Aspi’sAspi-afdeling

Maandprogramma december

3 december:
Beste aspi’s, vandaag, 3 december, krijgen we een heilig man over de vloer. Het is niet God, het is niet Jezus…

BAM! TIS DE SINT JONGHEUH!

Speciaal hier om snoep in u bakkes te laten gooien en indien gewenst spankies te krijgen van een zwarte piet.

Buiten voorgaande feiten is het ook examenchiro. Je mag met andere woorden dus binnen vallen wanneer je maar wil, wij blijven toch op/rond de Chiro hangen.

Chiro van 14u tot 18u, met pieten of zonder pieten naargelang wanneer je arriveert.

Zondag 10 december:
Aangezien het nog steeds examens zijn (of een namiddag pauze zoals ze al eens zeggen), doen we weer een examenchiro. Jullie zijn welkom wanneer het jullie past, voor een snack-and cosy filmnamiddag. Dekentjes, pantoffels, onesies, bleitzakdoeken en snacks zijn gewenst.

Chiro van 14u tot 18u.

Zondag 17 december:
Examenchiro tussen 14u en 18u, kom en ga wanneer je maar wil! (Of zijn jullie examens al gedaan? 😉 ) In ieder geval, casual spelletjes in Lier vandaag. Om te weten waar we uithangen, bel Bats of Jef!

Zaterdag 23 december:
Jullie worden verwacht op de Chiro om 18u. Dit om een gezellig kerstfeestje te houden! Verdere details omtrent dit jaarlijkse gebeuren krijgt u via onze facebookgroep!

Vrolijk Kerstfeest!

Zondag 31 december:
Aangezien de doorsnee 16+ – jarige al vanaf 16u met een aperitief in zijn handen zit, zich vanaf 17u begint vol te stompen met een glas wijn erbij tot 23u, een beetje aftelt met nog meer drank als de klok 24u slaat om zich dan vervolgens compleet in de kaart te zuipen tot een uur of 7 in de ochtend, lijkt het ons vanzelfsprekend vandaag geen Chiro te doen.

Goed verstaan dus, vandaag geen Chiro maar wel een gelukkig Nieuwjaar toegewenst!

Boermans, Bats en Wannes

De Aspi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!