lijn
logo jaarthema

Vonken – Jaarthema 2021-2022

 

Waarom Vonken?
We beseffen het niet altijd, maar in de Chiro doen we de dingen heel bewust samen, en niet alleen. Door samen te werken, delen we onze energie met elkaar. Meer zelfs, we wekken nieuwe energie op en geven elkaar impulsen. Elk met ons eigen engagement en onze motivatie laten we de Chiro iedere keer opnieuw stralen en dat mogen we dit jaar extra waarderend in de kijker zetten. De boodschap die we willen brengen met Vonken is eigenlijk niet helemaal nieuw. We vinden het gevoel dat bij Vonken hoort bijvoorbeeld heel goed terug in het klassieke Chiroliedje ‘Tuimeling’. Samen aan Chiro doen, dat geeft vonken!
 
Het feit dat Chiro vonken geeft, komt doordat het gezamenlijke en het individuele niet van elkaar los te koppelen zijn. Pas als iedereen hun eigen vonkje kan vinden, dragen we samen bij tot een groter Chirovuur. Dat grotere Chirovuur stimuleert op zijn beurt dan elk individu om er telkens opnieuw voor te gaan. Die cirkelbeweging zorgt voor een sneeuwbaleffect dat onze liefde voor de Chiro aanwakkert.
 
Ontdek meer:
Het jaarthemalied ‘Jaarthemalied Vonken’
 
 


Feestweekend 2022

 
Het is weer zo ver! Het begin van een nieuw chirojaar staat voor de deur. Dat betekent natuurlijk ook dat er weer een nieuw feestweekend staat aan te komen! Vanaf vrijdag 23 september tot zondag 25 september vieren we dit grote feest samen met iedereen. Daarom hebben we u er natuurlijk ook heel graag bij! Houd deze datums al zeker vrij, verdere info over de activiteiten en inschrijvingen volgt na ons kamp!
 

 
 

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring