lijn

PALLIETERS

 
 

Januari

 

1 januari:
Liefste Pallietertjes
Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar! Wij wensen jullie een goed oud en nieuw en hopen dat jullie Nieuwjaar fijn hebben kunnen vieren. Vandaag is het GEEN Chiro. Geniet nog van deze feestdag en het nieuw jaar!
Veel liefs Jullie leiding Xxx
 

8 januari:
Driekoningen, driekoningen, geef mij een nieuwe hoed …
Wij denken dat jullie dit liedje allemaal wel kennen en misschien weten jullie wat we dan vandaag gaan doen?
Ja hoor, we gaan driekoningen zingen om wat centjes en lekkers te verdienen. Neem zeker iets van verkleedkleren mee als je thuis iets hebt liggen en wie weet kennen jullie ook nog wel andere liedjes om te zingen die wij als leiding niet kennen, om zo van deur tot deur te gaan. We kijken er al zeker naar uit, en warm die stembanden al maar op!
Zingende groetjes van de barmhachtige en heilige Floor, Xanti, Alya en Katrijn
Chiro van 14u tot 18u
 

15 januari:
Wij als leiding proberen ervoor te zorgen dat elke zondag voor jullie en voor ons een feest is door spelletjes te spelen, veel te lachen en te zingen 😊, maar dat alles willen we doen in propere Chirolokalen en een opgeruimd materiaalkot, zodat we alles snel terug vinden. Daarom gaan wij vandaag onze Chiro eens goed opruimen! Ook zijn het voor de leiding examens, dus daar moeten we ook zeker tijd aan besteden.
Maar geen paniek, jullie krijgen fantastische Aspiranten die een leuk programma voor jullie in petto hebben, zodat jullie niet mee hoeven op te ruimen. Dat is goed hé 😉
Chiro van 14u tot 18u

 

22 januari:
Leg allemaal jullie warmste outfit klaar want vandaag gaan we de leukste winteractiviteit van heel het jaar doen: schaatsen!! We verwachten jullie om 12u45u aan het station met volgende dingen in jullie rugzak:

  • €10,00 gepast. 💶
  • Handschoenen. 🧤 (Deze zijn verplicht tijdens het schaatsen!)
  • Eventueel een extra paar sokken. 🧦
  • Een koekje en een drankje. 🍪

Rond 18u zullen wij moe geschaatst terug aan het station zijn.
 

29 januari:
Liefste Pallietertjes
Vandaag gaan we eens kijken hoe het zit met jullie algemene kennis. We gaan strijden voor de eerste plaats. Vandaag zal je je hersenen moeten gebruiken, maar ook je snelheid. Weet jij welke kleur schoenen Mickey mouse aan heeft?
Kom dan zeker zondag van 14h-18h naar de Chiro!
Kusjes jullie leiding

 
 

Februari

 

5 februari:
‘Lierke Plezierke’, voor iedereen onder jullie wel een beetje gekend? Zo niet, dan moet je vandaag zeker komen, want we gaan namelijk de stad intrekken!! Lier staat gekend als een plek van vrolijke ontspanning, maar wat wij voornamelijk gaan doen is ons amuseren door lekker te ravotten en een supertof stadsspel te spelen (ons ontspannen zullen we wel doen tijdens het vier-uurtje 😉). Ben je ook benieuwd naar vandaag, dan zien we je graag komen!

Chiro van 14u-18u

 

12 februari:
Vandaag 12 februari 2023 is het FEEST! Want vandaag is de welbefaamde SPAGHETTIDAG van Chiro Lier!! Dat betekent een hele dag feest! ’s Avonds kunnen jullie genieten van de ongelooflijk goede kookkunsten van jullie leiding! Maar eerst mogen jullie jullie komen amuseren op de Chiro! En omdat het vandaag geen zondag is zoals alle andere zondagen maar een echte feestdag, doen we het vandaag een beetje anders. Want feest vieren we niet alleen! Wij zeggen altijd: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus vandaag gaan wij er een fantastische dag van maken en dit doen we niet met één, niet met twee, maar met drie groepen!! Wij kijken er al naar uit om een ongelofelijke tijd te beleven met de Pallieters, de Speelcubbers en de Rawki’s tezamen! Wat we gaan doen, houden we nog even geheim. Maar dat het leuk wordt, is gegarandeerd. Het wordt een zondag om nooit meer te vergeten! Chiro van 14u tot 17u.
 
Laden…

19 februari:
Liefste Pallieters
Vandaag gaan we de dag van de liefde vieren ❤️. Omdat bij de Pallieters iedereen erg geliefd is, gaan we onszelf vandaag een beetje verwennen met wat lekkers 😋! Haal allemaal jullie beste bak- en kookkunsten maar boven en dan hopen we jullie allemaal zondag te zien!
Veel hartjes, jullie leiding

 
26 februari:
Verrassing, dus zeker komen!
Chiro van 14u-18u
Floor, Katrijn, Alya, Xanti

De Pallieter-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

12 februari: Spaghettidag
7 mei: Mega Gewest Dag
21 t.e.m. 31 juli: Joepie, Kamp!! 🏕

2017 - 2023 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring