Keti’sKeti-afdeling

Maandprogramma Maart

Vrijdag 23 maart
Oei, we zijn even vergeten dat jullie examens hebben en daarom passen we SPECIAAL VOOR JULLIE ons programma aan!
We doen vanavond chiro vanaf 19 uur tot 20:30. (Kleed jullie warm genoeg!)

Maandprogramma April

Zondag 1 april
Kijk daar eens in het veld.
De paashaas die de eieren telt.
De kippen zitten op de stok,
in het grote kippenhok.
Een gekakel, een geleg.
Vrolijke boel, daar zo gezegd.
Hazen verven.
Eieren in alle mooie kleuren,
om het paasfeest op te fleuren.
De kinderen zijn blij verheugd
en dat brengt het paasfeest deugt.

Vandaag helaas geen chiro. Doe allemaal jullie best om paaseitjes te zoeken EN vinden! Tot binnen een week!

Zondag 8 april
“Gedurende een periode van 30-40 tot 50 dagen strijden deelnemers op een aantal onbewoonde eilanden om de titel van ultieme winnaar. In eerste instantie worden er twee groepen gevormd (in het begin willekeurig, maar in latere seizoenen ook naar geslacht, nationaliteit, of leeftijd). Deze twee groepen wonen op twee verschillende eilanden en om de twee dagen spelen ze tegen elkaar in een proef…” Dit is een fragment uit het verloop van een bekend spel dat jullie ongetwijfeld kennen. Wel vandaag gaan we dit spel in het echt beleven. Jullie zullen allemaal op de proef gesteld worden en tot het uiterste moeten gaan. Wie is er klaar voor een namiddag vol avontuur met een leuke twist? Hopelijk iedereen… Jullie worden met de fiets verwacht op de Chiro van 2u tot 6u.

Zondag 15 april
Zaterdag 14 april is een heel belangrijke dag! Dan wordt er gedanst en gefeest in het Moevement
JUDGEMENT DAY!
Iedereen is welkom om mee te komen feesten!
Op zondag zien we jullie helaas niet want dan is jullie leiding alles aan het opkuisen, ja alles (hopelijk geen kots!)
Maak jullie maar klaar voor volgend weekend want dan zijn we terug 3 dagen bij elkaar <3 <3 <3 <3
Vandaag geen chiro

Vrijdag 20 tot zondag 22 april
Joepie, vandaag vertrekken we op ketiweekend!
Zoals jullie waarschijnlijk al opgevangen hebben zal op 20-21-22 april 2018 ons jaarlijks keti-weekend plaatsvinden. Dit jaar zal het een heus feestdagenweekend worden! Jawel tijdens het ketiweekend zullen we alle jaarlijkse feestdagen vieren! Als dat geen reden is om mee te gaan 😉

Het ketiweekend is wordt georganiseerd voor alle KeTi’s (Kerels en Tiptiens) van ons gewest. Wat is het gewest? Wel dit is de overkoepelende term voor alle Chiro’s van Lier, Koningshooikt, Bevel, Kessel, Nijlen, Viersel, Zandhoven en Massenhoven samen. Een weekend met alle keti’s van deze Chiro’s samen mag je dus zeker niet missen! 😉

Het keti-feestdagenweekend zal doorgaan in de Scoutslokalen De Karakol op Linkeroever (Antwerpen). Deze zijn te vinden op volgend adres: Gloriantlaan 2A, 2050 Antwerpen.

Jullie worden verwacht op vrijdag 20 april 2018 om 20u.
En keren weer huiswaarts op zondag 22 april 2018 om 11u.

OPGELET!

