lijn

RAKWI’S

 
 

April

 
 

2 april:
Liefste rakwi’s, Gisteren was het 1 april, dus waarschijnlijk zitten jullie vandaag met een helse buikspierpijn van al dat lachen. Die flauwe papamopjes of dat protkussen dat jullie op de stoel van jullie mama legden, laten we vandaag weer achterwege. Maar vandaag blijven we lachen, zoals we eigenlijk altijd doen op de chiro. We lachen met elkaar, omdat lachen staat voor plezier. En ook chiro staat voor plezier. Perfecte combo dus! Hebben jullie zin om nog eens goed te lachen en plezier te maken vandaag? Dan zou ik maar snel weer naar de chiro vertrekken! Chiro van 14u tot 18u. We gaan op verplaatsing, dus een fiets is noodzakelijk!
 

9 april:
Vandaag is het spijtig genoeg geen Chiro… 🙁
 

Vrijdag 14 april:
Liefste rakwis, Vandaag vallen de maskers, want wie zijn jullie echt? Een zingende leeuw? Een schuimende soaperstar? Of toch die hyperactieve maar schattige springende champignon? En wie van jullie is de beste zanger(es) of performer? Of klinken jullie in koor nog beter dan solo? Dat ontdekken we vandaag! Chiro van 20u15 tot 22u30.
 

23 april:
Lieve Rakwi’s, Valt het jullie ook op dat er zoveel vuil op straat ligt? Zoals blikjes van frisdrank, papieren zakdoekjes, sigaretten peuken, plastic en ga zo maar verder. Wij als leiding vinden dat helemaal niet fijn want wij leven en spelen liever in een propere stad! 🙂 Daarom willen wij het goede voorbeeld geven door een namiddag afval te gaan rapen, maar vele handen maken licht werk, dus hebben we voor jullie, onze fantastische Rakwi’s, ook een vuilniszak en een knijper voorzien. Groetjes, De rakwi leiding. Chiro van 14u tot 18u.
 

30 april:
Lieve Rakwi’s, Deze zondag iets vernieuwend… Wij, de Rakwi’s van Chiro Lier gaan namelijk een stapje in de wereld zetten. Verwacht u aan een verrijkende ONTDEKKINGSREIS waarop je kennis zal maken met nieuwe talen, culturen, mensen en diens verhalen. Na vandaag is jou kijk op de wereld niet meer dezelfde. Het strafste moet nog komen …. We doen dit alles namelijk gewoon in HARTJE LIER. Om zoveel mogelijk indrukken op te kunnen doen, verzamelen we iets vroeger op de Chiro. Namelijk om 13u45.
 
Enkele tips voor de die hard ontdekkingsreizigers:
– Train uw ogen, want wie niet kijkt kan niets gezien hebben.
– Train uw oren, want wie niet luistert kan niets gehoord hebben.
– Kleed je comfortabel, want wie niet comfortabel is kan geen film kijken.
– Train je handen, want wie niet traint kan achteraf niet knutselen
Chiro van 13u45 tot 18u.
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

21 t.e.m. 31 juli: Kamp!

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring