lijn

rakwi 

Het worden koudere dagen, dus kleed jullie lekker warm aan! ⛄🧤🧣🥶

 

Maandprogramma Januari

Zondag 19 januari:
We weten wel wat jullie denken: waarom zien wij onze supercoole megatoffe leiding zo weinig in januari? Wel, terwijl jullie lekker spelletjes komen spelen op de chiro, zit jullie leiding deze maand te zwoegen achter de boeken voor hun loodzware examens. Vandaag is geen uitzondering. Maar niet getreurd: gewoon omdat wij er niet zijn betekent niet dat jullie ook thuis moeten blijven. Vandaag hebben we immers de hulp ingeroepen van de oudste der afdelingen: de aspiranten. Vol naïef enthousiasme en leuke ideeën zullen deze onervaren jongelingen vandaag voor jullie een fijne dag in elkaar steken! Chiro van 14u tot 18u.
 

Zondag 26 januari:
Het einde van januari is eindelijk in zicht. Jeeeeeej! Jullie denken waarschijnlijk: “Waarom is onze leiding nu zo blij?” Wel allerliefste Rakwi’s, wij hebben een zeer intense periode van 2 maanden meegemaakt, waarin we onze hoofden volpropten met de meest random weetjes om later toch maar dat felbegeerde diploma op zak te hebben. Dit is ook de reden waarom jullie ons de afgelopen maand zo veel hebben moeten missen. Maar wees niet getreurd, want WE ARE BACK! Allez ja we zijn toch bijna allemaal terug. 3 onder ons zijn de laatste handboeken nog aan het blokken, maar de andere 3 hebben voor jullie een geweldige zondag voorbereid vol met klassieke spelletjes. Chiro van 14u tot 18u.
 

Maandprogramma Februari

Zondag 2 februari:
2 februari wordt een zondag met hoogtes en laagtes, met trapjes omhoog en misschien ook terug omlaag. Soms doen we haasje over en steken we voorbij. Het wordt een dag van vreugde en verdriet, maar vooral een dag vol competitie. Smeer jullie benen en armen en alle mogelijke spieren maar goed in, want vandaag is het ieder voor zich. Jullie gaan de strijd aan in een heuse laddercompetitie en de winnaar mag zich voor 1 dag de sterkste Rakwi noemen! Chiro van 14u tot 18u.

 

Zondag 9 februari:
Beste rakwi,
Deze zondag gaan we natuurlijk weeral kei kei kei veel plezier maken. maar niet zomaar natuurlijk. We gaan de brave rakwi in ons thuis laten en de wildste in ons naar boven brengen. Iedereen kan dus al beginnen met zijn trainingsschema in orde te maken en de kuiten in te smeren want het belooft een hevige zondag te worden. Chiro van 14u tot 18u.
 

Zondag 16 februari:
Ter ere van spaghettidag gaan we ons vandaag samen amuseren met de twee jongste afdelingen. Hoog tijd dus om te laten zien dat de Rakwi’s de superieure afdeling zijn! Want waar de pallieters bij elk pijntje al beginnen huilen, doen wij Rakwi’s dat slechts bij de meeste pijntjes. Waar speelclubbers braaf zwijgen als de leiding dat vraagt, zijn de Rakwi’s dapper genoeg om ongestoord verder te durven babbelen. Waar de twee jongere afdelingen hun bord spaghetti amper opkrijgen, vraagt een Rakwi zonder zich te schamen voor een tweede bord.
Chiro van 14u tot 17u. Daarna kunnen jullie lekker komen smullen van een bord heerlijke spaghetti!
 

Zondag 23 februari:
Allerliefste rakwis’s,
We hebben jullie sinds het begin van het jaar al op zeer veel vlakken getest. We hebben getest of jullie goede superhelden zouden zijn, of jullie snel bang zijn, hoe goed jullie kunnen frisbeeën… Na al deze testen weten we wel nog steeds niet hoe slim jullie nu juist zijn. Tijd om hier verandering in te brengen! Daarom gaan we vandaag testen hoe slim jullie zijn onder druk. Chiro van 14h tot 18h.
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!