lijn

keti 

Het worden koudere dagen, dus kleed jullie lekker warm aan! ⛄🧤🧣🥶

 

Maandprogramma November

Zondag 24 november:
Deze zondag, 24 november, vieren we Christus Koning!
Zoals de traditie voorschrijft gaat zo’n viering gepaard met een zalig middagmaal. De menu bestaat uit smeuïge koffiekoeken en ne warme choco!
Zo’n feest kan niet vroeg genoeg beginnen! Daarom verwachten we jullie om 10u op de Chiro!
Jullie krijgen binnenkort een brief met daarop een strookje om koffiekoeken te bestellen. Dit kan nog tot 17 november! Vergeet dit zeker niet!
In de namiddag gaan wij bekomen van ons heerlijke maal. Hoelang dit zal duren hangt af van de hoeveelheid koffiekoeken die we verorberd hebben. (Wie gaat de strijd aan met Lowie?)
Rollend of niet, wij gaan iets tof doen!
Chiro van 10u tot 18u

Christus Koning in’t kort:
– om 10u op de chiro
– €1 per koffiekoekske ’s middags
– bestellen kan t.e.m. 17 november!
 

Maandprogramma December

Zondag 1 december:
O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind,
Alles gekregen van die beste Sint.
Een pop met vlechtjes in het haar,
Een snoezig jurkje kant en klaar,
Twee kaatseballen in een net,
Een letter van banket.

O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind,
Alles gekregen van die beste Sint.
Een bromtol met een zweep er bij,
Een doos met blokken, ook voor mij!
En schaatsen en een nieuwe pet,Een letter van banket
O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind,
Alles gekregen van die beste Sint.

Opdracht voor deze week: GEEN stoute dingen doen, de goedheiligman ziet en weet namelijk alles! Verder is het vandaag hopen dat hij onze 7 zonden niet zal ontdekken of op zen minst is vergeten.
Chiro van 14u tot 18u!

 

Zondag 8 december:
EXAMENCHRIRO

 

Zondag 15 december:
Tijd om nog eens een goeie, oude chiro-klassieker van onder het stof te halen: de alom bekende één tegen allen.
Maar vandaag zullen wij deze klassieker in een nieuw jasje steken. Éen tegen allen in 2 of 3 groepen, mensen wegstemmen uit de groep, andere saboteren en zelf voordelen verdienen. Wie wordt (of worden) de superieure keti(’s) en wie zal aan de rand van de Ketigroep terechtkomen?
Kom het deze zondag uitvechten!
Chiro van 14u tot 18u

NOTA: AANGEZIEN JULLIE VOLOP IN JULLIE EXAMENS ZITTEN MOGEN JULLIE VAN ONS KOMEN EN GAAN WANNEER JULLIE WILLEN. UITZONDERLIJK VANDAAG MOGEN JULLIE DUS BIJVOORBEELD VAN 14 TOT 16 KOMEN OF VAN 16 TOT 18. UITERAARD IS HET OOK NOG TOEGESTAAN OM VAN 14 TOT 18 TE KOMEN!

 

Vrijdag 20 december:
Ah het voorjaar, de schoonste tijd van het jaar. De bloemen die in bloei staan, overal meiklokjes, het begint al warmer te worden, het blijft langer licht en niet te vergeten de paashaas die op bezoek komt. Helaas zijn we daar nog niet aan toe, momenteel moeten we het stellen met natte sneeuw, koud weer en een dikke laag donkere wolken. Gelukkig brengen deze donkere dagen ook iets positief met zich mee. Naar jaarlijkse gewoonte komt er namelijk een man op bezoek die iets te maken zou hebben met kabouters en kleine wezens met puntoren en nee het is niet de Panken. Jullie zouden het misschien niet raden maar het is de Kerstman. En wie zegt Kerstman zegt uiteraard kerstdiner! Daarom gaan ook wij vandaag uitgebreid dineren! Jeej! Houd de site maar goed in het oog voor meer informatie!
 

Zondag 29 december:
Gegroet Keti’s!
Al een heel jaar amuseren we ons rot. Zo hebben we pas een hypermodern stadsspel met apps gespeeld en hebben we een ongelooflijk dj-duo ontvangen op ons weekend. Daarom gaan we vandaag even back to basic en ondergaan we een digitale detox tijdens het spelen van simpele, ordinaire en ouderwetse pleinspelen. Zeker komen is de boodschap!
Chiro van 14u-18u.

 

De Keti-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

Weekend: 8-10 november