Tito’sTito-afdeling

!!ELKE ZONDAG JE FIETS MEENEMEN!!

Maandprogramma oktober

zondag 1 oktober
Vandaag gaan we geld binne rijven en ondertussen stad lier een beetje helpen,wat gaan we doen we gaan meedoen aan de zwerfvuil actie geen paniek dit is maar 2 uur hopelijk masale opkomst Chiro van 13-18 uur!

zondag 8 oktober
Nadat jullie vorige week jullie energie hebben moeten onderdrukken tijdens het vullen van onze titokas en we deze op die manier rijkelijk gevuld hebben, gaan we er vandaag nog eens goed in vliegen. Smeer jullie benen al maar in want Dikke Leiding, beasty boys, ontrouwe echtgenoot, …. en andere hevige en uitputtende spelen mogen vandaag zeker niet ontbreken. Kortom, nog is ne goeien hevige zondag! Chiro van 14u-18u

zondag 15 oktober
Beste Tito’s, vandaag is het de belangrijkste zondag van het jaar. De dag waarop wij jaarlijks weer aan heel Lier en omstreken kunnen tonen dat wij de top jeugdbeweging zijn. Zorg er dus allemaal voor dat jullie uniform op tijd terug is van de stomerij en dat jullie hemden ook tip top in orde zijn! En als de processie nog niet speciaal genoeg is, doen wij er nog een schepje bovenop! Vandaag gaan jullie namelijk leren hoe jullie pijltjes moeten rollen. Na het maken van jullie eigenste munitie krijgen jullie ook onmiddellijk de kans deze te testen! Wie van ons is een echte sniper en welke andere zullen als een bende rambo’s te keer gaan? Jullie zullen dat vandaag allemaal kunnen ontdekken. Om dit alles op een goede manier te laten verlopen zijn er nog wel enkele belangrijke zaken die jullie zeker niet mogen vergeten.
Dit is een lijstje van wat jullie allemaal moeten meenemen:
– stuk pvc-buis, niet te lang maar ook niet te kort. De diameter moet ook niet te groot zijn.
– Heel belangrijk: een veiligheidsbril, op de Chiro hebben we er altijd een paar reserve, maar niet genoeg voor al de tito’s. Wie geen bril heeft kan niet meedoen!
– Ga allemaal eens langs de Fun, Dreamland of Blokker om Lego-boekjes te halen. Dit is het beste papier om pijlen met te rollen.
– Je mag ook altijd plakband meenemen, zo kunnen we jullie op verschillende manieren laten zien hoe je de beste pijlen maakt.
– Vergeet ook zeker geen lunchpakket mee te nemen voor ’s middags.
Wie al pijlen kan rollen of het thuis al eens wil proberen, doe dat zeker! Hoe meer pijlen iedereen heeft, hoe meer plezier we tijdens het blaaspijpgevecht zelf zullen hebben.
We hopen natuurlijk op een massale opkomst voor de processie! Make us proud!
Chiro van 9u-18u

zondag 22 oktober
Aangezien een dag van de jeugdbeweging niet voldoende is om te laten zien hoe trots wij zijn op ons Chiro-uniform, nemen we vandaag samen met alle andere jeugdbewegingen van Lier de stad in. We bergen onze vooroordelen over ‘niet zo fris ruikende scouts’ even op en tonen dat we (zelfs na de serieuze Chiro cacao, afgelekte frisco-belediging), kunnen samenwerken met kinderen en jongeren in beweging die sjaaltjes en lange broeken dragen. Verbroederen met KSA, KLJ en Scouts was nog nooit zo hip als vandaag en daarom kunnen wij niet achterblijven. We spreken met heel de Chiro af om 13u30 aan onze lokalen zodat we met iedereen samen naar de geheime stadsparklocatie kunnen wandelen. Zoals gewoonlijk verwachten wij jullie in uniform en nemen jullie best een 4uurtje mee tegen een energiedipke. Vasthoudend aan onze eigen Chirotraditie en omdat een namiddag vredevol verbroederen wel vermoeiend is, zijn we gewoon weer af te halen door onze liefhebbende ouders om 18u op ons Chiroheem. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig. Kusjes van de leiding.

zondag 29 oktober
Trek allemaal maar jullie engste kostuum aan want vandaag gaan we griezelen, ja ja het is Halloween! Dat betekent dat wij ons eens volledig gaan laten gaan ! Vergeet zeker je fiets niet, chiro van 18:30-22:30 uur!

Heel veel liefs,

jullie lieftallige Titoleiding

Maandprogramma november

zondag 5 november

Vandaag is het de hoogdag van jullie Chiro-carrière, de dag waarop iedereen heeft gewacht! Vandaag worden jullie echte Tito’s. De dag is aangebroken dat jullie eindelijk leren sjorren, de enige echte stiel van de Chiro. Het is de bedoeling dat we de rest van de Chiro omver blazen met onze torenhoge constructies, katapulten, kortom alles wat mogelijk is.
Chiro van 14u tot 18u.

weekend 10 – 12 november

Het eerste weekend van het jaar is een feit. Het wordt nog spectaculairder,epischer en onvergetelijker dan een gewone Chiro-zondag. De rest is nog een grote verrassing, verdere informatie volgt nog.
Chiro van vrijdag 19u tot zondag 13u.

zondag 19 november

Vandaag moeten we even uitblazen van ons epische weekend van vorige week, dus houden we het simpel. Vandaag staan er klassieke bal- en pleinspelen op het programma. Dit in de heilige sfeer van het gezegende Begijnhof.
Chiro van 14u tot 18u.

zondag 26 november
Hoera hoera hoera, het is weer Christus Koning,
zoals elk jaar wordt het weer een grootse vertoning.
Met veel sfeer, muziek en gezang van topniveau,
op deze hoogdag van onze Chiro.

Stipt om tien uur,
klimt u best over onze Chiromuur.
Zodat we dartelend met onze blije snoet,
kunnen vertrekken naar de kerk in lange stoet.

Vergeet niet naar de leiding te mailen of te bellen,
om uw koffiekoeken te bestellen.
Vul uw strookje in en betaal contant,
en smul van zoet en lekker krokant.

Na de viering is het nog een normale zondag,
vol spel, plezier en heel veel gelach.

We spelen spelletjes tot zes,
waarna u terugkeert naar uw thuisadres.
Wees er vandaag dus allemaal bij,
want dan is iedereen dolblij.

Vandaag komt er een delegatie professoren van de UA langs, speciaal voor jullie uit de verre Antwerpse getto’s. Zij gaan jullie aan de hand van opdrachten de zotste chemische experimenten aanleren. Neem allemaal jullie chemiejas, veiligheidsschoenen en veiligheidsbril mee, want soms zal het er hevig aan toe gaan.

!Do not try this at home! Versuchen Sie das nicht zu Hause! Ne l’essayez pas à la maison!

Chiro op eigen risico van 14u tot 18u

De Tito-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!

Tito-afdeling