lijn

KETI’S

Leden +12 dragen altijd een mondmasker.

 

Maandprogramma maart

Zondag 07 maart:
Vandaag trekken we massaal het oerwoud in en gaan we onszelf omtoveren tot echte bosjesmannen en -vrouwen! Bereidt jullie voor op een echte wilde survival in de Lierse rimboe!
Chiro van 14u tot 18u!
 

Zondag 14 maart:
Het is tijd om dat stalen ros nog eens te gebruiken voor wat het totaal niet dient! Fietsspelen natuurlijk. Dus zie maar dat die kettingen gesmeerd zijn, de banden opgewarmd zijn en vooral u fietskunsten op zijn best zijn want vandaag zullen enkel de beste fietsers het maken. Voor de iets minder heldere mensen onder ons: Je moet dus een fiets meenemen!
We zien jullie dus om 14 uur op de sportvelden. Ps. Het is verboden om je voeten op de grond te zetten dus we wensen jullie al veel succes 😉
 

Zondag 21 maart:
Een wereldreis. Het moest er ooit eens van komen. Maar wanneer? We wilden het niet vlak na de eerste lockdown doen, want dan heb je (normaal gesproken) nog veel kans op besmetting. We grapten altijd dat we niet bij de Grand Canyon wilden staan en tegen elkander moeten zeggen: ‘Leuk, zo’n helikoptervlucht, maar helaas… zoveel geld hebben we niet in de ketikas.’ Als we het dan zouden doen, dan moest het niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk een wereldreis worden. Wereldreis van 14u tot 18u!
 

Zondag 28 maart:
Hier spreekt uw generaal tot u!
Scherp je zwaarden, blink je harnassen , poets je helmen, trek je botinnen aan, hijs de zeilen en vul je longen! Vandaag gaan wij de strijd aan, nee niet tegen corona, wel tegen de wereld. Vandaag doorkruisen wij land, woestijn, berg, bos en water. We trekken ten strijden: te voet, op onze trouwe rossen, op een leger vloot en in een vliegmachine. De wereld zal op zijn grondvesten daveren, de lucht zal trillen op onze strijdkreten en Poetin zal zich terugtrekken in zijn miljardenkasteel. Geen communist, fascist, idealist, realist, pessimist, positivist, ideologist of andere tist zal ons stoppen om de wereld te veroveren! Wij zullen de strijdbijl vandaag weer opgraven en Excalibur uit zijn steen bevrijden. De keti-vlag zal trots in elk land wapperen en onze kreet zal overal ter wereld weerklinken!
Ben jij bereid om tot het uiterste te gaan om onze belangen te verdedigen?
Kom dan zeker naar de Chiro van 14u tot 18u!
Be there or be square!
 

De Keti-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Inschrijvingslink zondagen

https://forms.gle/5cbwmDWADiETL7DK8
 

Belangrijke data!

Kamp – 21 tem 31 juli 2021
 

Discord

https://discord.com/invite/APTtWcPhX8
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door lodetobb - Privacyverklaring