lijn

TITO’S

 
 

Januari

 
 

1 januari:
 
Drie kusjes hier, drie kusjes daar…
Wij wensen jullie een gelukkig nieuwjaar!!
(Spijtig genoeg zullen de kusjes voor volgende week zijn…)

 
Veel liefs,
Arend, Fried en Yu 😘
 
(Vandaag dus geen Chiro.)
 

8 januari:
‘Drie koningen drie koningen, geef mij een nieuwe hoed, of een snoepje of een centje!’, ‘Wat zijn de drie koningen leider?’. ‘Wat kennen jullie het verhaal van de drie koningen niet?! Geen nood, neem snel je bijbel erbij en lees één van de mooiste verhalen uit de bijbel.’‘Jullie zullen ontdekken dat het meer is dan gewoon drie zwervers die een random stal binnen wandelen…’ Kom vandaag dus zeker verkleed als een koning of ander karakter van het verhaal van de 3 wijzen (een kameel bvb.). Chiro van 14u – 18u.
 

15 januari:
Vandaag is het een speciale dag, lieve Tito’s. Het is die dag dat wij – jullie lieftallige leiding – ons extra willen inzetten om plaats te maken voor de jongere generatie. Super belangrijk, want de jongere generatie heeft soms veel meer te bieden dan dat de mensen denken! ‘T is een generatie die op het puntje van haar stoel zit om dingen bij te leren, nieuwe ervaringen op te doen, maar vooral ook veel plezier wil maken. En nu komt het beste: dat willen ze allemaal samen met jullie doen! Zot é?! Ja, dat vinden wij ook en daarom geven wij vandaag dan ook vol vertrouwen ons koord door aan een tijdelijke vervangleiding (a.k.a. “aspirant”). Tijdens dat zij jullie met volle teugen amuseren, zullen wij heel triestig in een hoekje zitten wenen omdat we jullie zo hard missen… 🙁 Maar bon, volgende week zijn we er terug. :)) Braaf zijn bij de aspi’s hé! Zie dat we geen klachten horen! 😉 Chiro van 14u tot 18u.
 

22 januari: Schaatsen!
Leg allemaal jullie warmste outfit klaar want vandaag gaan we de leukste winteractiviteit van heel het jaar doen: schaatsen!! We verwachten jullie om 12u45u aan het station met volgende dingen in jullie rugzak:

  • €10,00 gepast. 💶
  • Handschoenen. 🧤 (Deze zijn verplicht tijdens het schaatsen!)
  • Eventueel een extra paar sokken. 🧦
  • Een koekje en een drankje. 🍪

Rond 18u zullen wij moe geschaatst terug aan het station zijn.
 

29 januari:
JACHTSEIZOEN JACHTSEIZOEN JACHTSEIZOEN JACHTSEIZOEN JACHT-SEI-ZOEN!!!! Chiro van 14u tot 18u. (Zeker komen want wie weet doen we wel jachtseizoen… 😉 )
 
 

Februari

 
 

5 februari:
Je kan een mens uit de oorlog halen, maar de oorlog niet uit een mens… De oorlog vergeten, is voor velen een wens. Nu — jaren na oorlog… En aanhoudende in tijden van conflicten om ons heen. Nog steeds niet vergeten. Wereldoorlog I en II, het Midden-Oosters conflict en nu ook Rusland-Oekraïne… Hoe kon ooit zoiets gruwelijks beginnen? Wie zou het weten…? Jaja, lieve tito’s… Oorlog is betreurenswaardig genoeg nog steeds een zeer actueel thema op de dag van vandaag. Daarom gaan wij onszelf als westerse welgestelden vandaag toch ook eens inleven in wat het oorlogsgebeuren kan inhouden. Maarrr, heb geen schrik. Sterven zal je niet, of pijn lijden evenmin. Want, wij doen het op de leuke manier! Misschien lach je je vandaag wel in een deuk..? Of ontmoet je je zielsverwant tijdens al dat strijden…? Nobody knows… Maar, wat we wel weten is dat het gewoon weer een epische zondag gaat worden van 14u tot 18u, dus kom zeker af! (We gaan naar het bos, dus zie dat je het warm genoeg hebt.) Tot dan!
 

12 februari: Spaghettidag!

Algemeen tekstje spaghettidag:

Vandaag 12 februari 2023 is het FEEST! Want vandaag is de welbefaamde SPAGHETTIDAG van Chiro Lier!! Dat betekent een hele dag feest! ’s Avonds kunnen jullie genieten van de ongelooflijk goede kookkunsten van jullie leiding! Maar eerst mogen jullie jullie komen amuseren op de Chiro! En omdat het vandaag geen zondag is zoals alle andere zondagen maar een echte feestdag, doen we het vandaag een beetje anders. Want feest vieren we niet alleen! Wij zeggen altijd: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus vandaag gaan wij er een fantastische dag van maken en dit doen we niet met één, niet met twee, maar met drie groepen!! Wij kijken er al naar uit om een ongelofelijke tijd te beleven met de Tito’s, de Keti’s en de Aspi’s tezamen! Wat we gaan doen, houden we nog even geheim. Maar dat het leuk wordt, is gegarandeerd. Het wordt een zondag om nooit meer te vergeten!

 
Laden…

19 februari:
Je zal vandaag moeten proberen om; niet in de gevangenis geraken, de wereld te veroveren, geen kaarten meer te hebben, snel een paaltje te pakken, gebaren te raden, de weerwolven te ontmaskeren, zo rijk mogelijk te worden, en natuurlijk niet te vergeten: een schip te doen zinken. We gaan dus allerlei leuke gezelschapsspelletjes spelen, en daarbij hoort vanzelfsprekend ook een comfortabel dekentje en een warm drankje. Neem dus maar iets mee om het echt gezellig te maken. Chiro van 14u tot 18u.
 

26 februari – Stadsspel:
Lieve Tito’s, ‘stadspel’ gaan jullie na vandaag kunnen afvinken van jullie lijst. Lier kennen we ondertussen al van binnen en van buiten. En Antwerpen is veel te cliché. Waar we wel naartoe gaan is nog een verrassing. Maar hier is al wat informatie. … is een centrumstad en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De stad ligt in het zuiden van die provincie, centraal tussen de steden Antwerpen en Brussel, aan de rivier de Dijle. Wie een beetje aardrijkskundige kennis heeft zal nu wel weten waar we naartoe gaan. Verdere info over plaats en tijd volgt nog! Tot dan!
 
 

De Tito-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 
WhatsApp groep
De Tito’s hebben een WhatsApp groep. Iedereen kan daar via hier in komen!
 

Belangrijke data!

22 januari: Schaatsen ⛸
12 februari: Spaghettidag
28 t.e.m. 30 april: Titoweekend 2
21 t.e.m. 31 juli: Kamp!

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring