lijn

+12 jaar is verplicht om altijd en overal een mondmasker te dragen!

aspi 

Maandprogramma November

Zondag 29 november:
Deze DJ draagt altijd een helm met een gezichtje erop wanneer hij zich in het openbaar vertoont. Aanvankelijk was zijn identiteit onbekend, maar eind 2017 werd zijn ware identiteit bevestigd.
De persoon in kwestie is met meerdere dingen geconfronteerd waarop blijkt dat hij inderdaad de DJis. Eind 2017 plaatste hij op zijn Instagram-tijdlijn een foto met daarop een man die het masker draagt. In de spiegel achter hem is de reflectie van een man te zien, helemaal verkleed in het wit (in dit geval de DJ’s kleding). Binnen 5 minuten werd de foto verwijderd.
Ook zijn er in een interview met Skrillex dingen genoemd die niet helemaal kloppen. Halverwege het interview wordt Skrillex gebeld. De interviewer kijkt op de telefoon en antwoord “Oh, it’s Chris.” Hierop antwoord Skrillex rustig met “DJ-naam.” Dit kan verwijzen naar zijn identiteit.
Hij zelf beantwoordt de vraag of hij de DJ is niet ontkennend, waardoor mensen denken dat het inderdaad waar is.
Maak een suikersiroop met suiker, water en glucose. In het begin roeren zodat alles mooi gemengd is. Vanaf het moment dat het kookt niet meer roeren! Controleer de temperatuur met een suikerthermometer (verwarmen tot 125°C).
Week ondertussen de gelatineblaadjes in water. Klop de eiwitten op met een beetje suiker. Als het eiwit stijfgeklopt is, moet je toch nog blijven kloppen op de laagste stand en voeg ondertussen de suikersiroop in een fijn straaltje toe (de suikersiroop moet dan 125°C zijn).
Neem de geweekte gelatineblaadjes en smelt ze een beetje in een warm pannetje. Voeg dit dan ook straalsgewijs bij de opgeklopte eieren (nog steeds het eiwit in beweging houden met de mixer op de laagste stand). Blijven mixen op de laagste stand tot de grootste hitte eruit is.
Meng 1/3 maïszetmeel, 1/3 bloemsuiker en 1/3 kokos en leg een laagje in een bakvorm. Stort de helft van het eiwitmengsel in de bakvorm. Voeg aan de andere helft een druppel rode kleurstof toe en roer tot je een mooie roze kleur krijgt en stort bovenop het witte deel.
Smeer het mooi uit en strooi er terug een laagje van het kokosmengsel over. Laten afkoelen in de koelkast.
Snijden met een mes dat je wat inwrijft met een beetje olie (zodat je geen randen stuk trekt). Alle kanten bepoederen met het kokosmengsel.

 

Maandprogramma December

Zondag 6 december:

 
Zondag 13 december:

 
Zondag 20 december:

 
Zondag 27 december:

 

De Aspi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!