ActiviteitenSgol

75 jaar Chiro Sint-Gummarus

Beste ouders, leden, oud-leden en Chiro-sympathisanten, op zaterdag 27 mei 2017 bestaat onze jongens-chiro 75 jaar. Zoals reeds eerder vermeld werd, wou de leidingsploeg en de SGOL-werkgroep dit niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Op 11 december 2015 werd op de eerste vergadering het startschot gegeven voor de voorbereiding van onze jubileumviering… Nu zijn we begin januari 2017 en enkele vergaderingen verder en begint alles stilletjes aan vorm te krijgen…

Zo zal er op zaterdag 27 mei 2017 een grootse viering in de Sint-Gummaruskerk gehouden worden. Op het einde van de viering zal er een groepsfoto genomen worden van alle aanwezige leden én oud-leden van onze chiro. Ook zal het vernieuwde logo van onze jongens-chiro voorgesteld worden. Na de viering zullen de leden, ouders, oud-leden en sympathisanten onder begeleiding van de eigen muziekkapel naar onze chirolokalen trekken, waar aansluitend een grootse receptie met feesttaart en een fototentoonstelling zal gehouden worden.

Om onze 75-jarig jubileumviering af te sluiten zal in het weekend van 22 tem 24 september 2017 een groots en nooit gezien feestweekend plaats vinden in en rond onze eigen chirolokalen.

WAT MAG U VERWACHTEN!!!

Vrijdag 22 september:
Sfeervol praatcafé met enkele live-optredens.

Zaterdag 23 september:
Speelstraat voor onze leden en vriendjes in de namiddag met aansluitend een grootse overheerlijke barbecue. Tijdens de speelstraat kan iedereen op de chiro terecht om gezellig iets te komen drinken.

Zondag 24 september:
Groots familiespel met allerlei leuke opdrachten.

Meer informatie zal in de loop der maanden hier gepost worden!!!

… EN WAT NOG MEER?

• Tijdens het volledige weekend zal ook de grootse fototentoonstelling opgesteld blijven.
• Alle leden van chiro Sint-Gummarus krijgen een eigen badge.
• Zowel op de receptie na de plechtige viering als tijdens het feestweekend zal er overheerlijke rode en witte wijn aangeboden worden waarbij de flessen voorzien zijn van ons eigen jubileumlogo.
• Naar aanleiding van 75 jaar Sint-Gummarus gaan we ook een jubileumboek uitbrengen. Niet zomaar een geschiedenisboek rijkelijk geïllustreerd met mooi fotomateriaal… Neen, we zouden graag een uitgave publiceren bestaande uit een bundeling van zeer plezante anekdoten en korte beschouwingen van onze oud-leden, huidige leiding, leden en ouders. We hopen dat jullie hier enthousiast en massaal willen aan meebouwen! Ondertussen zijn er al heel wat anekdoten binnen gekomen waarvoor we de auteurs hiervan al heel dankbaar zijn. De inhoud van het boek krijgt hierdoor inhoudelijk steeds meer vorm… maar om een 160-pagina’s tellend boek te maken is er nog meer nodig… Jullie begrijpen dat het succes van deze uitgave volledig afhangt van jullie inbreng. Dus voel jij je aangesproken om ook nog een grappige anekdote te schrijven – iets wat je hebt meegemaakt, wat chiro voor jou als lid of ouder betekent,… kruip dan in uw pen en stuur uw schrijfsel door naar VB Kris. Alle anekdoten en foto’s moeten ten laatste binnen zijn op 31 januari!!!

Wenst u een helpende hand te bieden bij de voorbereiding van de feestelijkheden, neem dan gerust contact op met één van de onderstaande personen die verantwoordelijk is voor één van de werkgroepen.
Tentoonstelling – Joe Mijlemans – 03 488 04 43
Praatcafé – Tom Dufour – 0499 12 43 23 – tom.dufour@live.be
Eetfestijn – Harald Boschmans – 0473 48 87 55 – harald.boschmans@telenet.be /
Joeri Michielsen – 03 480 85 12 – joeri.michielsen@telenet.be
Boek + Public Relations – Kris Wuyts – 0485 16 09 32 – kriswuyts_chiro@hotmail.com
Viering – Pol Mariën – 0491 32 72 21 – paul-marien@telenet.be
Receptie – Jeroen Boets – 0473 48 43 83 – boetsjeroen@hotmail.com
Speelstraat / speelplein – Jef Boermans – 0497 67 43 62 – jefboermans@hotmail.com
Groepsactiviteit – Jef Boermans – 0497 67 43 62 – jefboermans@hotmail.com
Overkoepelende logistiek – Joeri Michielsen – 03 480 85 12 –
joeri.michielsen@telenet.be

De SGOL-ploeg