lijn

ASPIRANTEN

 

Mei

1 mei:
aspi in leiding zorg zelf maar voor programma.
 

8 mei:
Eifel toren, atomium, De Chinese muur, toren van Piza, het Vrijheidsbeeld, de Burj Khalifa en het russische slagschip de Moskva dit zijn allemaal voordbeelden van inferieure constucties. De toren van piza staat scheef, burj khalifa is vernoemd naar…, de moskava is gezonken, de eifel toren is frans, en ga zo maar door. Daarom gaan wij op kamp een nieuw wereld wonder op de wereld bol zetten gemaakt van uitsluitend balken en sisalkoord. En omdat we dit jaar wel een haalbare constructie willen op kamp gaan we vandaag onze ideen al is uitbroberen.
Ter nagedachtenis van Frans Cools may he rest in piece
Chiro van 14u tot 18u

 

15 mei:
Liefste patatjes
Vandaag is het tijd om nieuwe vriendschappen op te bouwen. Omdat jullie elkaar na dit ganse chirojaar al heel goed kennen – en elkaar misschien af en toe al wel eens beu zijn 😉 – zorgen wij ervoor dat jullie voor één zondagje nieuw gezelschap krijgen. We zullen jullie enkele tips geven zodat jullie al op zoek kunnen gaan naar jullie toekomstige nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.
– Sommige van hen hebben jullie zeker al gezien (het is dus chirovolk 😉)
– Ze zijn een paar jaar jonger dan jullie
– Ze hebben ooit al heel goed voor jullie gezorgd en met jullie gespeeld
– Hun lievelingskleur is paars
– Ze gaan deze zomer een keer op kamp
– Het zijn super toffe jongens en meisjes!
Kunnen jullie het al raden? Zo ja, dan weet je dat deze zondag heel plezant zal worden! Zo niet, dan zal je zeker moeten komen om te ontdekken wie het zijn!
Tot dan!
Chiro Van 14u tot 18u

 

Zaterdag 21 mei:
Huh, Chiro op een zaterdag? Inderdaad! Want waar wij naartoe gaan is er niet veel leven op een zondag. En ik praat niet over de vissen in de fontein want die zwemmen een heel jaar door. Ook niet over de muziek die er stilletjes afspeelt. Wij gaan shoppen in Wijnegem! Aleh soort van toch he. Als je met shoppen bedoelt een spel spelen en met in Wijnegem bedoelt… ja Wijnegem he. Jullie worden dus deze ZATERDAG verwacht om 14u in Wijnegem shoppingcenter.
Wat neem je zeker mee? Je telefoon en eid kaart. Wat doe je aan? Gewone kleren wij gaan een knotsgek spel spelen en het is de bedoeling dat mensen niet door hebben dat jullie van de Chiro zijn. Moest je problemen hebben met vervoer stuur ons dan een berichtje en dan zullen we proberen te carpoolen. Tot zaterdag! Chiro van 14u tot 18u in Wijnegem shoppingcenter.

 

29 mei:
Nu dat de corona cijfers over al het zakken zijn is de samenleving terug van de vrijheid aan het genieten, maar niet iedereen is even blij met die zakkende corona cijfers. Denk maar aan al dat ziekenhuis personeel, een jaar geleden nog waren we gezamenlijk elke dag om 8u ’s avonds aan het applaudisseren voor ons zorg personeel, en waar is die dankbaarheid nu? Sinds de opnamen in het ziekenhuis aan het dalen zijn kijkt niemand nog om naar het zorgpersoneel. Verpleegsters moeten zich nu afvragen of er nog wel voldoende jobzekerheid zit in deze sector, artsen moeten uit pure verveling sudoku’s en Zweedse woordpuzzels maken, en ga zo maar verder. Het wordt dus tijd dat onze samenleving meer nood heeft aan de ziekenhuizen en daar kunnen wij ons steentje in bijdragen. Niet door andere mensen ziek te maken, maar wel door onszelf kapot te maken. Vandaag gaan we dus nog is goed hevig doen.

Chiro van 14u tot 18u
 

De Aspiranten-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

DVDJB: 22 oktober
 

2017 - 2022 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring