ActiviteitenSgol

Beste oudleiding

Het 75 jarig bestaan is achter de rug. De festiviteiten zijn gevierd en het was goed. Tijd om de oudleidingswerking terug nieuw leven in te blazen. Er staan allerlei leuke activiteiten gepland. Hieronder een kleine samenvatting van de belangrijkste

Zaterdag 3 maart 2018: Gezelschapsspellenavond
Zondag 4 maart 2018: Spaghettidag Chiro
Zaterdag 26 mei 2018: Kaas-bier-wijnavond
Eind Juli 2018: Kampbezoek oudleiding
Oktober-november ’18 Quizavond

Gezelschapsspellenavond:

Na een geslaagde en gezellige avond waar de gezelschapsspellenfanaten hun hartje hebben kunnen ophalen, zal er op zaterdagavond 3 maart terug een gezelschapspellenavond plaatsvinden. Alle liefhebbers kunnen met of zonder hun spellen langskomen om een nieuw spel te proberen of een oud spel uit te leggen.

Spaghettidag:

Het is ondertussen al een vaste waarde geworden. Een lekkere spaghetti met de familie of vrienden eten in Chirosfeer. Op zondag 4 maart 2018 is het weer van datte. Let op!! Dit jaar zal de spaghettidag plaatsvinden in het Sint-Ursula in plaats van het college. Meer info + inschrijfmogelijkheden vind je op de site. Wees er zeker bij, wie weet doet den Joe een tafelmomentje.

Kaas-bier-wijnavond:

Een van de toppers in het aanbod voor de komende maanden is vast en zeker de Kaas-bier-wijnavond. Eerst stond deze gepland op 21 april 2018 maar op deze datum gaat het niet door. De Kaas-bier-wijnavond zal plaatsvinden op zaterdag 26 mei 2018 in de grote zaal van de chirolokalen, hou deze avond alvast vrij. Wij voorzien het bier, de kaas en de wijn. Jullie kunnen dan tegen een kleine vergoeding genieten van al dat lekkers en natuurlijk ook bijpraten met jong en oudleiding! Meer info volgt nog per mail en/of via de site.

Kampbezoek oudleiding:

Eind Juli hopen we natuurlijk eens naar de Voerstreek af te zakken om onze huidige generatie leden, leiding, vb’s en kookploeg in volle actie te kunnen bewonderen. Een jaar is niet geslaagd zonder kampbezoek natuurlijk. De leidingsploeg zal tijdens het voorbereiden van het kamp zeker ook een datum prikken waarop alle oudleiding welkom is. Samen met de leidingsploeg zullen we voor jong en oud een gevarieerde en fijne dag in elkaar steken.

Veel toffe Chirogroeten en SGOL

 

Sint Gummarus Oud Leden

Groenendaellaan 10 – 2500 Lier

Tel: 0473 48 87 55