lijn

pallieters 

Maandprogramma September

Zondag 20 september:
Lieve pallietertjes
Nu jullie vorige week je o zo leuke leiding hebt ontdekt en helemaal hebt leren kennen gaan we deze zondag een stapje verder. Het is namelijk code blauw, dat betekent dat we ons blonde vriendinnetje moeten redden. De kidnapper is een oude verzuurde man met grote neus en een bochel, hij neemt overal zijn oranje kat mee en roept dingen zoals ‘Ik zal me wreken!’ of ‘Azraël, ik maak een vloerkleedje van je!’ Als je weet wie het is kom ons dan vandaag helpen hem te verslaan (als je niet weet wie het is kom dan toch maar want we hebben alle hulp nodig)
Chiro van 13u40 tot 17u40

 

Zondag 27 september:
Lieve pallieters, ondertussen is de maand september al bijna om. Nu jullie je fantastische leiding al beter hebben leren kennen en de nieuwe onder ons zich al wat thuis voelen, wordt het eens hoog tijd dat we vandaag de handen uit de mouwen gaan steken 👐😉.Verwacht jullie maar aan iets groots, iets gigantisch, iets super cool, iets mega plezant, iets waar jullie misschien niet goed gaan aan kunnen,… 🤔 Wat het dus zal worden, gaan jullie ondervinden door er vandaag zeker en vast te zijn!! Wij kijken er alvast naar uit!!
Chiro van 13u40 tot 17u40
 

Maandprogramma Oktober

Zondag 4 oktober:
Liefste leden,
Er kruipt heel wat werk in chiro achter de schermen. Om ervoor te zorgen dat heel het komende chiro jaar goed gaat draaien, kruipt de leiding dit weekend in één bubbel. Jammer maar helaas betekent dit dat we op zondag niet meer in onze favoriete afdelingsbubbel mogen. Bijgevolg geen chiro deze zondag, maar wel een goed werkende chiro de rest van het jaar!
 

Zondag 11 oktober:
Dag lieve pallieters,
Vandaag gaan we onze handen uit de mouwen steken en een reuzenknikkerbaan bouwen. Één met scherpe bochten, bruggen en nog zo veel meer gekke dingen. Als dat maar goed komt 😉
Chiro van 13u40-17u40

 

Zondag 18 oktober:
Wie houdt er nu niet van dieren? Tegenwoordig heeft iedereen wel een huisdier thuis, toch? Wij als leiding zien dieren wel graag, en dachten bij ons zelf: we zullen vandaag de Pallieters eens meenemen naar een kinderboerderij! We zullen via een wandelpad allerlei soorten dieren tegenkomen: koeien, paarden, ganzen, zwanen, geiten, schapen, … Of misschien vinden jullie struisvogels wel interessanter? Ook heeft deze kinderboerderij een aantal exotische exemplaren, maar wat die zijn dat zullen we zelf moeten gaan ontdekken! Naast al die dieren spotten gaan we ook nog iets anders leuks doen, maar dat is uiteraard nog een kleine verrassing!!
Mogen wij aan de ouders vragen om ZELF jullie kind AF TE ZETTEN en TERUG TE KOMEN OPHALEN aan de kinderboerderij! Het ADRES is: Zuut 18, 2500 Lier
Jullie worden VERWACHT om 13u30 en mogen TERUG OPGEHAALD WORDEN om 17u40!!
Beestige groetjes 🐰🐹🐮🐷🦚

 

Zondag 25 oktober:
Wie is het slimste van jullie? Wie kan er goed presteren onder druk? En wie zal het snelste hun dieren kennis van vorige week kunnen ophalen? Want ja Vandaag gaan we jullie op de proef stellen met hoofdbrekende vragen. Dus neem allemaal maar jullie dierenboeken of je notities van vorige week maar eens door, zodat je razendsnel met de overwinning kan gaan lopen.
We zien jullie graag afkomen het is chiro van 13u40 tot17u40

 

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!

 

Belangrijke data!

DVDJB: 23 oktober 2020