Op zondag 22 april vindt op Linkeroever de Antwerp ten miles plaats, met start en aankomst op Linkeroever. De Karakol ligt niet op het parcours van de ten miles, en je geraakt er dus wel met de auto (mits veel geduld en stressbestendigheid). Er zal wel veel file zijn richting Antwerpen, daarom raden we jullie af om op zondag met de auto richting de Karakol te rijden. We hebben met de ketileiding dan ook afgesproken dat we gebruik zullen maken van het openbaar vervoer om huiswaarts te keren. Jullie kunnen jullie zoon/dochter dan komen halen aan het station in Lier/ P+R Boechout (Eekhoornstraat, 2530 Boechout). Waar jullie exact zullen aankomen wordt bepaald door jullie leiding. Meer informatie hierover krijgen jullie dus van hen.

Voor de leden waarvan er geen leiding mee gaat op ketiweekend: Er wordt verwacht dat jullie om 12u zullen aankomen aan P+R Boechout met tram 15 (Eekhoornstraat, 2530 Boechout).

Wat moet je nu doen om op dit geweldige keti-feestdagenweekend mee te gaan?

Wel ten eerste dien je je in te schrijven door een mailtje te sturen naar gewestpallieter@outlook.com, met hierin je ingevulde medische fiche (te vinden in de bijlage) en je naam en Chiro. Vermeld in deze mail ook eventuele allergieën en of je al dan niet vegetarisch bent. Dit doe je ten laatste tot donderdag 22 maart 2018.

Vervolgens dien je 35 euro inschrijvingsgeld over te schrijven op de rekening van Gewest Pallieter: BE65 7512 0838 1096. In de mededeling schrijf je best: Betaling keti-weekend + je naam en Chiro.

Wat heb je dan allemaal nodig om van dit keti-gewestweekend een spektakel van jewelste te maken?

 • Slaapmatje of luchtmatras of veldbed (wij raden aan om voor één van de eerste twee opties te kiezen aangezien jullie zullen wandelen naar het metrostation!)
 • Een hoeslaken
 • Een kussen
 • Een slaapzak
 • Toiletzak: tandenborstel, tandpasta, kam…
 • Washandje
 • Keukenhanddoek (schrijf je naam hier op voor het geval je deze kwijt raakt)
 • Chiro uniform (aandoen bij vertrek)
 • Genoeg onderbroeken en sokken om een weekend door te komen
 • Je goed humeur
 • Al je mede-keti’s 😉

Alcohol en drugs zijn ten strengste verboden op ketiweekend. Indien wij toch ontdekken dat iemand dit bij heeft, zullen de ouders gecontacteerd worden en laten we deze keti huiswaarts keren.

Ook snoepgoed wordt niet toegelaten. Er wordt voldoende eten en zoetigheid voorzien dit weekend! Het is ten slotte een feestdagen-weekend! 😉

P.S. Tijdens het weekend zijn wij ook te bereiken op ons GSM-nummer:
Hanne: 0496 86 03 24
Katrien: 0475 61 95 13

Zondag 29 april
Hier niet zo ver vandaan is er een plek. Een plek waar economie is ontstaan. Een ideale plek voor de verbinding tussen steden. De toegang tot de beschaving voor sommige mensen. Omdat de chiro vrij hoog staat in de top 10 van hoog geleerde jeugdbeweging, is het ondenkbaar om een educatieve excursie naar deze wonderbaarlijke locatie aan onze neus te laten voorbijgaan. Jullie worden allemaal om 12 UUR op de chiro verwacht met GENOEG ETEN en DRANK (niet alcoholisch wel te verstaan). VERGEET OOK ALLEMAAL ZEKER JULLIE FIETS NIET. Dit zou moeten volstaan als voorbereiding op een tocht naar de bron van de E34.
Chiro van 12 tot 18 u

BELANGRIJKE DATA

 • Ketiweekend gewest: 20, 21 en 22 april Antwerpen
 • JUDGEMENT DAY: 14 april Moevement Lier
 • Kamp: 21 tot 31 juli Sint-Pieters-Voeren (Doordat de keti’s fietsen naar het kamp zullen we waarschijnlijk iets vroeger vertrekken dan 21 juli)

Groetjes, kusjes, lekjes,
Monja, Tuur en Jochem

De Keti-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!