lijn

Rakwi-afdeling 

Maandprogramma Maart

Zondag 24 maart:
Back to basic is een term die door veel hippe mensen gebruikt word. Dus als jullie super hippe leiding gaan we die ook gebruiken, klaar? Hier komt ie… Vandaag gaan we back to basic, we spelen spelletjes zoals ze het vroeger deden grote groep mensen, een leeg plein (of in ons geval een grasveld ergens in Lier) en heel veel enthousiasme. We spreken af om 14u en jullie ouders kunnen jullie op traditionele wijze om 18u halen.
 
Zondag 31 maart:
Agrariër of landbouwer, een algemene aanduiding voor iemand die in zijn levensonderhoud (en dat van zijn gezin) voorziet door het houden van vee en/of het bebouwen van land.
 
Ra ra ra, over wie hebben we het?
Juist ja, boeren en boerinnen.
Haal de innerlijke boer of boerin in uzelf naar boven en kom verkleed in thema.
 
Chiro van 14u tot 18u
 

Maandprogramma April

Zondag 7 april:
Vandaag gaan we lachen gieren en brullen van 14u tot 18u.
 
Zondag 14 april:
14 april 1990 – Tanks en pantservoertuigen trekken de straten in van Jerevan, hoofdstad van de Sovjet-republiek Armenië, nadat een ongeveer duizendkoppige menigte had geprobeerd het hoofdkwartier van de KGB te bestormen.
14 april 2010 – Als gevolg van een Duinbrand tussen Schoorl en Bergen aan Zee wordt Bergen aan Zee geëvacueerd.
14 april 2010 – De gletsjervulkaan Eyjafjallajökull op IJsland barst opnieuw uit.
14 april 2013 – In het Belgische Oelegem stort een Poolse bus met Russische passagiers vijf meter naar beneden vanop de E34. Vijf inzittenden komen hierbij om.
14 april 2018 – Amerikaans advocaat en Lgbt-activist David Buckel (60) steekt zichzelf in brand uit protest tegen de klimaatverandering.
 
Wat hebben deze gebeurtenissen gemeen?
Niets maar wij hebben wel Chiro van 14u tot 18u vandaag.
 
Zondag 21 april:
21 april is de 111e dag van het jaar in de gregoriaanse kalender. Hierna volgen nog 254 dagen tot het einde van het jaar. En dat gaan we vieren met Chiro van 14u tot 18u.
 
Vrijdag 26 – Zondag 28 april:
Dit weekend gaan we terug op weekend maar deze keer trekken we iets verder dan onze eigen lokalen meer info volgt binnenkort.
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

Kamp: 21-31 juli 2019
Rakwiweekend: 26-28 april 2019.