lijn

KETI’S

 
 

 

Maart

 
 

2 april:

Vandaag combineren we het beste van twee werelden. We nemen het plezier van kinderspelletje en mengen het met de spanning en drama van een horror/ thriller film. Hoe we dit gaan doen kom je te weten deze zondag. Wel kunnen we vertellen dat we dit op een compleet originele, nog nooit eerder gedane manier gaan bereiken. We gaan dus zeker niet een van de populairste hitseries van afgelopen jaar schaamteloos plagiëren.
Chiro van 14 tot 18u
 

9 april:
Geen Chiro vandaag besties <3. Tot volgende week!
 

16 april:
 

23 april:
Vandaag dompelen we ons onder in het verhaal van Samir, een jonge Egyptische dj, die zijn land mag vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap plaatjesdraaien in Brussel. Hoewel dolgelukkig met deze kans, laat hij zijn liefje en vrienden met tegenzin achter, want aan de vooravond van zijn vertrek breekt de Egyptische revolutie uit. Het beloofd een spannend avontuur te worden. Zij die niet komen hebben ongelijk. Chiro van 14u tot 18u!
 

28 april t.e.m. 30 april:
Net zoals andere jaren zal er ook dit jaar een spetterend ketiweekend plaatsvinden. Wat is dat eigenlijk zo een ketiweekend? Het ketiweekend is een weekend (duh!) vol met de zotste Chiroactiviteiten die je met alle Keti’s van groot Lier, Nijlen en Zandhoven samen beleeft. Waarom moet ik komen? Omdat het echt mega graaf wordt. Je gaat spijt hebben als je niet mee gaat! Quanta la costa? 35 euries BTW inbegrepen. Hierin zit onder andere voldoende eten, een slaapplaats ( bed niet inbegrepen) en twee dagen vol plezier.

Wat neem ik mee?
– Uniform
– Propere sokken/ondergoed/broek/t-shirt/trui/…
– Tandenborstel/tandpasta/kam/zeep/washandje/…
– Medicatie/lenzen/ID/…
– Stevige schoenen/regenlaarzen/pantoffels/…
– Regenjas
– Drinkbus
– Gamel/bestek/beker/keukenhanddoek
– Slaapzak/veldbed/kussen

Wij hebben er al super veel zin in!
 
 

De Keti-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

7 mei: Mega Gewestdag
14 mei: Zondagborrel + info kamp
21 – 31 juli: Chirokamp!

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring