Sociaal ProjectSociaal projectChiro is er voor en door iedereen. Jammer genoeg krijgt niet ieder kind de kans om aan Chiro te doen. Via ons project “Samen jong zijn” proberen wij in nauwe samenwerking met andere organisatie in Lier kansen te creëren.

Kinderen die zich thuis in een financieel moeilijkere situatie bevinden, kunnen zonder het betalen van lidgeld aan Chiro doen. Ook andere kosten zoals een daguitstap, een weekendje, een uniform of zelfs het kamp worden door de Chiro gedragen.

De gelden die hiervoor nodig zijn worden gefinancierd door goodwill van onze vele sympathisanten en door andere projecten die met de Chiro organiseren. Lidgeld van andere leden wordt hiervoor niet gebruikt.

Overweeg je als ouder of lid om Chiro eens te leren kennen? Dan kan je contact opnemen met onze contactpersoon voor het project, Kris Wuyts op het nummer 0485 16 09 32 of via het e-mailadres kriswuyts_chiro@hotmail.com. De personen die u in vertrouwen neemt garanderen uw privacy en zullen u in al uw vragen en problemen blijven bijstaan.