lijn

PALLIETERS

 
 

Mei

 

15 Mei:
Liefste pallieters, vandaag is het tijd om nieuwe vriendschappen op te bouwen. Omdat jullie elkaar na dit ganse chirojaar al heel goed kennen – en elkaar misschien af en toe al wel eens beu zijn 😉 – zorgen wij ervoor dat jullie voor één zondagje nieuw gezelschap krijgen. We zullen jullie enkele tips geven zodat jullie al op zoek kunnen gaan naar jullie toekomstige nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.
– Sommige van hen hebben jullie zeker al gezien (het is dus chirovolk 😉).
– Ze zijn een paar jaar ouder dan jullie.
– Ze hebben ooit al heel goed voor jullie gezorgd en met jullie gespeeld.
– Hun lievelingskleur is oranje.
– Ze gaan deze zomer twee keer op kamp.
– Het zijn super toffe jongens en meisjes!.
Kunnen jullie het al raden? Zo ja, dan weet je dat deze zondag heel plezant zal worden! Zo niet, dan zal je zeker moeten komen om te ontdekken wie het zijn!
Tot dan! Kusjes, jullie leiding! 😘 Chiro van 14u tot 17u30u. Om 17u30 is er een infoavond over het kamp, deze zal doorgaan in de grote zaal. Jullie komen dan het kampthema voor dit jaar te weten, dus als ik jullie was zou ik zeker komen!
 

22 Mei:
Een zondag kan vele dingen betekenen. Voor sommige kinderen, is het gewoon maar de laatste dag van de week. Maar voor ons, is het Chiro! Een dag waar alles kan, waar we op verre avonturen kunnen trekken. Nu vandaag wordt het weer zo een, maar waar naartoe? Naar een tropisch eiland? Naar de hoogste bergen die je ooit hebt gezien? Op safari naar een savanne waar de leeuwen en olifanten rondlopen? Of naar de woestijn op zoek naar een oase? Of blijven we lekker knus op de het chiroheem met een lekkere kop chocomelk onder een knus dekentje? Er bestaan vele soorten avonturen, maar om te zien welke het deze zondag wordt, moet je gewoon komen! Chiro van 14u tot 18u.
 

29 Mei:
22-1-14-4-1-1-7 / 7-1-1-14 / 23-5 / 5-9-14-4-5-12-9-10-11 / 15-14-26-5 / 12-1-14-7-23-5-18-23-1-3-8-20-5 / 17-21-9-26 / 4-15-5-14!
 

 
 

Juni

 

5 juni:
Wist je dat….
💧 het menselijk lichaam voor ongeveer 65% uit water bestaat?
💧 je tanden en kiezen voor 10% uit water bestaan?
💧 water 5 minuten na het drinken alweer uit de maag is, op weg naar je andere organen?
💧 een mens ongeveer 1 maand zonder voedsel kan leven, maar maximaal 1 week zonder water?
💧 een mens minstens 1,5 liter water per dag moet drinken om gezond te leven?
💧 een mens in zijn hele leven gemiddeld 75.000 liter water drinkt? 10% daarvan is gewoon kraanwater. De rest is thee, limonade, koffie, enzovoort.
💧 water dat je in een fles koopt, soms 1000 keer duurder is dan kraanwater?
Rarara met wat zouden we vandaag spelen 🤔 Met water natuurlijk. Neem allemaal een handdoek, petje en droge kleren mee. Smeer je thuis ook al eens in met zonnecrème want hopelijk is ook de zon weer van de partij! Chiro van 14u tot 18u.
 

Zaterdag 11 juni:
 

 

19 juni:
Schip ahoy piraten! 🏴‍☠️🦜 We hebben via de flessenpost vernomen dat een roversbende ergens een grote schat 💰 heeft achtergelaten. Vandaag gaan we in verschillende piratengroepen strijden tegen elkaar. Wie kan als eerste de schat vinden en de zeer moeilijke code kraken om zo de schat in ontvangst te nemen? Kom verkleed als een piraat en ontdek wat voor een schat we gaan vinden! Chiro van 14u tot 18u.
 

26 juni:
De grote vakantie staat voor de deur! En dat betekent vele dingen. Het betekent: zonnecrème smeren, veel vrije dagen om je te amuseren (en je misschien soms ook wel te vervelen…), een leuke vakantie hier of daar en een pot vol fantastische herinneringen om volgend schooljaar te vertellen aan je klasgenootjes. En één daarvan gaat ongetwijfeld ons fantastische Chirokamp zijn! Om deze periode goed in te zetten, gaan we voor deze laatste zondag nog eens alles uit de kan halen en er een fantastische dag van maken! Hiervoor bereiden wij een laatste zondag voor die écht helemaal chiro is. Kom dus zeker kijken wat dit allemaal inhoud! 😉 Exacte uren liggen nog niet vast, maar wat al wel zeker is, is dat deze activiteit een hele dag zal duren! Houd deze dag dus zeker vrij, want het wordt een top afsluiter! Hopelijk zien we jullie vandaag allemaal! 💜
 

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

15 mei, 17u30: Infoavond bivak
26 juni: Een hele dag eindactiviteit 🤪
 

2017 - 2022 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring