lijn

PALLIETERS

 

April

14 april:
En de boom staat op de bergen, hali, halo.
En de boom staat op de bergen, hali, halo.
En aan dien boom daar kwam een tak, een reuzetak.
Een pracht van een tak; ach, jongens wat een tak was dat!
De tak van de boom en de boom staat op de bergen, ha-li-lo.
En de boom staat op de bergen, ha-li-ha-lo.
(…)

De leiding vindt het hoog tijd om ons nog eens helemaal over te geven aan de frisse, groene en hopelijk zonnige natuur. Joepie, we trekken vandaag naar het bos! Trek je beste wandelschoenen dus al maar aan en vergeet ook je wandelbenen niet mee te nemen voor deze avontuurlijke dag! :)))

Vele groetjes,
De Pallieterleiding
 

21 april:
Gegroet Pallieters,
Tot jullie spreekt generaal Den Buschere. Ik heb dringend jullie hulp nodig. Van de overheid hebben wij, de soldaten en ik, een heel belangrijke missie gekregen maar de helft van mijn ploeg is ziek geworden door het eten van in het kamp. Kunnen jullie mij misschien helpen? Ik heb wat opdrachten doorgestuurd naar jullie megaleuke leiding… Zij zullen jullie vandaag opleiden tot échte soldaten!

Hopelijk lukt het jullie en zien we elkaar snel!
 

28 april:
Dag Pallieters,
Het is alweer de laatste zondag van de maand april. Wat gaat de tijd toch snel als je je amuseert!
Voor vandaag staat er iets heel erg leuks op de planning, maar jullie eigen leiding heeft er niets mee te maken. De aspiranten kunnen zich vandaag weer voorbereiden op het leiding geven en jullie kunnen weer kennis maken met jullie toekomstige leiding. Benieuwd wat er op de planning staat? Kom dan zeker naar de Chiro van 14u tot 18u.
 

Mei

5 mei:
Dag liefste Pallieters
Vandaag is het een heel spannende dag. Er staat jullie een grote opdracht te wachten. Jullie zijn namelijk net ontsnapt uit de gevangenis en jullie mogen niet terug gepakt worden! Er kan helaas maar 1 groep winnen en uit het zicht blijven van de politie!
Wie zal dit halen? Welk team kan zich redden en wie belandt terug in de handen van de politie?
We komen er vandaag achter…
Chiro van 14u-18u. Tot dan!
 
12 mei:
Dag Pallieters,
Binnenkort is het eindelijk zover: we trekken samen op kamp! Over exact 2 maanden, 10 weken, 70 dagen en 3 uren beleven wij samen één groot avontuur. Het wordt alvast iets om naar uit te kijken. We kunnen ons inbeelden dat er bij vele van jullie toch al enkele vragen naar boven komen.
 
Wat eten we daar bijvoorbeeld zo al? Is het goed weer in Dinant? Leiding, wat moeten we allemaal meenemen? Slapen wij écht in tenten? Hoe ziet het kampterrein eruit? Wat gaan we daar doen?
 
Om jullie al een beetje gerust te stellen en de meeste vragen te beantwoorden, nemen wij jullie vandaag mee naar een doodgewone dag op kamp. We laten jullie kennismaken met de gewone gang van zaken op ons Chirokamp.
 
Benieuwd naar wat we daar allemaal zullen beleven? Chiro van 14u tot 18u.
 

19 mei:
Liefste Pallieters,
Vandaag doen we datgene dat jullie al sinds de eerste lentedag en zonnestralen het lieft willen doen. Hebben jullie enig idee wat dat zou kunnen zijn? Kunnen jullie het al raden?
 
Wij geven jullie alvast enkele tips:
1 – De mens bestaat er voor 65% uit.
2 – We zwemmen er in.
3 – We schaatsen er op.
4 – We douchen ons er mee.
 
Weten jullie het al? Om af te sluiten geven we jullie nog een allerlaatste tip.
https://m.youtube.com/watch?v=V1RPi2MYptM&pp=ygUMd2F0ZXIgZ2VsdWlk
 
Wij zien jullie graag op de Chiro verschijnen!
 
PS: Voor diegene die het nog niet zouden weten, neem zeker een extra setje kleren mee want we houden het vandaag niet droog! 😉
PS voor de mama’s en papa’s: Wanneer het weer niet zou meezitten, wordt het programma uiteraard verplaatst naar de eerstvolgende warme zondag!
 
Spetters,
De Pallieterleiding
 

26 mei:
Liefste Pallieters,
Een standaardzondag ziet er telkens weer hetzelfde uit: spelletjes spelen, weer nieuwe spelletjes spelen, iets anders uitproberen, even een pauze nemen door middel van een lekker vieruurtje, opnieuw spelletjes spelen, nog een allerlaatste keer spelletjes spelen en dan naar huis.
 
We hebben dit jaar al heel wat afgespeeld. We speelden in het bos, op de koer, op de speeltuin en natuurlijk ook op de grasvelden van het zwembad. Vandaag doen we dat allemaal nog eens opnieuw, maar toch ook een beetje anders… We doen de klassiekers nog eens allemaal opnieuw, MAAR er valt ook heel wat nieuws te ontdekken!
 
Ben jij benieuwd naar de goede, oude klassiekers? Of heb je zin om kennis te maken met nog meer Chirospelletjes? Kom dan zeker naar de Chiro van 14u tot 18u.
 

 

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

30 april: Infomoment Chirokamp

2017 - 2024 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring