lijn

RAKWI’S

 
 

Oktober

17 oktober:
Zoals de meeste al weten is het zondag 17 oktober de Sint-Gummarus processie en zoals altijd zijn wij deze keer ook uitgenodigd om de mis bij te wonen. Dit jaar zal de mis doorgaan in de Heilig Kruiskerk (aan het Renaat Veremansplein) we spreken af aan de kerk om 9u40. de fietsen plaatsen zijn beperkt dus kom zoveel mogelijk te voet. Als de mis gedaan is gaan we richting de kerkstraat waar de processie zoals gewoonlijk zal starten. De bedoeling is dat de processie om 11u30 begint. Na de processie eten we nog samen op de Chiro, neem dus allemaal zeker jullie eten mee en wij voorzien nog warme soep waar jullie je aan kunnen opwarmen. Daarna kan om 14u de Chiro zondag zoals normaal beginnen tot 18u.
 

24 oktober:
Nu we vrijdag de dag van de jeugdbeweging goed hebben kunnen vieren, is het tijd om te bewijzen dat onze jeugdvereniging de beste is. Hoe gaan we dat doen?
We gaan de scouts en alle andere jeugdverenigingen de mond snoeren bij de grote jaarlijkse massaspelen die bij de DVDJ horen.
Allemaal massaal aanwezig zijn,
het is Chiro van 13u – 18u

 

ZATERDAG 30 oktober:
Geen beweging op straat, enkel een schim in een wit gewaad. Pompoenen staan aan de deur, uit de huizen komt een rare geur. Het is bijna volle maan, ik zal maar snel naar binnen gaan. De felle wind maakt een akelig geluid, en plots vallen alle lichten uit. De engste avond van het jaar komt er weer aan, waarop spoken weer even bestaan. Een eng kostuum is een must. Skelet, zomie of geest, iedereen zal weten dat wij er zijn geweest. Nachtmerries veroveren onze dromen. Durf jij bij ons langs te komen?
Chiro van 19u tot 22u.

 

November

7 november:
Na twee maanden elke zondag met die vermoeiende rakwi’s spelletjes te spelen is jullie leiding moe geworden en vinden wij dat we wel wat vakantie verdiend hebben. Daarom gaat jullie leiding deze zondag een welness zondag tegemoed met veel koekjes, snoepjes en chocola in een jacuzzi. Geen chiro dus… Of toch wel? Wij vonden het zo erg voor jullie dat jullie geen chiro aka het hoogtepunt van de week zouden hebben dus lieten we ons goed hart zien en hebben we gezorgd voor vervangleiding. Jullie nieuwe leiding zal deze zondag heel goed voor jullie zorgen, maar niet getreurd, volgende week zijn we terug! Chiro van 14u tot 18u.

 

14 november:
Liefste Rakwi’s,
Deze zondag staan er jullie verschillende uitdagingen te wachten. We gaan jullie opleiden tot echte leger mannen en vrouwen. Na zondag zouden jullie perfect moeten passen binnen het leger.
Hopelijk zien we jullie deze zondag allemaal en liefst in leger-outfit.
Ingerukt mars!
Chiro van 14u tot 18u
Tot dan!

 

21 november:
Beste leden,
Het is weer zover om onze jaarlijkse tradities weer uit te voeren. Het is namelijk christus koning! Het grote feest voor onze jeugdbeweging, de chiro. Bereid je al maar voor door je welbekende chiroliedjes al in te oefenen! Natuurlijk hoort bij deze viering ook het eten en de drank die we bij deze traditie gewoon zijn: koffiekoeken en chocolademelk! Absoluut smullen voor iedereen aanwezig. Nadat iedereen zich rond heeft kunnen eten met de lekkerste gebakjes van het jaar zal erna nog een hele namiddag vol spel te wachten staan.
Chiro van 10u45 tot 18u, waar jullie verwacht worden om 10u45 aan de heilige kruiskerk in Lier. Kom zeker allemaal met de fiets want deze hebben we nodig voor in de namiddag! Tot dan!

>>> Klik hier om koffiekoeken te bestellen
 

26, 27 én 28 november:
RAKWI-WEEKEND! Eindelijk is het zover… WIJ GAAN OP WEEKEND! verdere info volgt nog, maar hou alvast dit weekend vrij. Het wordt ONVERGETELIJK
 

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

Christus koning: 21 november
Rakwi weekend: 26,27&28 november !!!

 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring