lijn

rakwi 

Het worden koudere dagen, dus kleed jullie lekker warm aan! ⛄🧤🧣🥶

 

Maandprogramma November

Vrijdag 22 – Zondag 24 november:
Dag beste rakwi’s
Van 22-24 november is het zover. Het langverwachte, onvermijdelijke,super coole, mega plezante, eertse rakwi’s weekend is er!! Het gaat natuurlijk niet over een gewoon weekend. Nee nee nee!?!? In dit weekend worden jullie getest op vele manieren en zullen jullie worden ondergedompeld in de wereld van magie. Hou dus zeker dit weekend vrij in je agenda. Ook zal er nog een gedigitaliseerde brief (mailtje) via Hedwig naar jullie worden gestuurd met verdere informatie.

Jullie leraren,
Minerva Anderling, Dorothea Omber, Rubeus Hagrid, Hildebrand Slakhoorn, Quirinus Krinkel, Filius Banning
Deze leraren zijn niet verantwoordlijk als u door een verkeerde toverspreuk onherroepelijk word omgevormd tot een kikker.
 

Maandprogramma December

Zondag 1 december:
Daar wordt op de deur geklopt! Hard geklopt, zacht geklopt… Wie zou dat zijn? Waarschijnlijk weet je al wel wie onze mystery guest op de chiro vandaag is: niemand minder dan Sinterklaas himself, de man , de mythe, de legende, komt ons vandaag een bezoekje brengen vanuit het verre Spanje! Met een zak vol lekkers en vergezeld door zijn trouwe Pieten en zijn paard Slecht-weer-vandaag heeft hij een plekje in zijn drukke agenda gevonden om onze chiro te vereren met een bezoek. Uiteraard zijn de Rakwi’s ontzettend braaf geweest het afgelopen jaar en kan het dus geen enkel probleem zijn om als groene afdeling het meeste snoep van iedereen te scoren!
En na afloop brullen we allemaal luidkeels : Dag Sinterklaasje, dáág, dáág, dáág, dáág Zwarte Piet.
Chiro van 14 tot 18
 

Zondag 8 december:
Nu het bijna winter wordt, kan je je soms realiseren dat je de zomer mist. De lange zomerdagen gevuld met zon, ijsjes, zwembaden… wat is er nu niet om van te houden in dat seizoen. Deze staat natuurlijk wel in scherp contrast met onze koude, donkere winterdagen door wie iedereen zich wel eens slecht kan voelen. Toch gaan wij ons daar vandaag niets van aantrekken! Wij gaan vandaag laten zien dat de zomer overal wel schuilt, dus haal jullie parasols, zwembroeken en ijsjes maar boven! Vandaag gaan wij voor zon, zee en strand zorgen als de winter ons dat niet wilt geven. Chiro van 14 tot 18
 

Zondag 15 december:
Zoals jullie allemaal weten is jullie leiding het beste superheldenteam dat er is. De grote vraag is echter, wie verdient er die tweede plaats? Zijn het de Avengers of is het de Justice league, Iron man vs Batman, Captain America vs Superman,… Het is tijd om voor eens en voor altijd te bepalen wie nu juist het beste is! Alle superhelden op de Chiro van 14-18u voor de ultieme strijd.
 

Zondag 22 december:
Last Christmas, I gave you my heart but the very next day you gave it away. This year to save me from tears, I’ll give it to someone special. Once bitten and twice shy I keep my distance but you still catch my eye. I don’t want a lot for Christmas, there is just one thing I need. I don’t care about the presents underneath the Christmas tree. I just want you for my own, more than you could ever know. Make my wish come true. All I want for Christmas is yoooooouuuuuuuuu, lieve Rakwi’s!
Dit spreek voor zich: vandaag vieren we Kerstmis! Maak alvast een gaatje vrij in je agenda om samen met ons van 18u tot 21u te genieten van een vrolijk kerstfeest en een overheerlijk kerstmaal!
PS: meer concrete info volgt nog, maar tot dan kan je alvast de 2 liedjes oefenen die in dit tekstjes verstopt zijn 😉
 

Zondag 29 december:
Deze zondag gaan we op zoek naar de beste versie van onszelf. Dit houdt natuurlijk in dat we sportief, eerlijk, niet in onze broek plassen en vriendelijk zijn. Op dit zullen jullie natuurlijk getest worden. En wat is er beter om dit te testen dan klassieke spelletjes en een special guest? Chiro van 14-18 uur.
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!