lijn

ASPIRANTEN

 

Oktober

17 oktober:

Zoals de meeste al weten is het zondag 17 oktober de Sint-Gummarus processie en zoals altijd zijn wij deze keer ook uitgenodigd om de mis bij te wonen. Dit jaar zal de mis doorgaan in de Heilig Kruiskerk (aan het Renaat Veremansplein) we spreken af aan de kerk om 9u40. de fietsen plaatsen zijn beperkt dus kom zoveel mogelijk te voet. Als de mis gedaan is gaan we richting de kerkstraat waar de processie zoals gewoonlijk zal starten. De bedoeling is dat de processie om 11u30 begint. Na de processie eten we nog samen op de Chiro, neem dus allemaal zeker jullie eten mee en wij voorzien nog warme soep waar jullie je aan kunnen opwarmen. Daarna kan om 14u de Chiro zondag zoals normaal beginning tot 18u.
En omdat wij na deze volledige dag Chiro elkaar nog steeds niet beu gezien zijn blijven we de rest van de week nog wat plakken. dus maak allemaal maar jullie zak om een weekje op de Chiro door te brengen. Meer info krijgen jullie nog via mail.
Chiro van 9u40 (17/10) tot 18u (24/10)

 

24 oktober:
Nu we vrijdag de dag van de jeugdbeweging goed hebben kunnen vieren, is het tijd om te bewijzen dat onze jeugdvereniging de beste is. Hoe gaan we dat doen?
We gaan de scouts en alle andere jeugdverenigingen de mond snoeren bij de grote jaarlijkse massaspelen die bij de DVDJ horen.
Allemaal massaal aanwezig zijn,
het is Chiro van 13u – 18u

 

30 oktober:
Halloween: volgens de Kelten is dit de nacht waarin alle doden van het voorbije jaar samen kwamen om een lichaam van mens of dier te kiezen waarin ze de komende 12 maanden zouden blijven wonen, totdat ze in vrede mochten gaan rusten in het hiernamaals. Algoed zijn wij geen Kelten en gebruiken wij Halloween als een excuus om onze commerciële markt een boost te geven in de vorm van tuinversiering verkleedkleren en snoepgoed in thema. Dit allemaal om onze honger voor consumptie te stillen. Zodat de leegte in onze samenleving opgevuld word met een zinloos en kort tijdige boost van endorfine. Aleh genoeg gezeverd we doen is nekeer chiro op ne zaterdag avond allen daarheen!
Chiro op zaterdag van 18u30 tot 23u.

 

November

7 november:

 

14 november:

 

21 november:
Het is weer zover om onze jaarlijkse tradities weer uit te voeren. Het is namelijk christus koning! Het grote feest voor onze jeugdbeweging, de chiro. Bereid je al maar voor door je welbekende chiroliedjes al in te oefenen! Natuurlijk hoort bij deze viering ook het eten en de drank die we bij deze traditie gewoon zijn: koffiekoeken en chocolademelk! Absoluut smullen voor iedereen aanwezig. Nadat iedereen zich rond heeft kunnen eten met de lekkerste gebakjes van het jaar zal erna nog een hele namiddag vol spel te wachten staan.
Chiro van 10u45 tot 18u, waar jullie verwacht worden om 10u45 aan de heilige kruiskerk in Lier. Tot dan!

>>> Klik hier om koffiekoeken te bestellen
 

28 november:

 

De Aspiranten-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

DVDJB: 22 oktober
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring