ActiviteitenSgol
Sgol

Kampbezoek oudleiding:

Eind Juli hopen we natuurlijk eens naar de Voerstreek af te zakken om onze huidige generatie leden, leiding, vb’s en kookploeg in volle actie te kunnen bewonderen. Een jaar is niet geslaagd zonder kampbezoek natuurlijk. De leidingsploeg zal tijdens het voorbereiden van het kamp zeker ook een datum prikken waarop alle oudleiding welkom is. Samen met de leidingsploeg zullen we voor jong en oud een gevarieerde en fijne dag in elkaar steken.

Veel toffe Chirogroeten en SGOL

BREAKING NEWS:

UITGAVE JUBILEUMBOEK
75 JAAR CHIRO SINT-GUMMARUS

Beste oudleden-Sgollers,

Ons jubileumboek ’75 jaar Chiro Sint-Gummarus’ verschijnt in september 2018!!
Inderdaad, het heeft wat langer geduurd, waarvoor onze verontschuldigingen, maar het resultaat is verbluffend.

Naast de vele anekdoten, ingestuurd door oude en nieuwe leiding , is er ook een tijdlijn te zien met gebeurtenissen/weetjes van onze eigen Chiro, maar ook van Chiro Nationaal. En dan de vele foto’s uit onze rijke Chirogeschiedenis!!

Kris (Wuyts) heeft de chiroziel uit zijn lijf gewerkt en gezorgd voor een prachtige lay-out. Hij heeft niet alleen de archieven van Chiro Sint-Gummarus, maar ook die van van Chiro Nationaal en Kadoc-Leuven (met de hulp van Stijn Vivijs) helemaal uitgepluisd. Een monnikenwerk!

We lanceren ons jubileumboek tijdens het feestweekend van 20 en 22 september 2018 (vrijdag= chirocafé), zaterdag= BBQ). Als je niet kan aanwezig zijn op het feestweekend, geen probleem, geef een seintje aan Kris en je ontvangt zeker het boek. De prijs is €28,00 (prijs-kwaliteit = dik in orde!). Meer info volgt nog samen met de uitnodiging van het feestweekend.

Alle info over het jubileumboek:
Kris Wuyts:
GSM: 0485 16 09 32
Mail: kriswuyts_chiro@hotmail.com (tussen kriswuyts en chiro= underscore!)
Adres: Vredelaan 20 – 2500 Lier.

Als je ’t ons vraagt, Chiro!!

Het Sgol-team

Sint Gummarus Oud Leden

Groenendaellaan 10 – 2500 Lier

Tel: 0473 48 87 55