InfoSgol

Sint-Gummarus oud-Leden

Beste oud-leden,

Om onze SGOL-oudledenwerking te optimaliseren zouden we graag wat nieuw chirobloed in de stuurgroep pompen. Op dit moment bestaat de huidige stuurgroep uit: Harald Boschmans (coördinator), Sam Van Gerwen, Kurt Peeters, Patje Cool, Joe Mijlemans, Thierry Callaerts en Pol Mariën.

Het is zeker niet de bedoeling met SGOL veel activiteiten te organiseren, maar op de eerste plaats de band met onze chirogroep en met mekaar levend te houden. Het is voor de huidige generatie een belangrijk signaal als zij zien dat “chiro” nog iets blijft betekenen na het stoppen van de actieve periode.

Het is de bedoeling dat we alle generaties van onze oud-leden bereiken, dus zeker ook de laatste generaties.

Heb je belangstelling om deel uit te maken van de stuurgroep, laat dan aub iets weten aan Harald. Dit kan via e-mail harald.boschmans@telenet.be of via gsm (in het weekend of na 19u) 0473 488 755. Het gaat absoluut geen hap uit je vrije tijd betekenen, we hebben trouwens allemaal een druk leven. Naast de deelname aan de geplande activiteiten van de groep (BBQ, spaghetti-avond,…) en naast het traditionele kampbezoek, kunnen we misschien nog één of twee activiteiten per jaar organiseren.

Onze Chirogroepen Sint-Gummarus en Heilig-Hart bloeien en groeien, bekijk zeker de website www.chirolier.be!!!

Groetjes en SGOL,

De leden van de stuurgroep.

 

Sint Gummaus Oud Leden

Groenendaellaan 10

2820 Lier