor iedereen het gemakkelijkste en het veiligste. Vergeet zeker geen mondmasker mee te nemen, want vanaf we ons lokaal binnengaan zal iedereen het moeten dragen. Bij vragen of opmerkingen mogen jullie ons altijd contacteren.

https://www.chirolier.be/wp-content/uploads/2020/10/Verdeling.png
 

Maandprogramma November

Zondag 29 november:
Dag Keti’s,
Nu de groep gehalveerd is zouden jullie slaagkansen om de titan games te winnen moeten verdubbelen. Gewoon simpele wiskunde zou ik dan zou zeggen 😉
Uw leiding heeft ervoor gezorgd dat Dwayn The Rock Johnson helemaal van het verre Amerika overgevlogen komt naar ons pittoreske België. The Rock is namelijk op zoek naar de grootste krachtpatsers en meedogenloze tegenstander in de arena.
Een wereldwijde pandemie doet ons namelijk teruggrijpen naar dat wat reeds jaren de mensen heeft afgeleid van de tragische rampen en nakende dood… BROOD EN SPELEN!
Uw werd persoonlijk geselecteerd om de rest van de wereldbevolking te amuseren en entertainment. Om u voor te bereiden op deze epische zondag stellen wij voor dat u kijkt naar de telefacts documentaire “The hunger games” Het bestaat uit drie delen (voor de slimmerikken onder ons een triologie😉). Deze documentaire geeft exact weer op welke manier reeds eeuwen de arena wordt gevuld met kanonsvlees om de befaamde elite van de wereld te amuseren.
Vandaag zullen wij de voorrondes spelen waarbij één man en één vrouw (laten we toegeven een manwijf) de overwinning zal binnenslepen en zich zal plaatsen voor de kwartfinales. The Rock zal jullie persoonlijk (ik hoop voor jullie dat hij een piloot heeft) overvliegen naar het tropische Amerika waar u de ultime American dream van Martin Luther King kan beleven. Deze droom dient dan wel te kaderen binnen de drang om je als Spartacus anderen emotieloos af te slachten in een arena puur en alleen voor het entertainment van een ander.
Uw deelname wordt automatisch geregistreerd wanneer u zich aanmeld te Boomlaarstraat 72.
Mogen wij u vragen vooraf een afscheidsbrief op te stellen zodat uw nabestaanden iets hebben om u aan te herinneren. Uw lichaam zal te verhakt zijn om te identificeren…
May the odds be ever in your favor!
Chiro van 14u40-18u40
Kusjes en knuffels van jullie leiding!
 

Maandprogramma December

Zondag 6 december:

 
Zondag 13 december:

 
Zondag 20 december:

 
Zondag 27 december:

 

De Keti-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!