lijn

 

Vergeet zeker geen 4-uurtje. Drankkaarten kan je kopen voor €5 (8 drankjes)

pallieters 

Maandprogramma Oktober

Zondag 20 oktober:
Vorige week hebben we weer met trots kunnen laten zien dat wij DE beste jeugdbeweging zijn van Lier EN omstreken! Vandaag is weer zo’n dag om ons te bewijzen. En dat doen we niet zomaar door netjes aan te komen in uniform. Nee, vandaag moeten we ons op alle vlakken bewijzen. We winnen vandaag op kracht, snelheid, behendigheid en nog veel meer! Wij laten de KSA, KLJ, Scouts, FOS… zien dat de CHIRO nog steeds de beste jeugdbeweging is. Maak jullie klaar voor een heuse strijd op het grasveld waarbij wij elk spel winnen en niet opzij gaan voor anderen!
En zoals de liedjes zeggen: “Who-o-o, de Chiro die heeft ballen overal! Net zoals de KLJ, de Scouts en helden op tv, doen wij ook een goeie daad, maar dan beter uiteraard!”
Chiro van 13-18 uur.
 

Zondag 27 oktober:
Vandaag gaan we naar school. Geen paniek, we gaan niet naar een gewone school. Vandaag gaan we naar de toverschool. Deze zondag zal jullie leiding, die al heel wat toverervaring heeft , jullie de kneepjes van het vak leren. We gaan leren drankjes brouwen, spreuken gebruiken en vliegen op een bezem . Chiro van 14u-18u
PS: Gelieve je zwarte kat thuis te laten.
 

Maandprogramma November

Weekend 1 tem 3 november:

Klik hier voor de infobrief!

 

Zondag 10 november:
10 november, de slag om de Nete. De leiding van chiro Sint-Gummarus & Heilig Hart strijden dapper voort maar de vijand is standvastig en biedt enorme weerstand. De wanhoop is nabij. Honger wordt geleden, pijn doorstaan. Ondanks alle moeite en harde werk kunnen de leiders hun taak die hen van in het begin was opgelegd niet vervullen. Zij zullen vandaag al wat hen dierbaar is moeten opgeven om ons schoon Lier veilig en vooral van ons te houden! Met tranen in de ogen kijken de leiders toe hoe op zondagmiddag de leden zullen aankomen en ontgoocheld zullen zijn wanneer zij, volledig in de steek gelaten, zullen verkommeren op de chiro zonder aanwezigheid van verantwoordelijken… Stilletjes, vol verdriet, verlaat onze ziel ons lijf. Geen redding lijkt meer mogelijk.
 
Tot plots het wonder geschiedt! Daar komen ze aan, trommelgeroffel en trompetgeschal duiden hun triomfantelijke aanwezigheid aan. Een groep dappere, enthousiaste jongeheren, barstend van engagement, nemen de fakkel over! Zij zullen ons niet in de steek laten! Zij zullen ons niet laten omkomen van de verveling! Zij zijn de trouwe nieuwe generatie die van deze zondag een der spetterendste van het jaar zullen maken! Zij zijn … de Aspiranten! Chiro van 14u tot 18u
 

Zondag 17 november:

 

Zondag 24 november:
Kristus-Koning, ook gespeld als Christus-Koning, is een negentiende- en twintigste-eeuwse wijk ten noordwesten van het historisch centrum van de Belgische stad Brugge. Kristus-Koning wordt afgebakend door de stadsring van Brugge (het gedeelte Gulden-Vlieslaan – Koningin Elisabethlaan – Komvest) in het oosten, het kanaal Brugge-Oostende in het noorden, de industriezoneWaggelwater in het westen en de Bevrijdingslaan in het zuiden. De wijk telt zo’n 4.600 inwoners. MAAR… Kristus-Koning is OOK een feestdag! Feestdag voor de chiro! Dan gaan we wat babbelen met God (bij wijze van spreke uiteraard, of wie weet wel echt?) en daarna koffiekoeken eten! Koffiekoeken met chocomelk op Kristus-Koning, dat is zo’n prachtige traditie die je zeker niet mag missen! Na de middag gaan we eens aan den lijve ondervinden wat die Kristus-Koning nu weer allemaal heeft meegemaakt op spelende wijze. Chiro van 9u30 tot 18u!
 
P.s.: Vergeet zeker op voorhand geen koffiekoeken te bestellen bij de leiding! Chocomelk wordt voor iedereen gratis voorzien!
 

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!

 

Belangrijke data!

Processie: 13 oktober 2019
DVDJB: 18 oktober 2019
Weekend: 1 tem 3 november 2019
Kamp: 24 tem 31 juli 2020