lijn

PALLIETERS

 
 

Mei

 

7 Mei – Megagewestdag:

Beste chirovrienden
 
Zondag 7 mei 2023 is het megagewestdag voor Gewest Pallieter! Alle chiro’s van groot Lier, groot Nijlen en groot Zandhoven worden hiervoor uitgenodigd. We voorzien verschillende coole activiteiten en workshops en nog veel meer. Dit alles in Kessel rond Chiro Nele, Gust en het Fort. We verwachten de Pallieters, Speelclub en Rakwi’s om 9u30 op de parking van de Paintball in Nijlen (Grote Puttingbaan 8a, 2560 Kessel). Rond 17u zijn we hier terug.
 
’s Middags zal je van al dat spelen honger gekregen hebben, dus vergeet zeker geen lunchpakket mee te nemen om krachten op te doen voor de namiddagactiviteiten. Uiteraard hopen we dat de weergoden ons gunstig gezind zijn, maar voor alle veiligheid stop je ook maar een regenjas in je rugzak.
 
Voor slechts €5 kun je dit alles meemaken en krijg je een vieruurtje (koek + drankje). Dit geld neem je cash mee. Hebben we je benieuwd kunnen maken? Schrijf je dan snel in via deze link. De inschrijvingen sluiten vrijdag 28 april, dus wees er op tijd bij!
 
Tot dan!

 

14 mei:
“Kleur oranje, soms een beetje raar en wild, ouder dan jullie, jongens en meisjes die volgend jaar misschien wel leiding worden, …” Aan wie doet deze opsomming jullie denken? We zijn er zeker van dat jullie wel een idee zullen hebben, aangezien ze doorheen het jaar al bij jullie hebben gestaan. Dit wil ook weer zeggen dat er vandaag voor de leiding weer wat kuisen op de planning staat, maar ook dat we een oogje in het zeil zullen houden hoe goed dat jullie wel niet luisteren en braaf zijn en hoe de vervangleiding het ervan afbrengt.
Chiro van 14u-18u
 
! Aan de ouders: Er zal vanaf 17u30 een infomoment over het Chirokamp zijn, waar we wat praktische zaken zullen toelichten en vragen van jullie uit, gesteld kunnen worden. Verder organiseren we met de gehele leidingsploeg ook een borrel waar je een hapje en een drankje kunt meepakken en gezellig kunt bijbabbelen met andere ouders !
 

zaterdag 20 mei:
Liefste Pallieters
De zomer begint eraan te komen. Het is al enkele weekends mooi weer geweest, het zonnetje straalt. We zouden daarom graag met jullie deze ZATERDAG een buitencinema doen. We verwachten jullie dus uitzonderlijk op zaterdag. Het is gewoon op de Chiro. Je mag als je wil een dekentje of een kussentje meenemen.
Hopelijk tot dan!
Chiro van 19h-21h
 

28 mei:
We zijn wel eens benieuwd naar wat jullie favoriete dier is! Misschien is het wel een zebra, leeuw, tijger, giraf, allerlei soorten vissen, aapjes, stokstaartje, flamingo’s, ijsbeer, neushoorn, tapir, olifant, dolfijn, krokodil, nijlpaard, … 🦓🐅🦒🐠🐡🐒🦩🦏🐘🐬🐊🦛 ? Maar waar vinden we al deze dieren bij elkaar? Ja hoor, we gaan vandaag gezellig samen naar de dierentuin! Jullie worden om 12u30 verwacht aan het station van Lier en om 17u30 zullen we terug zijn. We vragen om €10 cash mee te nemen!
 
Wat nemen we verder nog mee:
– Rugzak!
– Drinkbus (om de namiddag door te komen)
– Koekje/fruit
– Zonnecrème
– Petje/zonnebril
– …
 
Tot dan!

 
 

Juni

 

4 juni:
Liefste Pallieters,
Vandaag gaan we verschillende vaardigheden nodig hebben, waaronder onze fysiek 💪, ons denkvermogen 🧠 en onze taalkennis 🗣. Dat allemaal omdat we ons gaan klaarstomen om echte hulpagent te worden van de politie 👮‍♀️👮‍♂️.
Voor dat jullie op het einde van de dag jullie politiediploma🥇 gaan krijgen, zullen jullie eerst een paar proeven moeten afleggen. Hopelijk slagen jullie allemaal voor de proeven en worden jullie echte hulpagenten.
Wees allemaal in topvorm!!
Stoere groetjes,
De Pallieter leiding Xo

 

zaterdag 10 juni:
Lieve Pallieters
Vandaag is het op ZATERDAG Chiro en gaan we terug onze beste bakskills boven halen. Maar het gaat niet gewoon bakken zijn zoals jullie nu denken. We gaan onze zintuigen hierbij goed moeten gebruiken. Vooral het horen, zien en spreken zullen belangrijk zijn. Ben je benieuwd wat we gaan doen? Kom dan zeker deze zaterdag naar de Chiro!
Chiro van 19 uur tot 21 uur
Liefs jullie leiding
 

18 juni:
Lieve Pallieters,
Volgende week begint de zomer, de favoriete periode van jullie leiding! Veel zon en weinig regen, vogeltjes die vrolijk fluiten, heel veel mooie bloemen in de weide, ontzettend veel plezier, geen school, lekkere ijsjes… en last but not least: ons CHIROKAMP!!!
Deze fantastische periode starten we vandaag met een enorm feest met heel veel waterpret! Maar feesten doen we nooit alleen, dat hebben we wel geleerd het voorbije jaar, hé. Dit feest gaan paars en groen samen vieren. Ooit al een betere kleurencombinatie gezien???
Chiro van 14u tot 18u
 

25 juni – Eindactiviteit:
Joepiieeee!!! Inschrijven kan via deze link.


 

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 
Kampinschrijvingen:
De kampinschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Inschrijven doe je via deze link.
 

Belangrijke data!

25 juni: Eindactiviteit!!
21 t.e.m. 31 juli: Joepie, KAMP!! 🏕

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring