lijn

RAKWI’S

 
 

Mei

ZONDAG 16 MEI:

Misschien niet morgen of overmorgen, maar er zal een dag komen dat het vaderland jullie nodig heeft en op dat moment moeten wij allemaal (dus ook de Rakwis) klaar staan om ons België te verdedigen tegen de vijand.
Jammer genoeg zijn jullie nu nog niet eens instaat om een deuk in een pakje boter te slaan. Daar gaan we vandaag verandering in bergen, vandaag gaan we jullie onderwerpen aan zowel fysieke als mentale proeven om jullie klaar te stomen voor het echte werk. Als jullie vandaag heelhuids overleven zijn jullie klaar om bij het Belgische leger te gaan. (maar deze keer echt)
Chiro van 14u tot 18u

 

ZONDAG 23 MEI:

Beste rakwi’s
In tijden van isolatie leer je soms beter je medemens binnenshuis kennen. Hierbij speel je wel alleens een gezelschapspelletje samen. Echter, dit durft al eens te ontaarden in fantastische ruzies van slechte verliezers of van “jij hebt vals gespeeld!”. Nu sommigen onder ons durven wel eens de regels te verdraaien, en merkt de rest dat niet eens! Fantastisch toch? Nu vandaag gaan we hetzelfde doen, maar wanneer loopt dit slecht af? Of wordt jij de valsspeelmeester? Kom maar naar de chiro om dit te ontdekken… chiro van 14u tot 18u

 

ZONDAG 30 MEI:
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

 
INSCHRIJVEN MEI
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door lodetobb - Privacyverklaring