lijn

aspi 

Elke laatste zondag van de maand eten we met de aspi’s samen na de Chiro!

 

Van zondagavond 13 tot zondagavond 20 oktober is het leefweek

 

Maandprogramma September

Zondag 22 september:
Bij deze een formele uitnodiging om naar al je vrienden te sturen.
 
Beste vriend/vriendin,
 
Zit uw naaste in de Chiro? Worden de jaarlijkse ‘Ik ga op kamp en ontvang graag brieven!’ u teveel? Dan wordt u van harte uitgenodigd op de jaarlijkse bijeenkomst ‘vriendjesdag’ van de Contactgroep voor naasten van Chiroleden (CvnvC).
 
Als uw vriend of vriendin in de Chiro zit, dan raakt dat ook uw leven. Zondagen kan hij of zij nooit afspreken. Maandag moet u de verhalen aanhoren van de vorige zondag en epische aspileiding. Sommigen durven zich soms zelf een Chiro-lief aan te schaffen. Daarbovenop zijn er ook nog de spaghettidagen, wafelverkopen, leefweken, weekends, kampen, … Kortom, het verandert jullie relatie en uw dagelijkse leven.
 
Het kan fijn zijn om met anderen te praten die in een vergelijkbare situatie zitten. Samen bekijken we hoe verder te leven nadat een naaste in de Chiro gaat. En hoe ga je hier als vriend/vriendin begripvol mee om? Voor dit alles en meer bent bent u van harte welkom zondag 22 september.
 
Met warme groeten,
De bestuursleden van CvnvC
 
 
Neem de arme zieltjes in je vriendenkring gerust mee deze vriendjesdag van 14u – 18u.
 

Zondag 29 september:
Ter voorbereiding van het buitenlands kamp zullen we vandaag reeds een dappere poging ondernemen om een dag samen te zijn op een verre locatie: de zee. Om de authentieke buitenlandse reis ervaring zo goed mogelijk na te bootsen in dit prachtige Belgenland zal deze daguitstap boordevol gelijkenissen zitten. Na een lange treinrit van 2 uur en 27 minuten zijn we eindelijk aangekomen op onze bestemmingen. De sfeer zit uiteraard al op een historisch dieptepunt vermits iemand het op minuut 52 reeds nodig vond om over politiek te beginnen. Eens aangekomen is de duidelijke klimaatverandering een verdere domper op de sfeer; vertrokken in een eerder warm en zonnig gematigd klimaat, aangekomen in een koud, regenachtig en winderig poolgebied. Ook de taalbarrière valt niet te onderschatten; ‘Kan iemand die f***ing West-Vlamingen verstaan’ en ‘Doe mij dan maar Frans’, klinkt al snel in de groep. Na gezamenlijk blut te worden door de aankoop van 1 bol ijs voor €11,15 besluiten we drastische maatregelen te treffen om ons treinticket terug naar Lier te kunnen kopen: aan onredelijk hoge prijzen papieren bloemen verkopen op het strand aan 5-jarigen. Wanneer dit plan uiteraard faliekant faalt gaan we over naar de volgende logische stap: prostitutie. De classic buitenlandse reis stuff.
We spreken af aan het station van Lier om 8u30 uur en zijn terug tegen 18 uur. Neem zeker ook 10 euro mee voor je treinticket.
 

Maandprogramma Oktober

Zondag 6 oktober:
 

Zondag 13 oktober:
 

Zondag 20 oktober:
 

Zondag 27 oktober:
 

De Aspi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

Chiro-café: 20 september 2019
BBQ: 21 september 2019
DVDJB: 18 oktober 2019
Leefweek: 13-20 oktober 2019