lijn

TITO’S

 
 

September

 
 

4 september:
Spannendspannendspanneendd… Welke leiding zouden jullie dit jaar hebben? Welke spelletjes gaan ze met jullie spelen? Zouden het leuke leiding zijn..? Met hoeveel zouden ze zijn? Gaan we zingen? Gaan we dansen? Gaan we springen? Gaan we rollen? Gaan we tammen? Gaan we sjotten? Gaan we hangen? Of gaan we protten? Niemand weet het.. Maar wij – jullie nieuwe leiding – wel! Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al wel wisten, is het vandaag de dag dat er een gloednieuw chirojaar van start gaat. Daarom zullen we vandaag onze aloude tradities weer verder zetten. We gaan nieuwe vrienden en vriendinnen verwelkomen bij de Tito’s, maar we moeten tot onze grote spijt ook afscheid nemen van een paar. Én, natuurlijk het belangrijkste vanal… Jullie komen te weten wie dit tekstje geschreven heeft! Wees erbij, en kom het antwoord op al deze vragen te weten! Het wordt een knallend jaar! Wij hebben er alvast superveel zin in. Chiro van 14u tot 18u! En neem alvast €5 mee voor een drankkaart.
 

11 september:
Lieve Tito’s, ons lokaal ziet er nu nog een beetje schraal en saai uit. En Tito’s en saai gaan niet samen. Daarom gaan we vandaag ons lokaal ‘metamorferen’ tot een mega coole ‘titocave’. Als jullie posters hebben van jullie favoriete boysband, heetste crushes of gewoon gezellige lampjes, meenemen die handel! Wij zien jullie graag verschijnen om jullie creatieve kantje te ontdekken! Chiro van 14u tot 18u. (Als je vorige week nog geen €5 had meegenomen voor een drankkaart, vergeet die dan nu niet!)
 

18 september:
Zoals jullie wel weten, vindt komend weekend (23-24-25 september) ons jaarlijkse feestweekend plaats. We kunnen jullie verzekeren: het wordt écht de moeite! Liedjes zullen geraden worden, vleezekes zullen door de maag gaan, quizvragen zullen rond de kop vliegen en de kleinsten zullen zich rot amuseren op de sprinkastelen. Dus kom zeker af! Al is ’t maar om een klapte te doen met ons! 😉 En nodig zoveel mogelijk mensen uit om mee te komen. (je kan je hier inschrijven) Iedereen is welkom! Maar bon, nu hebben we nog altijd niet gezegd wat we eigenlijk gaan doen vandaag… Omdat het organisatorisch team van het feestweekend dit jaar zeker wil zijn dat de inkleding helemaal op punt staat, hebben ze aan ons gevraagd of wij een paar sjorringen kunnen maken. Welke sjorringen, is nog een verassing, maar het is zeker dat je vandaag veel zal bijleren en dat het een gezellige bedoeling wordt. We zetten een muziekse op en we gaan samen viben! Smeer die handjes maar in! Chiro van 14u tot 18u. (Als je vorige week nog geen €5 had meegenomen voor een drankkaart, vergeet die dan nu niet!)
 

25 september:
In deze hedendaagse moderne wereld waarin alles peperduur wordt, vinden wij het als titoleiding heel belangrijk dat we jullie goed met geld leren omgaan. We willen later allemaal wel graag een centje op overschot hebben om die droomvilla van te kopen, of dat zwembad in de tuin te leggen. Maarja… Zonder een stabiel inkomen, geen recht op een lening. En zonder een lening, geen huis… En ook geen zwembad. Tenzij dat je zoveel geld hebt dat je dat huis gewoon in één keer van je zakcentjes kan betalen.. Maar geloof ons, dan moet je al een heeeele grote broekzak hebben hoor. Ook komt er in iedereen zijn leven wel dat moment waarop je je ondernemingsskills moet bovenhalen. Daarom gaan we jullie vandaag opleiden tot top of the bill zakenmannen- en vrouwen, zodat jullie later de wereld kunnen veroveren met jullie kapitaal. Misschien zelfs zo top of the bill dat jullie ooit de Trump Tower kunnen overkopen… Of beter, er zelf een nieuwe zetten. Kom naar de Chiro van 14u tot 18u, want de armen zullen als rijken terugkeren! (Als je vorige week nog geen €5 had meegenomen voor een drankkaart, vergeet die dan nu niet!)
 
 
 

Oktober

 
 

2 oktober:
Eeuwen ouden tradities moeten natuurlijk in stand worden gehouden, dus gaan we vandaag met een PVC-buis gerolde pijltjes van legoboekjes afblazen op elkaar en andere afdelingen. Als je nu bij jezelf zit te denken: “Maar, ik heb helemaal geen PVC buis of legoboekjespijltjes…”. Geen nood, je hebt op dit moment dat het tekstje eropstaat precies 18 dagen, 4uur en 25 min om een klakkebuis/PVC buis te regelen. Wij zullen dan onze geheime roltechniek laten zien om zelfs de aspi’s bang te maken… 😲 Dus kom vandaag zeker, van 14u tot 18u! En vergeet geen klakkebuis en pijltjes als je al hebt!
 

9 oktober:
Komt dat zien! Komt dat zien! Vandaag zal zich de tweede rondgang van de Ommegang plaatsvinden. Een stoet met toeters en blazen, reuzen en schapen, prinsen en prinsessen. Het laat je zien hoe onze stad, Lier, ooit was. Niet te missen dus. Daarom is het vandaag geen Chiro. 😞 Maar, niet getreurd volgende week zijn we er weer met een knaller van formaat! Tot volgende week! 🤪
 

16 oktober:
Het is zover, de eerste grote klassieker van het jaar: de processie! Ook dit jaar zullen we vol trots paraderen doorheen de straten van het o zo mooie Lier om zo de eer van onze Chiro, Chiro Heilig-Hart en Chiro Sint-Gummarus, hoog te houden. Met onze alom bekende muziekkapel zullen we van ver te horen en te zien zijn, dus kom allemaal in grote getale af en maak ons als leidingsploeg zeer trots! Jullie worden om … aan de Chiro verwacht in piekfijn uniform (uur wordt nog meegedeeld!). Na de processie zullen we met heel de Chiro samen eten, dus neem zeker een luchpakket mee! Tot dan!
 
Na de processie doen we ook zelf programma van 14u tot 18u:
Beste bakkers van Chiro Lier, Floris en Arthur hebben gevraagd om de perfecte huwelijkstaart te maken voor hun speciale dag. Dat is een zeer grote verantwoordelijkheid, dus we gaan ons uiterste best doen om een taart te maken waar men ‘u’ tegen kan zeggen. Het wordt een echte bake off! Bloed, zweet en tranen zullen vloeien. Ik zou alvast een goei receptje opzoeken want voorbereiding is alles! Neem uw lievelings ovenwanten, beste weegschalen en lekkerste toppings maar mee! Tot zondag!
 

23 oktober:
Het is vandaag een speciale dag. Als Chiro zijn wij niet de enige jeugdbeweging hier in Lierke Plezierke. Naast onze Chiro zijn er nog andere Chiro’s, maar is er ook Scouts, KLJ, KSA en nog zo veel meer. Diep van binnen weten we natuurlijk dat onze Chiro, Chiro Lier, de beste jeugdbeweging van Lier en omstreken is! Geen twijfel mogelijk! We gaan dat vandaag dan ook kei hard bewijzen dat wij de besten zijn! Maar, rivaliteit speelt vandaag geen rol. We gaan met iedereen die jeugdbeweging doet heel veel plezier maken en samen een knotsgek spel spelen! Wie wil daar nu niet bij zijn?! Trek je stoute schoenen aan, laat je mooie Chiro-uniform zien en kom met tonnen goesting onze Chiro vertegenwoordigen op de massaspelen van de Jeugddienst! Tot dan!
 
– Grote Markt.
– 13u tot 18u.
– Neem een koekje en drankje mee!
 

30 oktober – Avondchiro:
Het is bijna Halloween… Dit is de enige dag waarop je de andere is goed kan laten schrikken en dat ook volkomen oké is. Of stop je je liever vol snoep om dan bijna te moeten overgeven? Of ben je eerder iemand die zich verkleed en overal al het snoep gaat halen bij de mensen? Wij – je leiding – houden daar ook enorm van. Daarom doen we vanavond chiro om jullie toch al wat klaar te stomen voor de bevreesde 31ste oktober. We verwachten jullie graag van 19u30 tot 22u00 op de Chiro voor een spookavond… 😉
 

De Tito-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 
De inschrijvingen voor 2022-2023 zijn nu geopend!
Inschrijven doe je hier.
 
WhatsApp groep
De Tito’s hebben een WhatsApp groep. Iedereen kan daar via hier in komen!
 

Belangrijke data!

23 t.e.m. 25 september: Feestweekend
2 oktober: Ommegang 1
9 oktober: Ommegang 2 (geen Chiro)
16 oktober: Processie
21 oktober: DVDJB
23 oktober: Massaspelen
4 t.e.m. 6 november: Titoweekend 1
20 november: KRIKO
4 december: Sinterklaas
22 januari: Schaatsen
12 februari: Spaghettidag
28 t.e.m. 30 april: Titoweekend 2
21 t.e.m. 31 juli: Kamp!

2017 - 2022 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring