lijn

Vergeet zeker geen 4-uurtje. Drankkaarten kan je kopen voor €5 (8 drankjes)


rakwi 

Maandprogramma September

Zondag 22 september:
Op deze dag zullen jullie leren hoe de ontberingen van het bos te trotseren zijn. De voornaamste overlevingstechnieken zullen jullie hopelijk al kennen, zoals dat onderdak en water onontbeerlijk zijn. Ondanks dat moeten jullie nu wel meer uit jezelf kunnen halen om deze dag door te komen. Niet enkel zal het bos een stok in jullie wielen steken, ook zullen sommige medeleden je overlevingskansen doen slinken. Met wat geluk weet je allianties te maken, wapens te bemachtigen, proviand in en te slaan en de tegenspelers uit te dunnen.
May the odds be ever in your favor!
 

Zondag 29 september:
Vandaag gaan we de sportieve tour op. We halen de echte atleten in ons naar boven en proberen de prestaties van Usain Bolt, Nafi Thiam, Evi Van Acker en Chris Froome te overtreffen. We trainen onszelf tot de beste en speciaalste topsporters die er bestaan! Vandaag blijft het ook niet bij estafette of sprint. We doen zelfs aan langlaufen, basketbal en heel misschien ook rugby. Zet dus jullie beste beentje voor, want we maken er iets bijzonders van! Onder het motto “gewoon is maar gewoon”, treden we uit onze comfortzone en doen we iets wat we nog nooit gedaan hebben! Een sportieve zondag van 14 tot 18!
 

Maandprogramma Oktober

Zondag 6 oktober:
De tweede Chiromaand is aangebroken. Wat is het toch allemaal al snel gegaan en wat hebben we ons al goed geamuseerd! Tijd dus om onze vertrouwde hangplek achter te laten en verre oorden op te zoeken. Het is een plek die ons allemaal bekend is, maar je weet nooit wat er kan gebeuren. Een stad kent meer mysteries dan je je kan bedenken! Niet getreurd, vandaag proberen wij ze allemaal te ontrafelen en bieden we de recherche onze professionele hulp aan. Chiro van 14u-18u.
 

Zondag 13 oktober:
Het is zover, de eerste grote klassieker van het jaar: de processie. Ook dit jaar paraderen we vol trots door Lier om zo de eer van Chiro Heilig Hart en Chiro Sint-Gummarus hoog te houden. Jullie worden om 9u15 aan de Chiro verwacht in piekfijn uniform. Na de processie eten we met heel de Chiro samen, neem dus zeker een lunchpakket mee. Om 18u is de Chiro gedaan.
Maar in de tussentijd gaan wij ons met de Rakwi’s nog verdiepen in de wondere wereld van Pokémon. We gaan onze Pikachu, Eevee of Charizard samen trainen zodat ze de “very best” worden en we samen team Rocket een kopje kleiner kunnen maken!
 

Zondag 20 oktober:
Er zijn dagen dat we het rustiger aan kunnen doen, dat we wat meer kunnen relaxen. Maar, beste leden, dit zal niet zo’n dag worden! Het is tijd dat we onze ruwste trekjes boven halen en laten zien wat voor vlees we wel niet in de kuip hebben. Dit gaan we niet enkel bewijzen tegenover onszelf, maar ook tegen alle andere jeugdbewegingen in de buurt. Hierbij zullen we indruk maken op de volledige mensenzee die we deze dag gaan waarnemen. Vergeet dus geen spek te eten en jullie spieren te harden want dan maken we er een spetterende dag van waardoor ze nog jaren ontzag en respect voor ons hebben!
 

Zaterdag 26 oktober:
Dagg beste rakwi’s,
zaterdagavond van 19uur tot 22uur halen we de engste versies van onzelf boven. Wat we precies gaan doen blijft geheim en dus zullen jullie met een bang hartje moeten afwachten. Wel kan er verklapt worden dat een gil nooit ver weg zal zijn. Zin om te kijken wat we gaan doen? Kom griezelen op zaterdagavond van 19-22 uur. Best ook al iets eten voor je naar de chiro komt.
enge groetjes,
jullie spookje, Dracula, killer clown, Frankenstein en Wolverine
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

Chiro-café: 20 september 2019
BBQ: 21 september 2019
DVDJB: 18 oktober 2019