lijn

pallieters 

Het worden koudere dagen, dus kleed jullie lekker warm aan! ⛄🧤🧣🥶

 

Maandprogramma December

Zondag 15 december:
Deze zomer zijn het de olympische spelen. Dit grote sportevenement is extra speciaal want het vindt maar om de vier jaar plaats. De beste sporters van de hele wereld komen samen om te meten wie er het beste is, wie er met de gouden medaille naar huis gaat. Helaas moeten we nog een half jaartje wachten tot de olympische spelen. Omdat wij niet graag wachten, organiseren wij nu onze eigen olympische winterspelen! Doe zeker warme kleren aan en als het sneeuwt, neem je best een (poep)slee mee. Chiro van 14u-18u!
 
Zondag 22 december:
Het is groen, neemt een groot oppervlak van onze omgeving in en je kan je er in amuseren. Wat o wat zou het kunnen zijn? Wel, dat mogen jullie zelf raden! In ieder geval, we gaan ons amuseren! De leiding steekt een episch spel in elkaar waar jullie gewoonweg allemaal voor aanwezig moeten zijn. Je wilt dit echt niet missen! Om goed mee te kunnen spelen moeten jullie een aantal zaken voorbereiden en inoefenen. Zo zouden jullie jullie beste dierenimitaties onder het stof moeten boven halen, leren fluiten, strategisch in teamverband kunnen spelen, navigeren als een pro en nog zo veel meer! Maar geen paniek als je deze zaken nog niet kunt, we helpen jullie hier graag bij!
Daarom zeker komen! Zondag van 14u tot 18u.
 

Zondag 29 december:
Geen chiro
 

Maandprogramma Januari

Zondag 5 januari:
Driekoningen, Driekoningen,
geef mij ‘ne nieuwen hoed;
M’nen ouwen is versleten,
ons moeder mag ’t nie weten.
Onze vader heeft het geld
op de rooster geteld.
 
Zet jullie mooiste hoed op en trek je uniform aan want vandaag gaan wij de straten op! Smeer jullie beentjes al maar in en ook jullie stemmen want die hebben we nodig! We gaan van deur tot deur en laten het beste van ons zien!
Kom verkleed als koning naar de chiro van 14u – 18u!
 
Zondag 12 januari:
In de chiro zijn we allemaal dikke vriendjes van elkaar! Bij de pallieters zijn we al goed bezig. Maar kennen we eigenlijk wel leden van de andere afdelingen? Misschien kunnen we daar nog wel de beste vrienden gaan zoeken… En hoe maak je betere vrienden dan door een samen een superleuk spel te spelen? Chiro van 14u – 18u!
 
Zondag 19 januari: SCHAATSEN
 
Zondag 26 januari:
De reis om de wereld in tachtig dagen, dat is wat leidster Paulien en Noa gaan proberen. Hoe gaan ze dit doen?
 
Eerst en vooral gaan ze zich natuurlijk hierop goed voorbereiden. Daarnaast hebben ze een zware rugzak aan materiaal bij, waaronder vele leuke spelletjes. Alleen hebben ze één probleem. Ze kunnen deze spelletjes niet alleen spelen… Misschien kunnen jullie ze helpen?
 
Ben jij een echte ontdekkingsreiziger zoals Columbus, of wil jij zoals Anuna De Wever de wereld rondvaren met een zeilboot? Kom dan zeker naar de Chiro van 14u tot 18u en sta Paulien en Noa bij, bij hun wereldreis en verover zo mee de wereld!
 

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!

 

Belangrijke data!

Weekend: 24 tem 26 april 2020
Kamp: 24 tem 31 juli 2020