lijn

TITO’S

Leden +12 dragen altijd een mondmasker.

 

Mei

ZONDAG 16 MEI:
Wat is een piraat zijn favoriete letter? … RRRRRRrrrr. En wat is een piraat zijn favoriete spel? Zeeslag natuurlijk! En dat is wat wij deze zondag gaan doen. Dus bedenk al maar een strategie met waar je welke schepen gaat zetten en waar je gaat vuren. Want bommen zullen vliegen en schepen zullen zinken, maar houd u hoofd boven water want goed geluk of goede strategie kan je redding zijn. Chiro van 14u tot 18u aan het zwembad.
 

ZONDAG 23 MEI:
Sloom of juist heel energiek, zware armen en benen, rode ogen met grootte pupillen, wallen onder de ogen, bleke huidskleur en heel mager. Yep de typische kenmerken van een junkie, en dat is het thema want vandaag gaan we ons verdiepen in de criminele wereld van drugs, dealers, junkies en corrupte politie. Chiro van 14u tot 18u
 

ZONDAG 30 MEI:
Dag beste toppers,
Het mooie weer is nu volop aan de gang en het chirojaar vliegt voobij. Natuurlijk gaan we ons weer VIES hard amuseren en elkaar weeral leren kennen van een andere kant. Misschien is dit wel de leukste zondag in het hele jaar! Deze zondag is niet voor watjes! trek je slechtste schoenen al maar aan want we gaan weer ravotten en ons amuseren.
Kusjes de beste leiding van het land
 

De Tito-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

 
INSCHRIJVEN MEI
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door lodetobb - Privacyverklaring