lijn

ASPIRANTEN

Leden +12 dragen altijd een mondmasker.

 

Maandprogramma maart

Zondag 07 maart:
Er is maar 1 plaats/ moment waar men kan beginnen en dat is geloof het of niet bij het begin. Nu vragen jullie jullie waarschijnlijk af waarom we dit diep, filosofisch statement vertellen en wat jullie hiermee moeten doen. Wel, vandaag gaan we namelijk ons leven nog eens opnieuw leven en (hopelijk) verder geraken dan ambetante puber. We beginnen vandaag als zaadcel en zullen door middel van ervaring en kennis van het leven op te doen proberen zo snel mogelijk oud en versleten te zijn. Vandaag is als het ware de enige dat waarop men kan winnen als men sterft (hoe luguber dit ook klinkt). Ps: Het is NIET toegelaten in de babyfase in uw broek te doen.
Chiro van 14u tot 18u

 

Zondag 14 maart:
14 maart ofwel 03-14. Vandaag is een topdag en wel om twee redenen! Ten eerste is het internationale pi-dag (3.14 of dat dom getal in de wiskunde om de omtrek en oppervlakte van een cirkel te berekenen). Maar zoals de nerds onder ons weten, wordt dit ook wel pie-day genoemd, letterlijk vertaald als taartdag. Want een taart is ook rond, zoals een cirkel? In ieder geval, ik houd van taart dus ik vier deze mooie feestdag! De tweede reden waarom vandaag een topdag is, is omdat we al een jaar leven in een pandemie en we nog steeds niet zijn opgegeten door aliens, dat de wc-papier voorraad in de winkels vrij steady is en dat de wereld nog maar een beetje is vergaan. In plaats van al die negatieve vibes als we praten over foking corona, gaan we vandaag corona vieren met… je raadt het wel… taart!! Want gelukkig zijn kunnen ze ons niet verbieden, en ik word toevallig zeer gelukkig van taart.
 

Zondag 21 maart:
We raden vandaag ten zeerste aan 1 of meerdere zakdoeken mee te nemen. Waarom? Simpel, Voor jullie traantjes van verdriet na de extreme afgang en vernedering die jullie vandaag zullen ondergaan. Vandaag nemen jullie het namelijk op tegen de drie sterkste en slimste individuelen van de Chiro. Moest je nu afgelopen maanden ander een steen hebben geleefd en je geen idee hebt wie dit zijn zal ik nog even helpen. Het zijn namelijk de oprichters van welgekende beweging ‘’De PPP”, de echte alfa’s van de Chiro, of zoals men ze wel vaker noemt Panken, Paulien en Paulien. Een overwinning zit er vandaag dus niet in voor jullie, hooguit een verdienstelijke poging.
Wenen en verliezen van 14u tot 18u

 

Zondag 28 maart:
28 maart wordt een heel speciale dag voor ons allemaal. Het wordt een dag waarop we onze grenzen verleggen. Niet zomaar verleggen, we gaan ze extreem verleggen. Elke uitdaging die op ons pad komt, gaan we aan en gaan we verpulveren, zo hard dat we in de geschiedenisboeken komen en niemand ons ooit nog vergeet. We worden le-gen-da-risch! Iedereen zal ons aanklampen voor een selfie en zal onze namen scanderen. We zullen worden onthaald door de koning en door een overvolle Grote Markt in Brussel, want … we staan in het Guinness Book of World Records! Welk record we verbreken is bijzaak, het enige wat telt is winnen! Want winnen is belangrijker dan deelnemen!
Chiro van 14u tot 18u

 

De Aspiranten-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Inschrijvingslink zondagen

https://forms.gle/KVcAkgSttSuEvGDd7
 

Belangrijke data!

Kamp – 21 tem 31 juli 2021
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door lodetobb - Privacyverklaring