lijn

PALLIETERS

 

Voor 5 euro kan je een drankkaart kopen, waarmee je 8x een drankje kan drinken!

 

Mei

ZONDAG 16 MEI

Quizvraag: dit voorwerp wordt beschouwd als de belangrijkste uitvinding in de geschiedenis van de mensheid. Het is rond en het komt voor in alle soorten en maten. Je vindt het terug aan een auto en aan een fiets en we gaan het vandaag gebruiken om ons te verplaatsen en allerlei leuke spelletjes te spelen. We hebben het natuurlijk over het wiel! Deze zondag is er een voor de snelheidsduivels: vandaag doen we een dag op wieltjes! Neem dus zeker en vast je step, skateboard, longboard, fiets, bolderkar of rollerschaatsen mee! Chiro van 13u20 tot 17u20
 

ZONDAG 23 MEI
De chiro heeft een rijke cultuur van tradities, liedjes, gebedjes en veel meer. Dit Chiro jaar hebben we al wel een aantal liedjes gezongen zoals Robinhood. We hebben ookal geprobeert om een echte formatie na te bootsen en dat verliep al vlot. Maar voor we op kamp gaan zullen wij jullie toch nog wat ditjes en datjes moeten leren, als we de beste afdeling van de chiro willen zijn. jullie gaan niet alleen nieuwe dingen over de chiro, we gaan zelfs al een paar dingen doen. Dan zullen die kampkriebels wel weer bovenkomen!
Chiro van 13u20 tot 17u20

 
ZONDAG 30 MEI

Het is einde mei, de grote vakantie is bijna daar en hopend op zalig weer vandaag, staat er op het programma ‘klassieke waterspelletjes’ en eventueel zelfs wat modderspelen. Wie niet bang is om eens goed nat/vuil te worden, moet vandaag zeker afkomen. Neem zeker een droge T-shirt mee tegen de afkoeling!
Chiro van 13u20-17u20
 

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

 
INSCHRIJVEN MEI
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door lodetobb - Privacyverklaring