Tito’sTito-afdeling

!!ELKE ZONDAG JE FIETS MEENEMEN!!

Maandprogramma december

zondag 3 december
Sommigen noemen hem een kindervriend. Anderen zeggen dan weer dat hij een legende is. Ten slotte zijn er ook enkelen die hem dan weer een onguur uitziende man vinden die ’s nachts huizen inbreekt. Ludo Peeters getuigt: Deze man probeert naïeve kinderen de zak in te krijgen. Hij lokt hen met snoepgoed gevuld met chloroform en prullen uit den action vol verdovende middelen om hen nadien de roe te geven. De roe is een middeleeuws marteltuig die iemand zoveel psychische pijn kan bezorgen tot deze persoon geen eigen wil meer heeft. Zijn handlangers met getaande huid – vermoedelijk afkomstig uit Sub-Sahara – beklimmen ’s nachts de daken der kinderen. Zelf rijdt deze persoon op een witte knol, de operaties toekijkend. Hij kocht overheidsdiensten en tegenstanders om onder het motto “juguetes o látigo”. Dat is Spaans voor “Speelgoed of de roe”. Hetgeen betekent, accepteer het smeergeld of je krijgt van de roe. Nee, mijn allerliefst publiek, ik heb het hier niet over Al Qaeda, ik heb het over de heer Nikolaas. De heer Nikolaas is een omstreden figuur. Aan de ene kant geprezen door de lokale bevolking dankzij het vele uitdelen van geschenken, aan de andere kant door de overheid en concurrentie (zoals de kerstman) beschimpt door zijn illegale praktijken. Hoort u ’s nachts gerommel aan het dak en hebt u deze man en zijn handlangers gezien, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze dienst op het nummer 0488 30 38 06 of op het noodnummer 0479 71 57 73. Wilt u graag meer informatie over deze “daken bestormende” bende, kom dan naar onze infosessie om 14:00 uur op zondag 3 december op Boomlaarstraat 72. Wij zullen jullie voorzien van de waarheid achter 6/12. Twijfel niet om ons te bellen als u deze man ziet. Voor u het weet, belandt u zelf de zak der vernederingen in! Vergeet niet: Met een blaaspijp in de hand, vallen we niet in de Sint zijn mand!

zondag 10 december
De dag waar we al een heel jaar op aan het wachten zijn! De dag dat we worden bekroond
tot de Gopniks en de Gopnitsa’s van de Chiro. En om het nog gekker te maken zullen we dit ook nog
eens gemengd doen met de Rakwi’s en Tito’s. Bereid jullie dus al maar voor, want het zal een dag vol
cheeki breeki iv damke, Russian hard Bass en baboushka’s worden. Verder weten we allemaal dat de
drie strepen (ТРИ ПОЛОСКИ) ons beter staan dan ons Chiro uniform. Daarom ruilen we ons uniform
vandaag om voor onze Adidas Jogging (of indien je dit niet hebt mag dit ook van een ander merk).
Haal die Adidas jogging en schoenen dus al maar uit de kast en zet jullie Ushanka’s al maar op en kom
ons vertegenwoordigen tussen 14 en 18 op de Chiro.
Stay cheeki breeki my friends en tot op de Chiro!

vrijdag 15 december
Na het herhaaldelijks wenen aan de kant omdat jullie Chirospelen niet aankunnen, gabberen in de kelder en een hele zondag 100% full patat te gaan is het hoogtijd voor een welverdiend kerstfeest. Helaas een kerstfeest zonder de publieksfavorieten (lees: een zatte tante en een ongepaste nonkel of twee), maar een kerstfeest met goddelijke titoleiding en de gebruikelijke clichés; samen eten, babbelen, plezier maken en een playlist vol met de meest afgrijselijke kerstmuziek (of terror). Voor een avond zal ons prachtige Chiroheem veranderen in een oord met voor ieders wat wils: zij die op hun examens naar behoren hebben gepresteerd en dit graag willen vieren met een uitgebreid gamma aan partysnacks, zij die de verwachtingen helaas niet konden inlossen en graag tijdelijk verlost zijn van al hun zorgen met behulp van een variëteit aan vloeistoffen, of zij die graag nog even huilen in een veilige omgeving voor het groot gezamenlijk gemis dat ons allen bindt: Wenen op zondag. Meer info over deze feestelijke gebeurtenis volgt nog. Wat we al wel met zekerheid kunnen zeggen: Blèt een beke.

Zoals jullie al weten houden we vrijdag de 15e december een gezellig kerstfeestje van 17u30 tot 22u.
Laat zeker eerst weten of je er wel of niet kan zijn.

Wat voorzien we voor jullie:

– Een reeks spelen en amusement
– Sfeer en gezelligheid met een score van 10/10
– Een overheerlijke kerstmaaltijd
– Hapjes (ja dùh)
– Fijne kerstliederen geproduceerd door Douwe B2B dj Eunes

Wat verwachten we van jullie?

– Dat jullie strak in ’t pak of galakleding zitten. Wees chique! Maar wees vooral chique van binnen.
– Jullie laaiend enthousiasme (maar wees toch maar niet te luidruchtig) 😏
– Voltallige aanwezigheid, want dit kerstfeest mag je zeker niet missen!
– Een lege maag
– Een kerstcadeautje met een waarde tot €7,5. Hiervoor zijn namen getrokken. De leden die er deze zondag waren, hebben reeds namen getrokken voor wie ze een cadeautje moeten. Degenen die er niet waren krijgen een mailtje met de naam waarvoor wij reeds getrokken hebben indien ze kunnen komen.

zondag 24 december
Helaas pindakaas, geen Chiro vandaag. Probeer deze leegte op te vullen met een overvloed aan voedsel en natte lebbers van de grootmoeder. Mocht dit niet lukken bij deze enkele tijdrovende suggesties om je gedachten te verzetten van dit grote zwarte gat in je leven:
– Het rangschikken van familieleden op basis van de hoeveelheid gekregen materiële zaken
– 10 beleidspunten zoeken waarin de Spaanse regering faalt.
– Een poging ondernemen het kiescollege stad Lier te begrijpen
– Leren vuurspuwen
– http://www.spel.nl/spel/bottle-flip
– De fysica achter de water bottle flip neerschrijven in het Mandarijns
– Artikel van 10 000 woorden schrijven waarin je de 12 belangrijkste argumenten tegen Zwarte Piet ontkracht
– Emotioneel pleidooi schrijven naar Vitaya om het uitzenden van Sturm der Liebe tot een halt te brengen
– Een beke farsen
– Nieuwjaarsbrief voor Fred opstellen

zondag 31 december
Once again, deze dag doen we geen Chiro aangezien de leiding oudjaar moet vieren in Zakkemakke. Jamurrrr. Wie weet zien we elkaar nog in januari als we nieuwjaar overleven.

Greets Titoleiding ’17.

De Tito-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!

Tito-afdeling