ActiviteitenSgol

Gezelschapsspellenavond

Met onze eerstvolgende activiteit willen we jullie als afsluiter van het jaar 2017 uitnodigen op een heuze gezelschapsspelletjesavond op zaterdag 2 december om 20u in de chirolokalenBoomlaarstraat 72 te Lier. Boodschap aan ieder van jullie is om zelf een eigen assortiment aan spelletjes mee te brengen. Drank zal aanwezig zijn op de avond zelf wat naast de activiteit ook ruimte biedt voor een gezellige babbel voor diegenen die dat verkiezen. Het leidingslokaal is het rendez-vous point. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven

Kaas, Bier & Wijnavond

Als we dan het nieuwe jaar 2018 induiken gaat er op zaterdag 21 april 2018 een “Kaas, Bier & Wijnavond” door in de grote zaal achteraan de koer van het chiroheem in de Boomlaarstraat 72 te Lier. Met dit open evenement hopen we met verschillende dranken en versnaperingen een grote opkomst te mogen verwachten. We gaan hier nog de verdere details (zoals consumptieprijzen, aanbod van dranken, start -en einduur,…) nog zeker aan jullie bezorgen, maar bij deze is er werkelijk niets dat je tegenhoudt om de datum in je agenda te noteren.

Deze twee activiteiten vormen onze huidige prioriteiten, maar wees niet getreurd er zitten nog andere evenementen in de pijplijn waar we nu al een tipje van de sluier kunnen onthullen. Zo is er rond de periode oktober-november 2018 een quizavond gepland waar we hopelijk veel ploegen hun inschrijving van mogen verwachten. En daarnaast gaan we ons ook richten op een SGOL-weekend en daarnaast ook een traditioneel kampbezoek op het bivak van onze Chiro-jongens en -meisjes.

We kijken alvast reikhalzend uit naar jullie deelname/invloed binnen dit geheel en hopelijk zien we jullie snel!

De SGOL-ploeg

 

Sint Gummarus Oud Leden

Groenendaellaan 10 – 2500 Lier

Tel: 0473 48 87 55