lijn

aspi 

Elke laatste zondag van de maand eten we met de aspi’s samen na de Chiro!

Het worden koudere dagen, dus kleed jullie lekker warm aan! ⛄🧤🧣🥶

 

Maandprogramma November

Zondag 24 november:
Christus koning, joepie.
 


 

Maandprogramma December

Zondag 1 december:
Na zijn blijde aankomst in Lier is de Sint er nu eindelijk, 2 weken later, ook in geslaagd de Chirolokalen te bereiken. Prachtige tekeningen zullen ingekleurd worden, alles behalve binnen de lijntjes. Snoep zal tegen gevaarlijke snelheden naar ons hoofd gesmeten worden. Flauwvallende pallieters zullen opgevangen worden. Tips voor onze buitenlandse reis naar Spanje zullen uitgewisseld worden. Maar vooral, pakjes zullen uitgedeeld worden. Om daarna terug te wisselen want wie wilt er nu een roze gitaar. Of een binnenspringtouw. Of zoute chips. Chiro van 14u10-18u.
 

Zaterdag 7 december:
Op de leidingsverdeling werden de aspi’s voorgesteld als ongezien talentvol. Creativiteit van de hoogste plank. Het beste van hun generatie, doch heerlijk bescheiden. Artistiek begaafd, de volgende Manet. Of beter nog, Monet! Dat is dan uiteindelijk toch dik tegengevallen. De hoop dat een van jullie kunstwerken onze buitenlandse reis naar Groenland volledig zal kunnen financieren hebben dus reeds opgegeven, dat jullie onze lokalen wat kunnen opfleuren nog (net) niet. Chiro van 18u30-21u.
 

Zondag 15 december:
De voorbereidingen voor de buitenlandse reis kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Met ons druk programma van bungeejumpen, navels piercen, sokken breien en feesten tot 4u ‘s nachts zullen toiletbezoekjes tot een absoluut minimum beperkt moeten worden. Snelle plaspauzes en gesynchroniseerde blazen zijn daarom van groot belang. Vandaar vandaag les 1: blaas training. Zij die op het einde van deze zondag niet slagen voor de selectieproef zullen helaas, noodgedwongen, niet mee kunnen naar Montenegro, kwestie van onze strakke planning te behouden. Chiro van 14-18u.
 

Zaterdag 21 december:
Meer info volgt nog!
 

Zondag 29 december:
Helaas pindakaas, geen Chiro.
 

De Aspi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!