lijn

KETI’S

Leden +12 dragen altijd een mondmasker.

 

Mei

ZONDAG 16 MEI:
Onze excuses, maar onze keti-pagina werd tijdelijk overgenomen door een dichtende dichter. Deze persoon had al enige doel jullie te indoctrineren in het leven van een of ander ziekelijk goddelijk figuur. Uiteraard heeft jullie heldhaftige leiding afgerekend met die zieke geest en kunnen we eindelijk overgaan tot orde van de maand. Het kapot maken van de Hermes natuurlijk! Die kerel die denkt dat hij God is, moet ons niet komen lastig vallen! Komen showen met zijn smerige spierballen, lelijke prinses en afschuwelijk mottig stulpje zal hier niet pakken! Een Reus kan hij verslaan, maar wacht maar tot de Keti’s voor zijn neus staan, hij zal snel anders piepen!

Vreedzame Chiro van 13u-18u
 

ZONDAG 23 MEI:
Zoals velen onder jullie wel al vernomen hebben met jullie kennis van de actualiteit steken de politiekers wel degelijk de handen uit de mouwen en zijn ze niet vies om hun handen vuil te maken. Nee, natuurlijk niet vuil maken op de traditionele manier, zie jij Bart De Wever of Tom Van Grieken al op handen en knieën door de tuin kruipen om het onkruid te wieden? Of Al Machi of Calvo door de modder rollen op een regenachtige zondag?
Nee nee, wij denken eerder aan gluiperige figuren zoals El Kaouakibi! Slapend rijk worden dat is pas het leven van een echte gangster! Donald Muylen mag dan wel keukens maken alsof ze voor hemzelf zouden zijn, El Kaouakibi zet ze alsof ze voor haarzelf zouden zijn. Vladimir Putin laat dan misschien wel een kasteel bouwen waar de zonnenkoning een puntje aan kan zuigen, El Kaouakibi koopt danszalen en slaapzalen voor arme migranten alsof ze voor haarzelf zouden zijn.
Ach ja, we zullen haar maar vergeven voor haar zonden want uiteindelijk ik ze een Marokkaanse lesbische vrouw dus al meer dan genoeg discriminatie voor één mensenleven!
Vandaag nodigde wij haar uit voor een workshop dansen via haar dansschool Let’s Go Urban. Ben jij ook benieuwd wat we echt gaan krijgen voor ons geld? Kom dan zeker vandaag naar de Chiro!
Chiro van 14u-18u

 

ZONDAG 30 MEI:
Ooit al eens willen proeven van het leiderschap?
Ooit al eens stil gestaan of je je zelf later als leider/leidster ziet in onze Chiro?
Ooit als eens zelf een programma in elkaar willen knutselen en zelf je goesting doen?
Wel, vandaag is het daar eens tijd voor! Wij, de leiding laten jullie los. Verdere informatie volgt snel.
Chiro van 14u – 18u

De Keti-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

 
INSCHRIJVEN MEI
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door lodetobb - Privacyverklaring