lijn

pallieters

!!Vergeet je niet deze winterperiode warm aan te kleden voor je naar de chiro komt!! Een extra trui, dikke jas, eventueel een sjaal en handschoenen, …🌡️❄️

 

Het is mogelijk om voor 5 euro een drankkaart aan te kopen, hiermee kunnen 8 drankjes gedronken worden

Maandprogramma November

Zondag 29 november:

Lier is een mooie en groene stad, maar hoe zit dat voor de jeugd? Zijn er wel genoeg speeltuinen, leuke activiteiten?
Dat gaan we vandaag ontdekken want we gaan een hele tocht maken door lier langs allemaal verstopte en niet zo verstopte speelplekken. Op die speelplekken gaan we allerlei spelletjes spelen en klauteren in de speeltuinen.
Uiteraard gaan jullie er al een paar kennen maar wij durven als leiding te zeggen dat er minstens 2 nieuwe speeltuinen in jullie boekje komen te staan.
Om te weten wat we allemaal gaan bezoeken kan je er best bij zijn van 13u20-17u20

 

Maandprogramma December

Zondag 6 december:
“Dag Sinterklaasje, dáág, dáág, dáág, dáág Zwarte Piet”
“Sinterklaasje, bonne, bonne, bonne. Gooi wat in mijn lege, lege tonne.”
“Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?”
“Zie ginds komt de stoomboot, uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan”

….

Joepie, vandaag is het eindelijk zover! De dag waarop we Sinterklaas en zijn vriend zwarte Piet verwelkomen op onze Chiro. Hoewel het door de corona niet zal zijn zoals het jaarlijks is, gaan we er toch een groot feest van maken. We zetten de muziek op, gaan ons schoentje zetten en wie weet krijgen we wel iets lekkers om te snoepen. Hebben jullie thuis al jullie schoentje staan en iets lekkers neergezet voor “slechtweer vandaag”? Wat we ook vandaag te weten komen van de Sint is of er eventueel wel stoute kindjes of misschien wel deugenieten zijn onder de Pallieters?

Ben jij ook zo benieuwd?
Kom dan deze zondag van 13u20-17u20 naar de Chiro

 

Zondag 13 december:
Er staat nu al een week lang een kleerkast in ons lokaal. Er zitten allemaal bontjassen, mutsen en wollen sjaals in. Af en toe ligt er zelf een beetje sneeuw voor de deur . Waar komt die sneeuw toch vandaan?? Vrijdag lag er ook een briefje voor de kast, dit stond erop geschreven:
“Dag beste pallieters,
Mijn naam is Aslan, koning van Narnia. Ik schrijf jullie deze brief omdat ik diep in de puree zit. De boze ijskoningin wil mijn koninkrijk overnemen. Alleen kan ik haar niet stoppen. Jullie zijn mijn laatste hoop…
Ik verwacht jullie zondag in mijn kamp .
Tot zondag,
Aslan xxx <3
Ps: ’t Is gewoon door de kast ”

Chiro van 13u20-17u20

 

Zondag 20 december:

 

!Zaterdag 26 december!: 
“Ho, ho, hoo!” Deze keer is het niet op zondag, maar op zaterdag te doen. Hou alvast deze avond vrij voor het zotste kerstfeest van het jaar. We zien jullie graag allen verschijnen! Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk… SPANNEND, maar sowieso kei plezant.
Tot dan!

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!

 

Belangrijke data!