lijn

PALLIETERS

 
 

September

 

4 september:
Liefste Pallieters,
Vandaag is het zover, het nieuwe Chirojaar gaat weer van start! Er zullen veel nieuwe gezichtjes zijn en daarom gaan wij ervoor zorgen dat iedereen elkaar leert kennen op een leuke manier. We gaan er met z’n allen een hele leuke dag van maken! We hopen jullie allemaal te zien en te verwelkomen op de Chiro van 14u-18u.
Veel kusjes, likjes en liefs… de pallieterleiding… xxxx
Neem alvast 5 euro mee voor een drankkaart!

 
11 september:
Omdat de zomervakantie nog niet echt zolang geleden geweest is hopen wij als leiding stiekem dat het ook in september nog goed weer is! Want wie houdt er nu niet van de zon?
Voor wat er vandaag op het programma staat, zal de zon meer dan welkom zijn aangezien we veel met water zullen spelen. Dus allemaal duimen! Neem zeker een extra T-shirt of trui mee zodat je je nadien terug wat warmer kan aankleden.
Chiro van 14u-18u
 

18 september:
Liefste pallietertjes,
Omdat jullie na een zalige zomer misschien vergeten zijn hoe (of nog geen kennis gemaakt hebben met) de klassieke spelen op onze Chiro, gaan we wij deze vandaag nog eens bovenhalen. Zet jullie al maar klaar om lekker hevig te doen en jullie van jullie beste kant te laten zien! Wie heeft daar nu geen zin in?
Hopelijk tot dan!!
Smakkers jullie leiding

Chiro van 14u-18u
 

25 september:
Na een weekend boordevol leuke Chiro-activiteiten (jullie komen uitleven op de leukste speelstraat samen met jullie vriendjes, misschien samen met je familie meegedaan hebben aan de tofste liedjesbingo van het land en dan ook nog eens lekker komen smullen van de overheerlijke BBQ 🤸‍♀️🎼😋🥓🍗) en al drie actieve zondagen, is het vandaag tijd om het wat rustiger aan te doen. Vandaag gaan we ons lokaal versieren zodat we er een heel jaar van kunnen genieten en het meest gezelligste lokaal hebben van de hele Chiro!!
Chiro van 14u-18u
 
 
 

Oktober

 
 

2 oktober:
Liefste Pallietertjes, deze zondag gaan we van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn, hebben we geen tranen meer over en is onze huid van diamant.
En zijn we ons hart verloren in de discotheek. Deze zondag gaan wij eens kijken hoe het gesteld staat met het zangtalent en de dansmoves van onze Pallieters. Kusjes, de Pallieterleiding! Chiro van 14h-18h.
 
Belangrijke boodschap voor de ouders!
Deze zondag organiseren we een infoavond om onszelf, de leiding van onze Pallieters, even kort voor te stellen en de algemene werking van onze Chiro. Daarnaast zullen we ook al een aantal belangrijke data meegeven voor het komende Chirojaar en laten we ruimte voor eventuele vragen van jullie kant uit.
Jullie zijn allen welkom om 17u30 op de Chiro en zullen verzamelen in de grote zaal, zodat we nadien, zoals gewoonlijk, om 18u naar huis kunnen gaan na de formatie.
Hopelijk mogen we jullie met z’n allen verwelkomen!
De Pallieterleiding
 

9 oktober:
Helaas pindakaas, deze zondag is het geen chiro. 😭
 

16 oktober:
Het is zover, de eerste grote klassieker van het jaar: de processie! Ook dit jaar zullen we vol trots paraderen doorheen de straten van het o zo mooie Lier om zo de eer van onze Chiro, Chiro Heilig-Hart en Chiro Sint-Gummarus, hoog te houden. Met onze alom bekende muziekkapel zullen we van ver te horen en te zien zijn, dus kom allemaal in grote getale af en maak ons als leidingsploeg zeer trots! Jullie worden om … aan de Chiro verwacht in piekfijn uniform (uur wordt nog meegedeeld!). Na de processie zullen we met heel de Chiro samen eten, dus neem zeker een luchpakket mee! Tot dan!
 
Liefste Pallieters, Speelclubbers en Rakwi’s,
Vandaag gaan we ons een hele zondag amuseren met niet één, niet twee, maar met drie groepen! Jullie denken waarschijnlijk: ai-ai-ai wat gaat dat worden? Geen stress want wij vonden de overeenkomst die jullie bindt: de ZOMER. Iedereen houdt van de zomer! Spijtig genoeg is deze al even voorbij. We kunnen altijd terugblikken op de leuke afgelopen zomer met ons fantastisch kamp en we kunnen uitkijken naar de volgende zomer met nog een beter kamp. Daar worden jullie ALLEMAAL toch gelukkig van? We gaan ons nu al voorbereiden op een zomer met heel veel plezier en zonder ongelukken. Ijsjes eten, zonnen en ons amuseren… dat zal vanzelf gaan, daar moeten we niet op oefenen. We moeten wel leren ongelukken te voorkomen. Vandaag gaan we ons voorbereiden op gevaren in het water! Jullie worden omgetoverd tot echte redders/redsters. Haal jullie reddingsvesten, reddingsboeien, reddingsboten en … al maar boven!
 

23 oktober:
Het is vandaag een speciale dag. Als Chiro zijn wij niet de enige jeugdbeweging hier in Lierke Plezierke. Naast onze Chiro zijn er nog andere Chiro’s, maar is er ook Scouts, KLJ, KSA en nog zo veel meer. Diep van binnen weten we natuurlijk dat onze Chiro, Chiro Lier, de beste jeugdbeweging van Lier en omstreken is! Geen twijfel mogelijk! We gaan dat vandaag dan ook kei hard bewijzen dat wij de besten zijn! Maar, rivaliteit speelt vandaag geen rol. We gaan met iedereen die jeugdbeweging doet heel veel plezier maken en samen een knotsgek spel spelen! Wie wil daar nu niet bij zijn?! Trek je stoute schoenen aan, laat je mooie Chiro-uniform zien en kom met tonnen goesting onze Chiro vertegenwoordigen op de massaspelen van de Jeugddienst! Tot dan!
 
– Grote Markt.
– 13u tot 18u.
– Neem een koekje en drankje mee!
 

29 oktober:
Dag Pallieters, Het is Halloween, de griezeligste periode van het jaar. Dat willen wij, de Pallieterleiding, graag samen met jullie vieren. Kom vanavond (ZATERDAG) van 17u30 tot 20u30 met ons griezelen. Haal jullie griezeligste pakjes uit de kast en ook jullie fantastische kookkunsten! Eet thuis dus zeker niet te veel… Veel griezelige knuffels van Alya, Floor, Katrijn, Xanti.
 

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 
De inschrijvingen voor 2022-2023 zijn nu geopend!
Inschrijven doe je hier.
 

Belangrijke data!

2 oktober, 17u30: Infoavond!
16 oktober: Processie
21 oktober: DVDJB (ontbijt)
23 oktober: Massaspelen (Moevement)
20 november: KRIKO

2017 - 2022 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring