SpeelclubSpeelclub-afdeling

Lees hier de juiste kampinformatie

Maandprogramma Juni

zaterdag 16 juni
We kijken allemaal al eens graag een film, of het nu een thriller, komedie, tekenfilm of actie film is (sommigen misschien zelfs horror). Het enige verschil met vandaag is dan wel dat we de film volledig aan één stuk door kunnen bekijken. Vandaag gaan we een interactieve cinema doen! Er wordt gezorgd voor een 8k ervaring in onze chiro cinema met hier en daar een groeps- of individuele opdracht. Denk de komende weken al maar eens goed na over welke film je wilt kijken en dan verwelkomen we jullie graag tussen 18u en 20u30 op de chiro met wat knabbels en drankjes!

zondag 24 juni
Vandaag maken jullie kennis met verschillende muziekgenres. Van klassieke muziek tot rap, van slagers tot pop, … Helaas is alle muziek gestolen, dus kan niemand nog naar muziek luisteren! Daardoor lopen de mensen er verdrietig bij: ze willen hun favoriete muziek terug zodanig dat ze weer gelukkig kunnen zijn, want zonder muziek is het leven maar saai!!Hiervoor hebben we uiteraard jullie hulp heel hard nodig want dit kunnen wij, de leiding, niet alleen aan! Dus hou je van muziek en wil je dat de mensen weer gelukkig worden, kom dan zeker deze zondag van 14-18!!

Eindactiviteit

zondag 1 jui
Beste Speelclub en ouders,

Een zondag geen Chiro is een zondag niet geleefd. Onder dat motto organiseren wij op zondag 1 juli nog een eindactiviteit met onze groep om het jaar in schoonheid af te sluiten en de wachttijd tot het kamp een beetje korter te maken. Aangezien zwemmen op de Speelclub-Wishlist staat, gaan we het er vandaag eens goed van pakken.

We verwachten iedereen in uniform om 10u15 aan het station van Lier zodat we samen de trein kunnen nemen (die vertrekt hopelijk stipt om 10u27) richting Herentals. Daar gaan we zwemmen in het Netepark. We voorspellen terug in Lier aan te komen om 16u50.

Wat nemen we mee?

• Bikini/badpak/aansluitende zwembroek/zwembril
• Handdoek
• Kids-ID
• Lunchpakket
• 4-uurtje + drankje
• Zonnecrème

Aangezien wij op voorhand moeten laten weten met hoeveel personen we komen zwemmen, zouden wij graag van jullie weten wie er allemaal mee gaat. Daarom graag een mailtje voor zondag 24 juni naar lore.mortelmans@gmail.com met vermelding van de naam + geboortedatum. Indien jullie zoon of dochter niet goed zelfstandig kan zwemmen, kunnen jullie dit ook best even vermelden.

Bij vragen of opmerkingen mogen jullie ons altijd contacteren.

Hopelijk hebben jullie er al even veel zin in als wij! Tot dan!

Tim Potter, Paulien, Lode, Katrijn, Emiel en Lore

De Speelclub-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!