lijn

TITO’S

 

November

21 november:
Het is weer zover om onze jaarlijkse tradities weer uit te voeren. Het is namelijk christus koning! Het grote feest voor onze jeugdbeweging, de chiro. Bereid je al maar voor door je welbekende chiroliedjes al in te oefenen! Natuurlijk hoort bij deze viering ook het eten en de drank die we bij deze traditie gewoon zijn: koffiekoeken en chocolademelk! Absoluut smullen voor iedereen aanwezig. Nadat iedereen zich rond heeft kunnen eten met de lekkerste gebakjes van het jaar zal erna nog een hele namiddag vol spel te wachten staan.
Chiro van 10u45 tot 18u, waar jullie verwacht worden om 10u45 aan de heilige kruiskerk in Lier. Tot dan!

>>> Klik hier om koffiekoeken te bestellen

Later in de dag:
Beste Tito’s zet jullie schrap voor (voor sommige onder jullie) jullie eerste blowpipe!
Jullie hebben al flink pijltjes leren rollen en dat zal deze zondag zéker van pas komen. We zijn namelijk niet alleen, jullie gaan moeten strijden tegen de keti’s en aspi’s en jullie gaan jullie plek als tito moeten verdedigen. Bewijs jullie maar!
Vergeet jullie blowpipe niet als je die hebt

extra info: er is vanaf nu ook een WhatsApp groep, zo kunnen we jullie sneller op de hoogte houden van bepaalde zaken. De link naar deze groep staat bij de contactinfo.
 

28 november:
Tito’s… We hebben een probleem! Onze geweldige Flamm en Spetter zitten vast in een bunker in de mysterieuze stad Titograd. De SCTS (Slechte Catastrofale Terroristische Samenzwering) heeft ze meegenomen en verstopt in één van hun vele bunkers. Wie van jullie slaagt er in om hen op te tijd redden voor ze voorgoed verdwijnen van de aardbol?
Haal jullie beste skills boven: kaartlezen, puzzelen, uitdagingen aangaan, maar bovenal proberen winnen!

Flamm en Spetter geloven in jullie, en wij ook!
Chiro van 14u tot 18u.
 

December

5 december:
Lieve Tito’s
Althans dat mogen we hopen dat jullie werkelijk lieve tito’s zijn, want zoals op een dag als vandaag kan dat wel eens heel erg belangrijk zijn. Jullie krijgen namelijk hooggeëerd bezoek! De Sint en zijn pieten zijn in het land en komen net voor hun zeer zware nacht, waarbij ze alle brave kindjes van het land een pakje moeten geven, een bezoekje brengen speciaal aan onze Chiro! Zie dus maar dat jullie talrijk aanwezig zijn, misschien valt er hier en daar nog wel wat lekkers te smikkelen 😉
Chiro van 14u – 18u
 
11 december:

 
19 december:
Nu we al een paar maanden gemengd chiro doen is het tijd voor ons om even pauze te nemen. We hebben gemerkt dat de meisjes het beu zijn om alle jongens te zien doen alsof ze sterk zijn. De jongens lijken ook wat moe van altijd die spieren op te spannen zonder dat er veel van te zien valt. Daarom gaan we deze zondag de jongens even wat spieren laten kweken. De meisjes kunnen zich dan afzonderen zodat ze even rustig kunnen relaxen.
Chiro van 14u – 18u
 
26 december:
Geen Chiro.
 


De Tito-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 
Er is een whatsapp groep voor alle Tito’s, klik hier als je er nog niet in zit!
 

Belangrijke data!

21 November: Christus Koning
 

2017 - 2021 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring