lijn

Rakwi-afdeling 

Maandprogramma Mei

Zondag 26 mei:
Indien je een meisje bent, lees onderstaand tekstje:
Bereid jullie voor op een epische zondag! Vandaag laten we de jongens volledig voor wie ze zijn. Vandaag wordt het een dag waarbij alles gericht is op de meisjes! Het wordt een dag waar we ons eens niets moeten aantrekken van wat de jongens willen. Breng zeker jullie goede humeur mee!
Chiro van 14u – 18u
 
Indien je een jongen bent, lees onderstaand tekstje:
Bereid jullie voor op een epische zondag! Vandaag laten we de meisjes volledig voor wie ze zijn. Vandaag wordt het een dag waarin je het competitiebeest in jezelf kan bovenhalen. Het wordt een dag waar we ons eens niets moeten aantrekken van wat de meisjes willen. Breng zeker jullie goede humeur mee!
Chiro 14u – 18u
 

Maandprogramma Juni

Zondag 2 juni:
Vandaag zetten we de eerste zondag van de laatste maand in en dit doen we met een klassieker. Ik zal jullie al een hint geven het start met een h en eindigt met evige spelen… Dit keer gaan we all-in met klassiekers die starten met een z en eindigen op eewier of starten met een v en eindigen op liegertje. Dus trek je stoute schoenen aan en kom allen naar het Chiroheem van 14 tot 18u.
 
Zondag 9 juni:
 
Zaterdag 15 juni:
In onze Chiro houden we van echte bourgondische tradities. Tradities die we al mee dragen van toen onze voorouders er mee gestart zijn. De favoriete traditie van onze Chiro, vinden we ook terug bij Asterix en Obelix. Daarom zien wij deze avond een beetje als een voorbereiding op het kamp, wat wil zeggen dat wij een grote barbecue gaan doen!
Neem allemaal een vleesje mee (of twee, of drie, of vier, of zoveel als je wil en kan opeten), de leiding zorgt voor de groentjes, de sausjes en de rest.
Chiro van 17u30 tot 21u30.
Tot dan!
 
Zondag 23 juni:
Liefstesupermegacoolegeweldigefanastische rakwi’s
Het einde van het jaar is in zicht!
Ohhhhhh jammeeeeeeer (lees: geluid van huilende leiding op de achtergrond) 
Het einde van het jaar betekent dan ook dat wij een eindactiviteit doen!
Voor een epische groep gaan we dan ook een epische uitstap maken.
Naar waar? Dat houden we voorlopig nog even geheim 😉
Wat we al wel kunnen verklappen is dat het een dag gaat zijn om nooit meer te vergeten!
Kusjes
Jullie leiding die jullie voor altijd graag gaat zien
xxx
 
Zondag 30 juni:
Deze laatste zondag sluiten we af met (hopelijk) goed weer een een hele hoop water. Water leider? Ja water! Niet om te drinken maar om te spelen want vandaag gaan we waterspelletjes doen, Dit betekend van natte sponzen tot waterpistolen! Iedereen die thuis een waterpistool heeft mag dit zeker meebrengen! Voor zij die wel eens durven fris te hebben mogen zeker geen extra T-shirt vergeten. Jullie worden verwacht op de chiro van 14u tot 18u.
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

Kamp: 21-31 juli 2019