lijn

TITO’S

 

Oktober

24 oktober:
Nu we vrijdag de dag van de jeugdbeweging goed hebben kunnen vieren, is het tijd om te bewijzen dat onze jeugdvereniging de beste is. Hoe gaan we dat doen?
We gaan de scouts en alle andere jeugdverenigingen de mond snoeren bij de grote jaarlijkse massaspelen die bij de DVDJ horen.
Allemaal massaal aanwezig zijn,
het is Chiro van 13u – 18u

 

31 oktober:
Het is Halloween de engste dag van het jaar. Om je te beschermen tegen enge wandelingen door een bos wil je voordat het donker wordt veilig binnen zitten. Makkelijker gezegd dan gedaan want plots gaat het lokaal niet meer open. Wat nu?
Chiro van 14u tot 16u.
 

November

7 november:
Liefste Tito’s

Het is gedaan met onbelangeloos chiro doen, vandaag worden er prijzen uitgedeeld!!! Die van de beste, slimste, knapste, tofste, sportiefste, snelste, rustigste ,… Tito namelijk. Wij als leiding hebben een heus nieuw competitiesysteem uitgedacht waarin jullie je ten volste zullen kunnen bewijzen.

WIE NIET WAAGT NIET WINT!

Chiro van 14:00 tot 18:00
Gegroet
Uw leiding
 

12 – 14 november:
Liefste Tito’s

Floris zonder baard, een zondag zonder 4 uur, kamp zonder platte rust, een winter zonder handschoenen, tito’s zonder weekend; allen hoogst onaangenaam en bovendien ook ondenkbaar.
Aan de baard, het 4 uur, de platte rust en de handschoenen kunnen we momenteel weinig doen… een titoweekend organiseren daarentegen, dat moet wel lukken.
Wees er dus op vrijdag 12/11 om 19:30 in de boomlaarstraat als de kippen bij, want dan openen we de poort naar ons spetterend tito weekend.
Op zondag om 11:30 zit de portie baldadigheid, ravotterrij, en vertier erop wat dit weekend betreft en mogen jullie huiswaarts keren.

>>> Klik hier voor het inschrijvingsformulier

Kusjes
Hannes, Josse, Arthur, Roisin en Floris (zonder baard)
 

21 november:
Het is weer zover om onze jaarlijkse tradities weer uit te voeren. Het is namelijk christus koning! Het grote feest voor onze jeugdbeweging, de chiro. Bereid je al maar voor door je welbekende chiroliedjes al in te oefenen! Natuurlijk hoort bij deze viering ook het eten en de drank die we bij deze traditie gewoon zijn: koffiekoeken en chocolademelk! Absoluut smullen voor iedereen aanwezig. Nadat iedereen zich rond heeft kunnen eten met de lekkerste gebakjes van het jaar zal erna nog een hele namiddag vol spel te wachten staan.
Chiro van 10u45 tot 18u, waar jullie verwacht worden om 10u45 aan de heilige kruiskerk in Lier. Tot dan!

>>> Klik hier om koffiekoeken te bestellen

Later in de dag:
Beste Tito’s zet jullie schrap voor (voor sommige onder jullie) jullie eerste blowpipe!
Jullie hebben al flink pijltjes leren rollen en dat zal deze zondag zéker van pas komen. We zijn namelijk niet alleen, jullie gaan moeten strijden tegen de keti’s en aspi’s en jullie gaan jullie plek als tito moeten verdedigen. Bewijs jullie maar!
Vergeet jullie blowpipe niet als je die hebt
 

28 november:
Tito’s… We hebben een probleem! Onze geweldige Flamm en Spetter zitten vast in een bunker in de mysterieuze stad Titograd. De SCTS (Slechte Catastrofale Terroristische Samenzwering) heeft ze meegenomen en verstopt in één van hun vele bunkers. Wie van jullie slaagt er in om hen op te tijd redden voor ze voorgoed verdwijnen van de aardbol?
Haal jullie beste skills boven: kaartlezen, puzzelen, uitdagingen aangaan, maar bovenal proberen winnen!

Flamm en Spetter geloven in jullie, en wij ook!
Chiro van 14u tot 18u.
 

De Tito-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

DVDJB: 22 oktober
Weekend @ChiroLier: 12 – 14 november
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring