lijn

RAKWI’S

 
 

Maandprogramma maart

Zondag 07 maart:
Beste Rakwi’s!
De tijd staat niet stil. Het heden is heden en wow het is nu al over! Klokken tikken tikken en hebben niet de neiging om daar mee op te houden. Jullie zijn nog maar 10 tot 12 zonrotaties oud maar die tijd is als een stroomversnelling aan ons voorbij gegaan al. Wat als we nu eens terug een kijkje kunnen nemen hoe het vroeger was? Of over 5 jaar? De toekomst weten we niet, maar wat als de toekomst nu naar ons komt? Fun fact: tegen de tijd dat je dit bent beginnen lezen, zijn er al +- 30 seconden aan je voorbijgegaan!
Chiro van 14u tot 18u.
 

Zondag 14 maart:
Vandaag gaan we groots gaan, maar echt heel groot! We gaan spelen aanpassen. Klein wordt groot, dun wordt dik, licht wordt zwaar. Denk maar aan 10 bal met een betonblok en het nummerspel met een tractorband in plaats van een autoband. Zo gaan we dus heel de dag denken dus bereid je er maar op voor. Doe wat kleren aan die wat groter zijn want ja ook wij gaan vergroten. Ook je 4-uurtje en drankje moet in verhouding blijven! Dus in plaats van je kleine drinkbus, neem er maar een mee van 2 liter, ook je stukje cake dat je normaal meeneemt, neem ineens de hele cake mee.
Jammer genoeg vergroten onze chiro uren niet dus blijven de uren hetzelfde, chiro van 14u tot 18u
 

Zondag 21 maart:
Dag Rakwi’s,

Het is de afgelopen tijd zeer koud geweest, maar dit heeft jullie niet tegengehouden om veel pret en plezier te hebben met elkaar. Voor de koud die er was moesten jullie jezelf goed opwarmen, maar voor deze zondag zou ik je al maar eens zo goed opwarmen thuis, je spieren wat trainen, want het wordt weer een zondag vol plezier en leuke spelletjes.
Chiro van 14u tot 18u!
 

Zondag 28 maart:

Dag Rakwi’s

Naar aanleiding van het goeie weer en jullie goede sportiviteit gaan we het deze zondag wat anders aanpakken.
Graag zou ik aan jullie allen willen vragen of jullie met de fiets naar de chiro kunnen komen, wel met een fiets die in orde is.
We gaan vandaag of fietsavontuur in het mooie en beboste lier. Smeer jullie beentjes al maar goed in, want we gaan er stevig tegen aan.
Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als wij.
Chiro van 14u tot 18u
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Inschrijvingslink zondagen

https://forms.gle/ma876Yb5YL2PBfCX7
 

Belangrijke data!

Kamp – 21 tem 31 juli 2021
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door lodetobb - Privacyverklaring