lijn

Keti-afdeling

 

Maandprogramma December

 
Zondag 16 december:
Zit je ondertussen al in die fase van de examens waarbij je denkt ‘de prostitutie kan toch niet zo erg zijn’ of ‘in de McDonald’s zijn er ook doorgroeimogelijkheden’, kom dan deze zondag zeker eens langs op de Chiro! In deze donkere tijden van stress, slaaptekort en mentale inzinkingen hebben wij als ketileiding namelijk de zware taak op ons genomen om een lichtpunt en bron van inspiratie te zijn in jullie leven. Indien je niet van inspirationele quotes, motiverende woorden en/of verwennerij houdt kan je vandaag misschien best thuis blijven.
Chiro van 14-18u, maar jullie mogen komen en gaan wanneer jullie willen.
 
VRIJDAG 21 december:
Woehoew! Jesus is zo’n 2018 jaar geleden geboren, en dat moet gevierd worden. Meer info over deze epic birthday-bash volgt nog.
 
Zondag 30 december:
Geen Chiro 🙁
 

Maandprogramma Januari

 
Zondag 6 januari
Plezier!
 
Zondag 13 januari
Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan! Maar vandaag is het de tijd van terugkomen! Omdat jullie leiding (of toch een deel van hen) nu midden in een moeilijke periode zit van studeren en studeren en studeren komen er vandaag enkele oude bekenden jullie entertainen. De leiding die al een jaar of meer gestopt zijn missen ons en komen terug om jullie een hele fijne zondag te laten beleven.
Chiro van 14 – 18 uur
 
Zondag 20 januari
Schaatsen
 
Zondag 27 januari
Meer plezier!
 

 
 

De Keti-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!
 

Belangrijke data!

Chiro Quiz: 15 maart 2019
Kamp: 21-31 juli 2019