lijn

KETI’S

 
 

April

24 april:
Er hangt nattigheid in de lucht!!!. Omdat het al enkele dagen mooi weer is maakt de keti-leiding zich zorgen. Dit kan namelijk niet in België zonder dat er hevige regen als gevolg is. Hierdoor hebben wij rechtstreeks contact opgenomen met Frank Deboosere en die van het weer met haar dikke tetten. Onze mond viel open bij het horen van hun voorspellingen. Er komen tsunami’s aan. Gelukkig hebben wij hier als leiding een oplossing voor. Bij deze een snelgids:
Hoger gelegen gebieden zijn de veiligste plekken om tijdens een tsunami te verblijven. Als er een aardbeving is en je woont in een gevarenzone waar tsunami’s voorkomen, wacht dan niet op een officiële waarschuwing! Zodra het schudden stopt en het veilig is om te bewegen, ga dan zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde hoger gelegen gebied om uit de gevarenzone te komen.
Ontdekken hoe een tsunami te overleven ? Zeker komen dan. Chiro van 14u tot 18u.
 

Mei

1 mei:
Zoals aangekondigd trekken we vandaag naar Westmalle. Niet om samen met de broeders trippels te brouwen in de abdij maar wel om andere chiro’s te leren kennen die ons vergezellen naar het verre Denemarken. Ook onze survival skills zullen we ginder extra kunnen trainen. We vertrekken om 8u30 met de fiets op de chiro, voor een tocht die even lang is als een ritje naar Mechelen. Voorzie ook 10 euro voor het middageten en een gamel plus bestek. Om 16u30 vertrekken we terug in Westmalle en rond 18u komen we terug aan op de chiro.
 

8 mei:
Hey keti’s
Vandaag gaan we terug naar het verre verleden waar jongens en meisjes nog apart aan Chiro deden. Kom van 14u tot 18u naar de Chiro om deze pure nostalgie zelf te ervaren.
Groetjes

 

15 mei:
Jullie worden vandaag al om 10u op de chiro verwacht. Kom met de fiets en neem mee: een handdoek, zwemgerief, stevige schoenen/waterschoenen, voldoende drinken, en eten voor ’s middags. Om 18 u zijn we terug op de chiro!
 
22 mei:

Vandaag krijgen jullie volledig de kans om elkaar weer volledig te bewijzen tegenover de rest. Ben jij de zwakkere of toch eerder de sterkste. Dit maakt natuurlijk niet uit het belangrijkste is dat je van top tot teen je inzet levert en dan zijn jullie allen winnaars. Wat ik mij vooral afvraag is wie zich vandaag volledig kan smijten en de titel kan krijgen van trotse chironaar. Iedereen welkom van 14u tot 18u

 

29 mei:
Het jaar is 2122. Het slechte nieuws is dat onze planeet na decennia klimaatopwarming volledig onleefbaar is geworden. Het goede nieuws is dat de ruimtevaart al veel verder staat dan in 2022 en dat er genoeg andere planeten zijn in het universum. In plaats van braaf op aarde te blijven wachten op de naderende apocalyps kiezen we er dus voor om andere oorden op te zoeken. We zullen vandaag een mooie nieuwe planeet zoeken om te koloniseren: om de natuurlijke bronnen van de planeet te ontginnen en om de inheemse bevolking vriendelijk te verzoeken om alsjeblieft ergens anders heen te gaan. Nu, elk huisje heeft zijn kruisje. Mars is al geclaimd door SpaceX, Arrakis heeft een lastige plaag van reusachtige zandwormen, en Naboo heeft dan weer te veel zand. Ik hou niet van zand. Het is grof en ruw en irritant en het komt overal. Het is duidelijk dat onze zoektocht niet simpel wordt.
Chiro van 14u – 18u.
 

De Keti-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

Kriko: 21 november
 

2017 - 2022 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring