lijn

+12 jaar is verplicht om altijd en overal een eigen mondmasker op zak te hebben

titos

Maandprogramma September

Zondag 20 september:
Wij gaan ons vandaag onderdompelen in de criminele wereld. We gaan misdaden plegen, geld witwassen, concurrerende misdaadfamilies uitschakelen, witte poedertjes tussen bananen verstoppen, trefbal spelen met granaten in de haven van Antwerpen, flikken omkopen en nog veel meer van dat leuks. En met wij bedoelen we uiteraard de leiding. Jullie dachten toch niet dat we onze brave Tito’s zo vroeg op het jaar op het slechte pad gingen brengen? Dat zal nog moeten wachten tot minstens oktober. Tot dan mogen jullie als dappere politiemannen en -vrouwen eens een poging doen om ons misdaadimperium te doen vallen. Succes daarmee! Chiro van 14u20-18u20.
 

Zondag 27 september:
Beste tito’s, nadat jullie nu uitgebreid kennis hebben kunnen maken met Julie nieuwe super coole leiding is het tijd om wat te verdienen zodat we doorheen dit jaar onze epische programma’s kunnen uitvoeren. Misschien verdienen we zo veel dat we onze eigen Hollywood productie kunnen kopen, of misschien kunnen we met onze spaargelden de beurs op en verdienen we miljoenen. Maar om even terug te vallen op een quote van Drake “started from the bottom, now we’re here” moeten we natuurlijk beneden beginnen voordat we de beurs opgaan. Omdat een hele zondag werken maar saai is gaan we dit afwisselen met waterspelletjes (bij goed weer) dus neem zeker een handdoek en een reserve T-shirt mee. Endan zien we jullie hopelijk voltallig en met een 6de zintuig voor geld net zoals meneer krabs van spongebob. Chiro van 14u20-18u20..
 

Maandprogramma Oktober

Zondag 4 oktober:
Liefste leden,
Er kruipt heel wat werk in chiro achter de schermen. Om ervoor te zorgen dat heel het komende chiro jaar goed gaat draaien, kruipt de leiding dit weekend in één bubbel. Jammer maar helaas betekent dit dat we op zondag niet meer in onze favoriete afdelingsbubbel mogen. Bijgevolg geen chiro deze zondag, maar wel een goed werkende chiro de rest van het jaar!
Chiro van 14u20-18u20.
 

Zondag 11 oktober:
Beste Tito’s
Vandaag zullen we onze groep opsplitsen. De jongens zullen moeten bewijzen dat ze echte patsers zijn en de meisjes zullen zich laten onderdompelen in een paradijs vol luxe.
Wat we precies allemaal gaan doen moeten jullie maar zelf komen ontdekken!
De meisjes worden verwacht aan de chiropoort in hun badjas, liefst met nog iets onderaan ;)). De meisjes mogen ook voor de volledige luxe-ervaring hun slaapzak en kussen meenemen. De jongens hebben niets meer nodig dan hun mannelijke kracht!
Hopelijk tot zondag om 14u20!

Groetjes
Jullie leiding
 

Zondag 18 oktober:
Beste Tito’s
Vandaag is het tijd om de skills te leren die je nodig hebt om jezelf een ware tito te mogen noemen. Bereid jullie alvast voor op een dag vol met informatie die je de rest van je jaren in de chiro zal nodig hebben. Welke knopen moet ik gebruiken wanneer ik een kasteel ga maken, waarvoor gebruik ik welke soorten papier, hoe kan ik ooit winnen van leiding bij hevige spelen(TIP: dit is onmogelijk)…
Chiro van 14u20-18u20.
 

Zaterdag 24 oktober:
Hey jij daar zwarte vogel!!
Ahh nu zie ik het, het is het moment van de vleermuizen die terug in massa’s de lucht komen vullen wanneer de nacht valt! Het is weer tijd voor te bibberen en te beven en heel veel te gillen want het is weer halloween. Ben jij klaar voor de grote uitdaging dan moet je zeker komen deze zaterdagavond van 19u30 tot 22u30. Verkleden is zeker toegestaan en laat je schminkskills maar eens zien.
 

De Tito-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

DVDJB: 23 oktober 2020