lijn

PALLIETERS

 
 

Oktober

24 oktober:
Nu we vrijdag de dag van de jeugdbeweging goed hebben kunnen vieren, is het tijd om te bewijzen dat onze jeugdvereniging de beste is. Hoe gaan we dat doen? Wel, we gaan de scouts en alle andere jeugdverenigingen de mond snoeren bij de grote jaarlijkse massaspelen die bij de DVDJ horen. Allemaal massaal aanwezig zijn is de boodschap! Chiro van 13u tot 18u.
 

Zaterdag 30 oktober:
Deze tijd van het jaar is er één om niet te vergeten. Het is namelijk de spooktijd, de griezeltijd van het jaar. Jawel, het is Halloween! Maak je klaar voor spinnen, geesten, spoken, zombies en nog veel meer… Jullie moed en mentale sterkte zal vandaag telkens weer op de proef worden gesteld. Het zal zeker een uitdaging worden om je niet verrot te schrikken. Maar dat wilt natuurlijk niet zeggen dat dat niet leuk kan zijn! Beste pallieters, maak jullie klaar voor een avond vol griezelen, spoken en plezier! Chiro op zaterdag van 16u tot 20u.
 

November

7 november:
Vandaag wordt het een hele triestige zondag… Inderdaad, neem die zakdoekjes al maar klaar, want vandaag zullen niet wij — jullie allerliefste leiding — zorgen voor een heerlijke zondagnamiddag, maar is het de taak van de aspiranten om jullie traantjes te drogen (omdat jullie ons zo hard missen natuurlijk) en er toch nog een hele leuke zondag van te maken! Nee nee, treur niet, we zijn maar wat met jullie voeten aan het spelen! Jullie zullen helemaal geen zakdoekjes nodig hebben. Wij, als ervaren leiding, zijn er namelijk van overtuigd dat de aspiranten evenveel plezier met jullie zullen maken als wanneer wij jullie leiding zijn! Wat jullie vandaag precies zullen doen is ook voor ons nog een verrassing, maar het zal zeker super leuk worden! Chiro van 14u tot 18u.
 
P.S. Zijn jullie een beetje lief voor de aspi’s? Het is namelijk hun eerste keer als leiders/sters he! 😉
 

12-14 november:
Pallieterweekend!

Joepie dit weekend gaan we voor de 1e keer op weekend!
Wil je graag mee en heb je nog geen mail ontvangen? Laat het ons snel weten via leidingpallieters@chirolier.be
!UITERSTE INSCHRIJVINGSDATUM IS 7 NOVEMBER!
 
(Heb je geen mail ontvangen, dan wil dit zeggen dat je zoon/dochter nog niet is ingeschreven via de inschrijvingslink. Maak dit snel in orde zodat je steeds van alles op de hoogte bent! Link vind je bovenaan rechts op onze site)
 

21 november:
Het is weer zover. Tijd om onze jaarlijkse tradities nogmaals uit te voeren. Het is namelijk christus koning! Hét grote feest voor onze jeugdbeweging, de chiro. Bereid je al maar voor door je welbekende chiroliedjes al eens in te oefenen! Natuurlijk hoort bij deze viering ook het eten en de drank na de misviering: koffiekoeken en chocolademelk! Zonder twijfel smullen voor iedereen aanwezig! Nadat iedereen zijn buikje rond heeft kunnen eten met de lekkerste gebakjes van het jaar, zal erna nog een hele namiddag vol spel te wachten staan. Chiro van 10u45 tot 18u. Om 10u45 aan de heilige kruiskerk in Lier. Tot dan!
 
>>> Klik hier om koffiekoeken te bestellen!
 

28 november:

Het is groen, neemt een groot oppervlak van onze omgeving in en je kan je er in amuseren. Wat o wat zou het kunnen zijn? Wel, dat mogen jullie zelf raden! In ieder geval, we gaan ons amuseren! De leiding steekt een episch spel in elkaar waar jullie gewoonweg allemaal voor aanwezig moeten zijn. Je wilt dit echt niet missen! Om goed mee te kunnen spelen moeten jullie een aantal zaken voorbereiden en inoefenen. Zo zouden jullie jullie beste dierenimitaties onder het stof moeten boven halen, leren fluiten, strategisch in teamverband kunnen spelen, navigeren als een pro en nog zo veel meer! Maar geen paniek als je deze zaken nog niet kunt, we helpen jullie hier graag bij!
Daarom zeker komen! Zondag van 14u tot 18u.

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

PALLIETERWEEKEND: 12 t.e.m. 14 november
CHRISTUS KONING: 21 november
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring