lijn

RAKWI’S

 
 

 

September

 
3 september:
Liefste Rakwis
Het Chiro jaar gaat weer van start, deze zondag gaan jullie te weten komen wie jullie leiding zal zijn voor dit jaar… hoe spannend.
Deze zondag zal dan ook vooral draaien rond plezier maken en elkaar beter leren kennen.
We hopen jullie allemaal terug te zien!
Chiro van 14h tot 18h
Kusjes jullie leiding
 

10 september:

Beste Rakwi’s
Vandaag doen we een poging om even goed te worden als Bjorn Halvard Knappskong. Wie is dit nu hoor ik jullie denken? Bjorn is een 19 jarige jongeman uit Noorwegen die dit jaar in Las Vegas het wereldkampioenschap Monopoly heeft gewonnen. Hij haalde het in een finale met vier van een Rus, een Amerikaan en een Nieuw-Zeelander. Die laatste bood het langst weerstand, maar moest uiteindelijk de duimen leggen toen zijn pion terechtkwam op een “straat” waar hij de vereiste huur van 1.600 dollar niet kon betalen. Maar alleen monopoly spelen is nogal saai en niet zo leuk dus gaan we dit op onze chiromanier spelen! Hoe we dit gaan doen? Kom erachter op onze chiro 🙂
Chiro van 14h tot 18h.
Veel kusjes jullie leiding.
 

17 september:

Lieve schatjes van patatjes
Vandaag is het een super speciale dag. Ja, het zijn nog maar 113 dagen tot Kerstmis en ja, het is vandaag de verjaardag van Koen Wouters. Maar we zitten nog met een ander feestvarken.
Kom jij vandaag mee zijn/haar feestje organiseren en vieren? Het zou zomaar eens een “verrukkelijke” zondag kunnen worden.
Chiro van 14h tot 18h.
Dikke smakkerds van jullie leiding.
 

24 september
Liefste Rakwi’s,
Ons FEESTWEEKEND sluiten we dit jaar in stijl af. Dat doen we met een heuse FAMILIEZONDAG! We organiseren een groot honkbaltoernooi en iedereen kan meedoen! Vrienden, familie, kennissen, oudleiding, de kookploeg, … Maar uiteraard kan er maar één winnaar zijn; één team dat zichzelf tot beste honkbalteam van heel Lier én omstreken mag kronen. Dat klinkt heel spannend, maar dat is het echt niet. Want wij weten al, liefste Rakwi’s, dat wij dat team zullen zijn! Dus kam je haren, strijk je chiro-uniform glad en poets al het geel van je tanden. Dan zijn wij helemaal klaar om onze gouden beker in ontvangst te nemen!
 

1 oktober
Iedereen herkent het, de mama is boos omdat je kamer niet netjes is en er overal afval ligt en dan denk je bij jezelf, voor wie is dat nu echt nodig? Awel vandaag is het anders, want we zijn speciaal uitgekozen als delegatie door ‘t stad om alles hier zo netjes mogelijk te maken. Als plan de bataille zullen we eerst heeeeel ver wandelen en ons daarna opdelen in 3 grote rangen, waaronder afvalzakdragers, mensen die met stinkende handschoentjes alles oprapen en de prikkers, gewapend met knijpstokken om het fijnste afval op te rapen in een knijpende beweging. Eens alles is opgeruimd zullen we rijkelijk beloond worden, dus we verwachten jullie talrijk om 14:00 stipt tot 18:00 wanneer we jullie dienst opzeggen.
kusjes, knuffels en een high-five
Jullie leiding
 

8 oktober
Deze zondag heerst er in jullie dorp of stad een grote strijd om de macht over de buurt. Aangezien niemand het ooit met elkaar eens is, geldt in jullie buurt de wet van de sterkste. Diegene met het meeste geld en eigendommen heeft het meeste macht. Zijn jullie klaar voor de strijd om jullie buurt?
Wees er dan zondag zeker bij!
Chiro van 14u-18u
Kusjes
Jullie leiding
 

15 oktober
Liefste leden,

Vandaag is het dé Sint-Gummarus processie! Dat wil zeggen dat we weer de kans krijgen om aan héél Lier te laten zien dat wij als de beste in lijntjes achter elkaar kunnen lopen, de mooist-klinkende muziekkapel van heel Lier en omstreken hebben, het vriendelijkst kunnen lachen naar de toeschouwers aan de kant van de straat en ons mooiste chiro-uniform kunnen showen!

Jullie worden allemaal om 9u30 op de Chiro verwacht. Van daaruit vertrekken we allemaal samen naar de Heilig Kruiskerk voor de mis en daarna naar de startblokken van de processie in de Kerkstraat.

’s Middags wordt zoals altijd voor jullie soep voorzien, maar vergeet zeker je eigen lunch niet mee te nemen!

Om 14u gaan we gewoon verder met een super plezante chiro-namiddag!
 

22 oktober
Dag Rakwis,

Vandaag gaan we proberen een nieuw record neer te zetten. Ja, ik hoor jullie al denken wat voor record gaan we nu weer verbreken? Awel, ik zal het jullie verklappen. We gaan proberen om met zoveel mogelijk mensen Dikke Bertha te spelen. Maar met hoeveel? Is met onze groep genoeg? Of misschien met heel de chiro? Nee das nog lang niet genoeg. Vandaag gaan we Dikke Bertha spelen met heel Lier.
We verwachten jullie massaal op de chiro van 14u-18u.
Kusjes
Jullie topleiding
 

29 oktober
Liefste Rakwis,

Vandaag spelen we niet alleen!
Wat doen jullie ouders eigenlijk als wij op de Chiro zitten? De hele namiddag saai een boek lezen? Of het huishouden? Of de klusjes die al maanden moesten gebeuren?
Vandaag verlossen we hun van die saaie zondagnamiddagen! Iedereen mag zijn mama en/of papa meenemen en we laten aan hen zien hoe een echte chirozondag eruit ziet.
Chiro van 14u-18u
Liefs,
De Rakwileiding
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

22 t.e.m. 24 september: Feestweekend! 🍾🥂
15 oktober: Processie
20 oktober: DVDJB!
22 oktober: Massaspelen
10 t.e.m 12 november: Rakwiweekend!
26 november: Christus Koning
3 december: Sinterklaas
21 januari: Schaatsen ⛸
18 februari: Spaghettidag
30 juni: Eindactiviteit
21 t.e.m. 31 juli: Kamp!

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring