lijn

Aspi-afdeling

Maandprogramma Maart

Zondag 24 maart:

Het enige dan zowel mannen als vrouwen niet kunnen weerstaan is het andere geslacht in uniform zien! Vandaag zullen wij de dapperste strijders onder ons eren, door te trachten in hun voetsporen te treden. We hebben dit jaar al voor vele hete vuren gestaan, maar vandaag zullen jullie tot het uiterste gedreven worden. Jullie zullen de vuurdoop moeten doorstaan om te bewijzen dat jullie aspi-waardig zijn! Haal jullie slangen maar al boven en spuit vandaag alsof je leven ervan af hangt! Smeer je paal maar al in zodat je er snel langs kan geleiden, want vandaag zal elke seconde tellen! Elke seconde kan het verschil tussen leven en dood bepalen!

Als je denkt uit het juiste hout gesneden te zijn en de hitte van de strijd aan te kunnen kom dan zeker van 14u tot 18u!
 
Zondag 31 maart:
Strab those boots tight! Haal je trekkersrugzak en stapschoenen maar van onder het stof. Haal je wandelbenen uit de kast. Bereid je voor op een bedevaarttocht waar zelfs de Pelgrims jaloers op zullen zijn! Haal die kompassen en landkaarten maar bij je grootvader van zolder. Tussen 14u-18u zullen wij het land als het ware doorkruisen. Wij zullen voor niets of niemand wijken! Geen beek te diep, geen rivier te sterk, geen muur te hoog, geen huis te imposant, geen boer te angstaanjagend, geen heuvel te stijl, geen dier te dodelijk,… Alleen de groepssfeer zal ons op het juiste pad houden en enkel ons doorzettingsvermogen zal ons terug thuis brengen. Als jij denkt deze uitdaging aan te kunnen kom dan zeker deze zondag naar de Chiro!
 

Maandprogramma April

Zondag 7 april:
 
Zondag 14 april:
 
Zondag 21 april:
 
Zondag 28 april:
 

De Aspi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

Kamp: 21-31 juli 2019