lijn

Wat is de Chiro en hoe lang duurt een Chirozondag?
Onze Chiro begint elke zondag stipt om 14:00 met de formatie, een samenkomst met heel de Chiro waar formeel (vandaar “formatie”) de Chiro traditiegetrouw start. We vragen ouders en leden om daarom iets vroeger te komen. Daarna gaan alle groepen hun eigen weg en speelt iedereen met zijn groep en leiding de hele zondag de leukste spelletjes of wordt er iets in elkaar geknutseld. Het kan zijn dat afdelingen er een afwijkend schema of activiteit op nahouden. Het programma maandelijks op de site checken is dus zeker aan te raden!

 

Ben ik verzekerd op de Chiro?
Alle Chiro’s genieten van een uitgebreide chiroverzekering. Ook als beginnend lid ben je zonder officieel ingeschreven te zijn door de verzekering gedekt. Voor meer info kan ja terecht op deze website onder “Prijzen en verzekering”.

 

Wat kost de Chiro en hoe kan ik mij inschrijven?
Voor een jaar spelplezier in de Chiro, betaal je € 30. Hiermee wordt uw kind ook meteen verzekerd. Nadat uw kind een aantal keer naar de Chiro is gekomen, vragen wij u om het lidgeld over te maken zoals vermeld op deze website onder “Prijzen en verzekering”. De leiding zal u ook gauw contacteren om al uw vragen rond en over Chiro te beantwoorden.

 

Wanneer mag je komen?
Iedereen mag op elke zondag van het jaar komen naar onze Chiro’s. Je moet dus niet wachten tot het chirojaar voorbij is om aan te sluiten. Best kijk je wel eens het programma van de afdeling na op deze site, of de afdeling geen afwijkend programma heeft gepland net de week dat je eens wil binnenwippen

 

Waar zijn de lokalen onze Chiro’s gelegen?
Onze prachtige nieuwe lokalen liggen te pronken met hun baksteenceps in de Boomlaarstraat 72, 2500 Lier.

 

Is een uniform verplicht ?
Als je als beginnend lid naar de Chiro komt is een uniform uiteraard nog niet verplicht. Ook voor onze kleinsten (de speelclub) zal een uniform nooit verplicht zijn. Wel vragen we vanaf Rakwi’s om stilletjes aan naar een uniform uit te kijken of eens te komen snuffelen in onze eigen tweedehands kledingvoorraad.

 

Moet je iets speciaals meenemen?
Rond 16:00u, houden alle groepen traditiegewijs het “vieruurtje”. Neem dus iets kleins mee om te eten (koek, wafel, …) en je kan ter plaatse een drankje kopen (of neem gerust zelf iets mee). We werken met een systeem van drankkaartjes waarbij één drankkaart van 5 euro recht geeft op 8 drankjes.

 

Moet je een aantal keren “verplicht” komen?
Naar de Chiro, kom je als je kan en wil! Er zijn dus geen verplichte zondagen of een minimum aantal zondagen dat je moet komen.

2017 - 2024 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring